Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Astro wrote: Αν όντως ισχύει ότι θα βγει με background compatibility θα το αγοράσω σίγουρα.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Συγουρα ενας απο αυτους θα ειμαι και εγωAstro wrote: Αν όντως ισχύει ότι θα βγει με background compatibility θα το αγοράσω σίγουρα.
akiszax wrote: PS5: Επίσημες πληροφορίες
Ακόμη, η Sony δήλωσε ότι δεν θα κυκλοφορήσει την νέα της κονσόλα μέσα στους επόμενους 12 μήνες. Επομένως θα πρέπει να περιμένουμε το PS5 το νωρίτερο Μάιο του 2020 και το αργότερο...κανείς δεν μπορεί να το ξέρει.
Smoses wrote: Εγώ, ευτυχώς ή δυστυχώς, δεν αγοράζω ποτέ κονσόλες day one. Συνήθως κάνα δύο χρόνια μετά, αφήνω το beta testing για τους άλλους
Blood Prince wrote:
Smoses wrote: Εγώ, ευτυχώς ή δυστυχώς, δεν αγοράζω ποτέ κονσόλες day one. Συνήθως κάνα δύο χρόνια μετά, αφήνω το beta testing για τους άλλους
Εγώ σκεφτόμουν να πουλήσω το PS4 και να αγοράσω το PS5 τις πρώτες ημέρες ειδικά μετά την είδηση για Backwards Compatibility........αλλά σήμερα που έμαθα πως το PS4 θα υποστηρίζεται με νέα exclusives και το 2022 θα περιμένω το πιθανότερο καθώς με τον καιρό θα πέσει η αρχική τιμή του PS5.
Smoses wrote:
Blood Prince wrote:
Εγώ σκεφτόμουν να πουλήσω το PS4 και να αγοράσω το PS5 τις πρώτες ημέρες ειδικά μετά την είδηση για Backwards Compatibility........αλλά σήμερα που έμαθα πως το PS4 θα υποστηρίζεται με νέα exclusives και το 2022 θα περιμένω το πιθανότερο καθώς με τον καιρό θα πέσει η αρχική τιμή του PS5.
Εγώ προσωπικά κονσόλα δεν έχω πουλήσει ποτέ στη ζωή μου. Ίσως να είναι και αυτός ένας λόγος που δεν αγόραζα ποτέ day one next-gen κονσόλες, όμως πάντα βρίσκω τον εαυτό μου να γυρνάει στις παλιότερες κονσόλες λόγω της καταραμένης νοσταλγίας. Ήθελα να πιστεύω ότι το backwards compatibility θα αλλάξει αυτή την νοοτροπία μου, όμως δεν το νομίζω.
Σίγουρα θα αγοράσω το PS5, όμως το πιο πιθανό είναι όταν βγει κάποια νεότερη έκδοση (τύπου slim κλπ) που συνήθως έχουν "κάτι" καλύτερο