Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS5: Γενική συζήτηση

More
22 May 2020 00:29 #234536 by Βάσια Κούκια
Το PS5 είναι "100 φορές πιο γρήγορο από το PS4" χάρη στον ειδικά σχεδιασμένο high-end SSD
Κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνάντησης των στελεχών της εταιρείας για το σχεδιασμό της στρατηγικής τους αυτή την εβδομάδα, συζητήθηκε το πώς ο νέος SSD θα κάνει το PS5 100 φορές πιο γρήγορο από τον προκάτοχό του.
Αυτό θα εξασφαλίσει λιγότερο loading και μία καλύτερη αίσθηση απορρόφησης για τους παίκτες. Στα πρακτικά της συνάντησης αναφέρονται τα εξής: "Με σκοπό να ενισχύσουμε την αίσθηση της απορρόφησης από τα games, προσδοκούμε να βελτιώσουμε όχι μόνο την ανάλυση, αλλά και την ταχύτητα των games. Για παράδειγμα, μέσω ενός ειδικά σχεδιασμένου υψηλής ταχύτητας SSD, σχεδιάζουμε να αντιλαμβάνεστε τις ταχύτητες με τις οποίες μεταποιούνται τα games, οι οποίες είναι περίπου 100 φορές πιο γρήγορες από αυτές στο PS4. Οι χρόνοι στο loading των games θα πρέπει να είναι πολύ πιο σύντομοι και οι παίκτες θα πρέπει να είναι σε θέση να αλλάζουν από το ένα έντονο game στο άλλο σχεδόν άμεσα."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 May 2020 00:32 #234537 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic PlayStation 5
Δεν ξέρω κατά πόσο θα ισχύει στην πράξη αυτό που γράφεις καθώς τα παιχνίδια θα έχουν καλύτερα γραφικά και θα είναι πιο βαριά.

Αυτό θα ισχύει κυρίως με τα PS4 παιχνίδια που θα τρέχουν στο PS5 ως BC.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
22 May 2020 19:49 #234551 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic PlayStation 5
Τα video games που θα κυκλοφορήσουν μαζί με το PS5 θα παρουσιαστούν "σύντομα"
Σύμφωνα με δηλώσεις της Sony.

Με την νέα γενιά να πλησιάζει όλο και περισσότερο και χωρίς να έχουμε δει αρκετά από όσα έπονται, όσον αφορά τα επερχόμενα games και τις δυνατότητες τους, έτσι, το κοινό διψάει για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες.

Αυτή την δίψα υπόσχεται να καλύψει η Sony σύντομα, με τις δηλώσεις που έγιναν σε πρόσφατο meeting, για την προετοιμασία της παρουσίασης του lineup του PS5.

Στην συνάντηση των στελεχών της εταιρείας, συζητήθηκε η στρατηγική που θα ακολουθηθεί, με αναφορές στην αποκάλυψη του lineup για την νέα κονσόλα, "σύντομα". Η δήλωση δεν προσδιορίζει συγκεκριμένη ημερομηνία ή συγκεκριμένο διάστημα σε σχέση με το σήμερα, όμως αν αναλογιστούμε πως το σχέδιο της εταιρείας είναι η κυκλοφορία προς το τέλος της χρονιάς, η λογική λέει ότι μέσα στο καλοκαίρι θα υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για τα όσα έπονται.

Τέτοιου είδους παρουσιάσεις και αποκαλύψεις γίνονται συνήθως σε events όπως η Ε3, όμως με την δεδομένη παγκόσμια κρίση και με την κατάσταση της αγοράς να μην βρίσκεται σε σταθερότητα, ο Ιαπωνικός κολοσσός αποφάσισε να διοργανώσει online events για την ενημέρωση των παικτών. Επιπλέον η εταιρεία αναφέρει πως η ζήτηση για video games έχει ανέβει λόγω του κορωνοϊού ενώ οι συνδρομητές του PlayStation Plus έχουν ξεπεράσει τους 41.5 εκατομμύρια.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

