Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PSP Go! Το νέο PSP

More
01 Jun 2009 21:24 #53664 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Οκ. Ας δεχτω πως εινια ωραιο εμφανισιακα.. Εμενα δν μου αρεσει. Τελοσπάντων, ο σχεδιασμος του ειναι τελιως λάθος! Για παραδειγμα ο αναλογικος μοχλος ειναι πολυ μακρια και θα ειναι δύσκολο να παιζεις. Επίσης πιστευω οτι επειδη το PSP θα ειναι slide θα υπάρχει προβλημμα στο πορταακι με το ανοιξε-κλεισε.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Jun 2009 21:56 #53665 by pavlos55
Replied by pavlos55 on topic PSP Go! Το νέο PSP
Για να δούμε τι θα δούμε...

Αν ο Μεταξάς έλεγε ΝΑΙ στους Ιταλούς, τώρα θα βλέπαμε campionato...

More
09 Jun 2009 09:01 #53999 by Stevepredator
Θα προτιμούσα η σόνυ να βγάλει ένα ολοκαίνουργιο psp με 2 αναλογικούς μοχλούς, για να βόλευε και στα fps αλλά θα γίνει στο μέλλον αυτό.Τεσπα α να δούμε τι πωλήσεις θα καταφέρει το go

Cause the only real predator is Stevepredator

More
13 Jun 2009 14:29 #54165 by Μπάμπης Χαραλάμπους
ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟ PSP Go!

Με την άφιξη του νέου PSP ο κοσμος περιμενε οτι θα βλέπαμε νέα πράγματα όπως μέγαλύτερη οθόνη και δύο αναλογικούς μοχλους. Δυστηχως τιποτα απο τα δυο δεν συνέβη ομως είχαμε ακομα ελπίδες για μεγαλύτερη διάρκεια ζωης στην μπαταρία του PSP Go καθώς τα προηγουμενα μοντέλα είχαν κατί λιγότερο απο 6 ωρες gameplay λόγω της δύναμης της μπαταριας. Ακόμη όμως και σε αυτο η Sony δεν μας ακουσε καθως συμφωνα με το European Playstation Blog το lifetime της μπαταρίας θα παραμείνει το ιδιο παρολο που δεν θα χρησιμοποιείται UMD Disc.
Παράλληλα ο Michael Pachter γνωστός αναλυτής στην βιομηχανία των video-games πιστεύει πως η Sony "ξεσκίζει" τον καταναλωτη με την υψηλή τιμή του PSP Go (249$) και ταυτόχρονα τον κοροιδεύει. Όπως δήλωσε, ειναι κοροιδια να αγοράζει κανεις το PSP Go οταν μπορει απλα να παρει το PSP 3000 που έχει πάνω-κάτω τις ίδιες ικανοτητες με το PSP Go με 80$ λιγοτερα.

Μην ξεχναμε επίσης οτι το XBOX 360 Arcade Pack κυμαίνεται περιπου σε αυτες τις τιμες.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
01 Jul 2009 13:20 #55369 by Ρωμανός Βογιατζής
Δεν καταλαβαίνω γιατί βγάζουν όλο νέα psp και όχι νέα games.....!!!!!!

More
03 Jul 2009 00:57 #55615 by Φίλιππος Δαουκόπουλος

Van Basten7 wrote: Δεν καταλαβαίνω γιατί βγάζουν όλο νέα psp και όχι νέα games.....!!!!!!

Γιατι η sony ανεκαθεν ήθελε να "βάζει" παντού τα μηχανηματα της~ Είναι κατι σαν εμμονή (λογικό ομως για τους ιάπωνες). Το ίδιο δεν κάνει και η Nintendo? Μη μου πείτε πως εκεί εχει περισσότερα games. Επίσης, η sony ποντάρει πολύ στις multimedia δυνατότητες και το νέο Psp go θα την βοηθήσει σε αυτό. Απο την αλλη νεα κονσόλα με ελάχιστες hardware διαφορές δεν πρόκειται να υπερισχύσει. ΚΑι εν τέλει για παιχνίδια την θέλω, όχι για μουσική ή ταινίες.

More
03 Jul 2009 12:49 #55631 by Ρωμανός Βογιατζής

aliengoa wrote:

Van Basten7 wrote: Δεν καταλαβαίνω γιατί βγάζουν όλο νέα psp και όχι νέα games.....!!!!!!

Γιατι η sony ανεκαθεν ήθελε να "βάζει" παντού τα μηχανηματα της~ Είναι κατι σαν εμμονή (λογικό ομως για τους ιάπωνες). Το ίδιο δεν κάνει και η Nintendo? Μη μου πείτε πως εκεί εχει περισσότερα games. Επίσης, η sony ποντάρει πολύ στις multimedia δυνατότητες και το νέο Psp go θα την βοηθήσει σε αυτό. Απο την αλλη νεα κονσόλα με ελάχιστες hardware διαφορές δεν πρόκειται να υπερισχύσει. ΚΑι εν τέλει για παιχνίδια την θέλω, όχι για μουσική ή ταινίες.

+11111111111111111111

Και εγώ βασικά για να παίζω games το θέλω !!!!!

More
03 Jul 2009 15:14 #55662 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Τελικά το PSP Go δεν είναι απλα μικρότερο αλλα είναι και πιο "δυνατό". Συγκεκριμένα το μικρο διαμάντι της Sony θα ειναι 40% πιο γρήγορο απο τα παλαιότερα μοντέλα. Τα PSP1000-2000-3000 είχαν επεξεργαστές ικανούς να φτάσουν μεχρι και τα 333MHz. Απο την αλλή το PSP Go θα είναι ικανό να "πιασεί" ταχύτητες μέχρι και τα 480MHz σύμφωνα με τα εγγραφα του FFC( fjallfoss.fcc.gov/oetcf/eas/rep ... N1001A1%27 ).

Προφανώς μια τέτοια αναβάθμηση θα γίνει ετσι ώστε το PSP να μπορει να κανει κάποιες νεες και αποκλειστικες λειτουργιες που δεν θα μπορουν να κάνουν οι προκατοχοι του ή μηπως για να μπορει να τρέχει αποκλειστικά παιχνιδια;

UPDATE!!

Τελικά τα κειμενα του FFC μιλούσαν για την ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων και οχι για την επεξεργαστική δυναμη. :(

More
22 Oct 2009 14:50 #62876 by Giannis Lazaridis
Η αποψη μου για το PSPGO ειναι οτι ειναι πολυ ασχημο σε εξωτερικη εμφανιση.Φανταζομαι οι περισσοτεροι αυτο λετε.Ελπιζω μονο να μη παραμελησουν το κανονικο PSP και να βγαζουν νεες εκδοσεις HARDWARE.Χιλιες φορες με UMD!!!

More
22 Oct 2009 16:08 #62885 by Γεράσιμος Ανέστος
οτι ειναι λιγο ασχημο ,ειναι.... ](*,)