Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Οι servers του metal gear θα κλείσουν γιαυτό μάλλον το έχουν τόσο φτηνό. Πάντος σιγά μην το βαρεθείς. Αριστούργημα είναι.'Αλλο ένα ενδιαφέρον παιχνίδι για όποιον ενδιαφέρεται σε τιμή χώμα (5 €) είναι το Metal Gear Solid V Definitive Edition.
Επειδή δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα πάρω, με βλέπω σήμερα να παίρνω το Ezio Collection στα 15 € και μετά έχω χρόνο μέχρι στις 23 Δεκέμβρη που είναι οι προσφορές να αποφασίσω.
Είμαι μεταξύ AC Black Flag και Metal Gear Solid απλά το MGS δεν έχει θάλασσα και φοβάμαι μην το βαρεθώ ενώ το AC Blck Flag το έχω στο PC.
Τέσπα, το πολύ πολύ να πάρω το Resident Evil 2 All in Game Rewards Unlock, μπάς και πάρω πλατίνα.
Είναι παιχνιδάρα. Υπερβολικά φτινό το έχει θα έλεγα. Καλό λιώσιμο με το καλό.Μόλις αγόρασα το Dragon Age Inquisition GOTY
2 € και 43 λεπτά πλήρωσα (7 € και 49 λεπτά έκανε αλλά είχα και την κάρτα). 'Εχει να πέσει λιώσιμο, όταν δηλαδή το εγκαταστήσω.
Είναι παιχνιδάρα. Υπερβολικά φτινό το έχει θα έλεγα. Καλό λιώσιμο με το καλό.Μόλις αγόρασα το Dragon Age Inquisition GOTY
2 € και 43 λεπτά πλήρωσα (7 € και 49 λεπτά έκανε αλλά είχα και την κάρτα). 'Εχει να πέσει λιώσιμο, όταν δηλαδή το εγκαταστήσω.