Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayStation Network: Ειδήσεις/Απορίες

More
02 Jul 2011 15:31 #95265 by oxachris
Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορεις να αλλαξεις των κοδικω απο την σελιδα τις playstation γιατι ο server is down... Αν υπαρχει τροπος να αλλαζεις τον κωδικο απο το playstation και οχι απο την σελιδα τοτε θα δουλεβει...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Jul 2011 16:36 #95268 by Άγγελος Φασούλης
Δίκιο έχεις το κοίταξα και εγώ γιατί ήθελα να αλλάξω τον κωδικό χτες σε έναν δεύτερο λογαριασμό που έχω και τώρα πια όταν πας να συνδεθείς από το psn σου έρχεται email με link αλλά το site δεν λειτουργεί... :-k

EDIT

Τώρα λειτουργεί!

More
03 Jul 2011 17:17 #95289 by oxachris
Εκανα καινουργειο account και δουλεψε... Το προβλημα τωρα εχει να κανει με το FIFA11. Παω να κανω register με των κωδικο που εχει στο κουτι, αλλα μου λεει οτι δεν υποστιριζεται στην χωρα μου (Κυπρο) ενω την εχει στις επιλογες... Λεται να κανω account με αλλη χωρα??

More
03 Jul 2011 18:15 #95290 by Άγγελος Φασούλης
Είσαι σίγουρος πως δεν τον έχεις ξαναχρησιμοποιήσει; Αν είσαι δεν τον έχεις ξαναχρησιμοποιήσει δοκίμασε τον σε αμερικάνικο λογαριασμό.

More
10 Jul 2011 14:27 #95573 by Γιάννης Μπόκας
Νέα demos και DLC (8/7/2011):

PS3 Demos
Eat Them!
Uncharted 3: Drake’s Deception Multiplayer Beta Trial

PS3 DLC
DiRT 3 - Horn pack
Hyperdimension Neptunia - 7 νέα packs
LittleBigPlanet 2 - InFAMOUS 2 Minipack - Good Cole/Bad Cole
ModNation racers - Alien Invasion Theme pack
Mortal Kombat - Warrior Kenshi & Mortal Kombat Kenshi Compatibility pack
Motorstorm Apocalypse - Outlaw pack & 3 Outlaw custom pack
MX vs ATV - Supercross Event pack
Super Street Fighter IV - Arcade Challengers pack
Tales From Space: About A Blob - Co-Operative Map pack
WWE All Stars - All-time Greats pack & R-Truth pack
Yoostar 2 - 4 νέα videos

More
11 Jul 2011 19:12 #95618 by Αλέξανδρος Κωστάκης
ρε παιδιά έχω μια απορία το playstation home θα σταματήσει ποτέ να είναι beta σε λίγο καιρό (πιστεύω πως θα έχουμε το ps4) και το ps home θα είναι ακόμα σε beta φάση.

More
11 Jul 2011 19:21 #95622 by Άγγελος Φασούλης
Όταν κάτι είναι σε beta σημαίνει πως υπάρχει λόγος για αυτό. Για παράδειγμα το playstation home έχει πολλά bugs ακόμα. Όταν οι προγραμματιστές αποφασίσουν πως όλα είναι έτοιμα τότε θα σταματήσει να είναι beta.

More
11 Jul 2011 23:32 #95632 by Αλέξανδρος Κωστάκης
ναι αλλά εφόσον ανανεώνετε συνέχεια δεν θα είναι ποτέ έτυμο και από την άλλη δεν μπορεί να είναι πάντα beta

More
14 Jul 2011 15:11 #95909 by Άγγελος Φασούλης

Η Sony επενδύει 14 εκ. ευρώ σε PSN games

Η Ιαπωνική εταιρεία αποφασίζει να επενδύσει σε αποκλειστικά games για το Playstation Network.

Ο Brandon Stander, διευθυντής marketing του Playstation Network, ανακοίνωσε ότι η Sony θα επενδύσει 20 εκατομμύρια δολάρια (14.2 εκατομμύρια ευρώ) τα προσεχή τρία χρόνια, σε games που θα αναπτύξει αποκλειστικά στο Playstation Network.

Επικαλούμενος προηγούμενα games που έχουν κυκλοφορήσει μόνο στο PSN, όπως τα Joe Danger, Flower και Critter Crunch, το στέλεχος της Sony δήλωσε: "Είμαστε ικανοποιημένοι, καθώς θα προσθέσουμε νέες εναλλακτικές προτάσεις στο ήδη υπάρχον ρόστερ των games, το οποίο δεν υπάρχει σε καμία άλλη κονσόλα. Η επένδυση αυτή συμπεριλαμβάνει την υποστήριξη στις εταιρείες του δικτύου μας αλλά και στο Pub Fund (παράρτημα της Sony το οποίο χρηματοδοτεί αποκλειστικούς τίτλους στο PSN)."

"Στόχος της Sony είναι να δημιουργήσει τίτλους με καινοτόμους μηχανισμούς στο gameplay, ζωντανές εικόνες, ενδιαφέροντα σενάρια και έντονο καλλιτεχνικό στοιχείο. Κοινώς...casual games!" κατέληξε ο Stander.

Μάνος Γρυπάρης

More
14 Jul 2011 17:27 #95916 by Αλέξανδρος Κωστάκης
ωραία κίνηση αλλά δεν μου φαίνονται καλά τα πρώτα games που συγκαταλέγονται σε αυτό το πρόγραμμα της sony ελπίζω να δούμε κάτι καλύτερο ή ας πάρει απλώς αποκλειστικότητες