Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Sony: Γενική Συζήτηση

More
11 Feb 2020 15:19 #231538 by Βασίλης Κτενίδης
Όταν η Sony αγόρασε την Insomniac Games, φαινόταν σαν την φυσική ροή των πραγμάτων αφού οι δύο εργάζονταν στενά για τα exclusives. Η τελευταία οικονομική αναφορά της Sony δείχνει το ακριβές ποσό που επενδύθηκε για την αγορά.

Ο αναλυτής της Niko Partners Daniel Ahmad, αναφέρει στο Twitter ότι σύμφωνα με την αναφορά η Sony πλήρωσε 229 εκατομμύρια ευρώ και τα περισσότερα μετρητά. Η πώληση ανακοινώθηκε τον Αύγουστο και ολοκληρώθηκε τον Νοέμβριο του 2019.
Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την ανάρτηση στο Twitter
Όταν η Sony αγόρασε την Insomniac Games, φαινόταν σαν την φυσική ροή των πραγμάτων αφού οι δύο εργάζονταν στενά για τα exclusives. Η τελευταία οικονομική αναφορά της Sony δείχνει το ακριβές ποσό που επενδύθηκε για την αγορά.

Ο αναλυτής της Niko Partners Daniel Ahmad, αναφέρει στο Twitter ότι σύμφωνα με την αναφορά η Sony πλήρωσε 229 εκατομμύρια ευρώ και τα περισσότερα μετρητά. Η πώληση ανακοινώθηκε τον Αύγουστο και ολοκληρώθηκε τον Νοέμβριο του 2019.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Feb 2020 13:03 #231706 by Giorgos Tsolaridis
Το επίσημο forum του PlayStation community κλείνει οριστικά
Όπως και το Sony Xperia forums.

Το επίσημο forum του PlayStation community κλείνει οριστικά. Η ανακοίνωση έρχεται από τον community manager Groovy_Matthew, ο οποίος ενθάρρυνε τους χρήστες να συνεχίσουν τις συζητήσεις τους στο PlayStation.Blog, Twitter, Facebook και Instagram.

Το forum θα παραμείνει ενεργό μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου και από ότι φαίνεται η Sony κλείνει γενικότερα τα support forums αφού έχει ανακοινωθεί το κλείσιμο και του Sony Xperia forums.

Με την κυριαρχία των social media τα forums γίνονται όλο και λιγότερο δημοφιλή, αυτός μάλλον είναι ο λόγος που η εταιρεία προβαίνει στις συγκεκριμένες ενέργειες.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

More
24 Feb 2020 14:13 #231791 by Grigoris
Και αν θέλεις support πλέον που θα στέλνεις?
Στο twitter & facebook?
Είναι σοβαροί?

More
27 Feb 2020 19:15 #231911 by Γιάννης Παπαστεργίου
Έλα ντε, με το ζόρι να καταργήσουμε τα Forums, λες και τα social media έχουν κανένα σοβαρό σύστημα αναζήτησης.

Από εδώ support λογικά:
www.playstation.com/en-gb/get-help

More
01 Mar 2020 15:14 #231975 by Blood Prince

BigGreekGamer wrote: PlayStation 2019: Δείτε τα στατιστικά σας
Πόσα games παίξατε το έτος που πέρασε;

Εχω παρατηρήσει πως αρκετές φορές ενώ είμαι στο παιχνίδι το έχω βάλει στο Pause ή στο Main Menu και κάνω άλλες δραστηριότητες οπότε αν μετράει ο χρόνος του Pause ως χρόνος παιχνιδιού δεν είναι έγκυρα τα στατιστικά.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
03 Mar 2020 13:18 #232054 by Giorgos Tsolaridis

Blood Prince wrote:

BigGreekGamer wrote: PlayStation 2019: Δείτε τα στατιστικά σας
Πόσα games παίξατε το έτος που πέρασε;

Εχω παρατηρήσει πως αρκετές φορές ενώ είμαι στο παιχνίδι το έχω βάλει στο Pause ή στο Main Menu και κάνω άλλες δραστηριότητες οπότε αν μετράει ο χρόνος του Pause ως χρόνος παιχνιδιού δεν είναι έγκυρα τα στατιστικά.

Δεν το γνωρίζω αυτό φίλε. Λογικά έτσι πρέπει να είναι καθώς έχω 160 ώρες στο CoD MW (χρόνος που μου λέει μέσα στο game) και όταν το πήρα (αρχές Νοέμβρη) είχα μέσα σε δυο μήνες 140 ώρες. Άρα είναι έτσι όπως τα λες λογικά.

