Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Σε ερώτηση που της έγινε αν το ίδιο ισχύει και τα κουτιά των PS4 και PS3, η Sony απάντησε: "Ναι και για αυτά, εκτός αν έχετε σκοπό να φτιάξετε φρούριο από κουτιά PlayStation."
I refuse.
In fact, I still need a PS2 box. Y'all got one? t.co/991F1L9IyD pic.twitter.com/fZ4P0Tljo5
— wayne (@wayneisboss) May 31, 2023
yeah those too. Unless you're planning to build a PlayStation themed cardboard fort
— PlayStation UK (@PlayStationUK) May 31, 2023
What if I need it to stop Metal Gear PlayStation UK? pic.twitter.com/5ddOYINMUP
— Caldos (@Cyber_Caldos_77) May 31, 2023
Εγώ αντιθέτος δν θα έδινα 500-600 ευρώ για να πάρω μια κονσόλα και να ξαναπαίξω ξανά παιχνίδια που τα έλιωσα σε άλλη πλατφόρμα. Το πρώτο που κοιτάω είναι τα exclusive της κοσόλας μιας και έχω pc.Εγώ σκέφτομαι να ξεκινήσω με Sekiro μετά God of War 2018 στα 60 fps , Ragnarok , AC Valhalla και ούτω καθεξής.
Ουσιαστικά θα παίξω παιχνίδια που έχω ήδη σε καλύτερη ποιότητα και τα πρώτα next gen που θα παίξω απευθείας είναι το God of War Ragnarok και το Demon's Souls Remake .
Έτσι σκέφτομαι τώρα τουλάχιστον.
Εγώ αντιθέτος δν θα έδινα 500-600 ευρώ για να πάρω μια κονσόλα και να ξαναπαίξω ξανά παιχνίδια που τα έλιωσα σε άλλη πλατφόρμα. Το πρώτο που κοιτάω είναι τα exclusive της κοσόλας μιας και έχω pc.Εγώ σκέφτομαι να ξεκινήσω με Sekiro μετά God of War 2018 στα 60 fps , Ragnarok , AC Valhalla και ούτω καθεξής.
Ουσιαστικά θα παίξω παιχνίδια που έχω ήδη σε καλύτερη ποιότητα και τα πρώτα next gen που θα παίξω απευθείας είναι το God of War Ragnarok και το Demon's Souls Remake .
Το Harry Potter αξίζει τελικά στο ps4. Δν έχω βρεί κάποιο πρόβλημα στην απόδοση του ps4, μια χαρά το έχουν κάνει και είναι παιχνιδάρα. Στό προτείνω να το πάρεις κάποια στιγμή.
Για αυτό λέω πως ίσως δεν αξίζει να αγοράσω next gen κονσόλα ακόμα.
Εμένα με ενδιαφέρει αρκετά το Elder Scrolls VI αλλά κυκλοφορεί 2026 το νωρίτερο που θα πλησιάζουμε στην νέα γενιά κονσολών.
Επιπλέον στο PS4 που έχω μπορώ να παίξω άνετα τα God of War Ragnarok και Elden Ring και αν θέλω και άλλα υπάρχουν τα Harry Potter, Forbidden West ένα κάρο παιχνίδια και αγοράζοντας μόνο καινούργιο χειριστήριο εξοικονομώ και λεφτά...τέσπα , θα δείξει .
Για την ώρα θα κάψω το Sekiro μόλις τελειώσω το βιβλίο που διαβάζω και βλέπω.