Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Εσυ σαν πολυ βιαζεσαι να μιλησεις και μου φαινετε θα σου κλεισει το στομα η sony στην "Tokyo Game Show 2015".tonyler wrote: Πως τη βλεπετε τη sony τον τελευταιο καιρο???
Εμενα με ξενερωσε παρα πολυ.Εκτος απο το horizon dawn στην E3,ολα τα αλλα (ναι και το last guardian) δεν με πολυ εντυπωσιασαν.Πριν ενα χρονο θα επαιρνα ps4.Μετα απο την δυναμικη απαντηση της ms(backwards compability,exclusiveαρες :halo 5,geras of war,scalebound κλπ,ενα σωρο νεα features οου κανουν την κονσολα πιο γρηγορη αλλαζοντας αρκετα πραγματα δινιντας μια αλλη εμπειρια λογω win10) η sony δεν κανει τπτ....btw sony,καποτε εφτιαξες κι ενα ps vita αν θυμασαι.....
Να σημειωθει οτι η ms νικησε ανετα τη μαχη στην E3 χωρις καν να δειξει sxalebound,crackdown και quantum break που ειναι πολυ δυνατα ονοματα!!!!
fits79 wrote: Μην συγρινεις 2 εντελως ΑΝΟΜΟΙΑ πραγματα.
Το ps vita εδω και πολυ καιρο ειναι νεκρο δεν προκειτε να βγαλουν κατι το αξιολογο αφου το εχει παρατησει η sony και γενικοτερα ειναι απλα μια πεθαμενη κονσολα.
Εγω σου λεω μονο περιμενε να δεις τι θα ανακοινωσουν στο tokyo show στης 20 του μηνα(8 μερες μεινανε.)
Για πες μου κατα τι γνωμη σου ποσα μεχρι τωρα αποκλειστικα παιχνιδια εχει το xbox one και ποια?