More
04 Mar 2020 15:02 #232061 by Ηλιας

Blood Prince wrote:

Σοβαρο λαθος της σονυ αν θελετε την αποψη μου.

Παντως για να μην δημιουργουνται τετοια θεματα και αλλοιωνονται τα στατιστικα στοιχεια, θα προτεινα να χρησιμοποιεις το Pause Mode οσο λιγοτερο μπορεις.

Θα ηταν καλο να γνωριζεις με ακριβεια ποσες ωρες ξοδευεις σε καθε game, ωστε να καταλαβαινεις και κατα ποσο αξιζε ή οχι η αγορα του.

More
05 Mar 2020 21:04 #232100 by Giorgos Tsolaridis
Η Sony έκλεισε τρία γραφεία της στην Ευρώπη ως μέτρο πρόληψης λόγω ανησυχίας για την εξάπλωση του κορωνοϊού
Θα παραμείνουν κλειστά για μία εβδομάδα.

Σύμφωνα με νέες αναφορές, η Sony έχει κλείσει τρία Ευρωπαικά γραφεία της λόγω ανησυχίας για τον κορωνοϊό. Τα γραφεία σε Λονδινο, Παρίσι και Γκντίνια έχουν κλείσει για ολόκληρη την εβδομάδα ως μέτρο προφύλαξης.

Η εταιρεία αναφέρει ότι κανένας από τους εργαζόμενους της δεν έχει διαγνωστεί ως φορέας κορωνοϊού, όμως πάραυτα δρα προληπτικά επειδή ένας εργαζόμενος ταξίδεψε σε χώρα η οποία ο ιός είναι γνωστή απειλή. Σύμφωνα με το TBI “Ως προληπτικό μέτρο τα γραφεία σε Λονδίνο, Παρίσι και Γκντίνια θα παραμείνουν κλειστά για την υπόλοιπη εβδομάδα και οι εργαζόμενοι θα εργαστούν από το σπίτι.”

Το BBC αναφέρει ότι τα γραφεία που έχουν κλείσει είναι της Sony Pictures Entertainment, οπότε προς το παρόν αυτό αφορά στο ελάχιστο το PlayStation. Θα ανανεώσουμε το άρθρο μόλις υπάρξουν νεότερα.

More
20 Mar 2020 16:40 #232543 by Giorgos Tsolaridis
Sony: "Δεν θα βγάλουμε όλα τα PlayStation games και στα PC"
Επίσημη τοποθέτηση μετά από την είδηση του Horizon Zero Dawn.

Με αφορμή την κυκλοφορία του Horizon Zero Dawn στα PC το καλοκαίρι αλλά και τα games της Quantic Dream που και αυτά κυκλοφορούν και στα PC, ο Hermen Hulst, επικεφαλής της Sony Worldwide Studios, δήλωσε ότι η κίνηση αυτή δεν θα ισχύσει για όλα τα PlayStation games.

Συγκεκριμένα ο Hulst δήλωσε: "Για να καθησυχάσω κάποιους, το ότι κυκλοφορήσαμε ένα video game AAA ποιότητας στα PC δεν σημαίνει ότι όλα μας τα games θα βγαίνουν και στα PC. Στο μυαλό μου το Horizon Zero Dawn απλά ταίριαζε στην προκειμένη περίπτωση. Προς το παρόν δεν έχουμε στα πλάνα μας άλλες κυκλοφορίες για τα PC και είμαστε 100% αφοσιωμένοι στις κονσόλες μας".

Η Sony έχει πολλά βασικά exclusives πρώτης γραμμής τα οποία δεν έχει κυκλοφορήσει στα PC, όπως τις σειράς Uncharted και God of War. Το Horizon Zero Dawn είναι Action RPG και ταίριαζε στο ύφος των PC. Βέβαια και το νεότερο God of War είναι Action RPG, απλά για προφανείς λόγους τακτικής η Sony το διατηρεί ως exclusive για τις κονσόλες της.

More
20 Mar 2020 19:24 #232566 by A
δεν θα πω κάτι για την παρουσίαση της Sony καθώς έφαγε τρελό κραξιμο από τa ιδια της τα fanboyzzz, Η νεα κονσόλα θα είναι πραγματικα πολύ κοντα σε ένα καλο pc, οι devs θα κανουν παπαδες

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.