More
23 May 2020 10:15 #234561 by Ηλιας
Replied by Ηλιας on topic PlayStation 5

ViKouk wrote: Το PS5 είναι "100 φορές πιο γρήγορο από το PS4" χάρη στον ειδικά σχεδιασμένο high-end SSD
Κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνάντησης των στελεχών της εταιρείας για το σχεδιασμό της στρατηγικής τους αυτή την εβδομάδα, συζητήθηκε το πώς ο νέος SSD θα κάνει το PS5 100 φορές πιο γρήγορο από τον προκάτοχό του.
Αυτό θα εξασφαλίσει λιγότερο loading και μία καλύτερη αίσθηση απορρόφησης για τους παίκτες. Στα πρακτικά της συνάντησης αναφέρονται τα εξής: "Με σκοπό να ενισχύσουμε την αίσθηση της απορρόφησης από τα games, προσδοκούμε να βελτιώσουμε όχι μόνο την ανάλυση, αλλά και την ταχύτητα των games. Για παράδειγμα, μέσω ενός ειδικά σχεδιασμένου υψηλής ταχύτητας SSD, σχεδιάζουμε να αντιλαμβάνεστε τις ταχύτητες με τις οποίες μεταποιούνται τα games, οι οποίες είναι περίπου 100 φορές πιο γρήγορες από αυτές στο PS4. Οι χρόνοι στο loading των games θα πρέπει να είναι πολύ πιο σύντομοι και οι παίκτες θα πρέπει να είναι σε θέση να αλλάζουν από το ένα έντονο game στο άλλο σχεδόν άμεσα."

περιμενω πως και πως να το παρω για να κοροιδευω τους φιλους μου, που θα εχουν το πολυ αργο ps4.

More
23 May 2020 15:13 - 23 May 2020 15:16 #234570 by Blood Prince

Brazhlias wrote:

ViKouk wrote: Το PS5 είναι "100 φορές πιο γρήγορο από το PS4" χάρη στον ειδικά σχεδιασμένο high-end SSD

περιμενω πως και πως να το παρω για να κοροιδευω τους φιλους μου, που θα εχουν το πολυ αργο ps4.

Για να κοροιδεύεις ; :lol: Δεν είναι σοβαρός λόγος αυτός.

Επιπλέον εγώ είμαι επιφυλακτικός σχετικά με την ταχύτητα που θα έχουν τα Next Gen.

Και για 4Κ 60 FPS έλεγαν πολλοί και τελικά το AC Valhalla θα τρέχει στα 30 FPS.

Μεγάλα λόγια λέγονται αλλά η πραγματικότητα θα είναι πολύ πιο προσγειωμένη.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 23 May 2020 15:16 by Blood Prince.

More
24 May 2020 13:04 #234585 by Ηλιας

Blood Prince wrote:

Brazhlias wrote:

Για να κοροιδεύεις ; :lol: Δεν είναι σοβαρός λόγος αυτός.

Επιπλέον εγώ είμαι επιφυλακτικός σχετικά με την ταχύτητα που θα έχουν τα Next Gen.

Και για 4Κ 60 FPS έλεγαν πολλοί και τελικά το AC Valhalla θα τρέχει στα 30 FPS.

Μεγάλα λόγια λέγονται αλλά η πραγματικότητα θα είναι πολύ πιο προσγειωμένη.

Για εμενα ειναι πολυ σημαντικος λογος. Το ιδιο εχω υποστει κι εγω εδω και χρονια, γιατι οι φιλοι μου ειχαν παρει ps4 κι εγω ειχα μεινει στο 3.

Περιμενα καρτερικα λοιπον και μαζευα χρηματα για να παρω την εκδικηση μου. Και ηρθε η ωρα σιγα σιγα.

Δεν ειμαι κανενας χαζος για να μου κανουν μπουλινγκ, θα τους δειξω.

Θα παρω το ps5, το οποιο εχει και μπακγουορντ κομπατιμπιλιτι, αρα θα μπορω να παιξω και τα παιχνιδια του ps4 και αυτα του ps5 και δεν θα μπορουν να μου πουν τιποτα.

Ενω αυτοι δεν ειχαν backward compatibility και δεν μπορουσαν να παιξουν τα παιχνιδια του ps3, οπως το mgs 4 για παραδειγμα....

Ειμαι καλυτερος gamer απο αυτους και θα τοςυ το αποδειξω.

More
24 May 2020 13:38 #234590 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic PlayStation 5
Sony: "Το PS5 θα φέρει επανάσταση στον ήχο"
Η next-gen κονσόλα θα περιέχει μια custom μονάδα επεξεργασίας 3D ήχου.

Η Sony σε παρουσίαση ενός διοικητικού συμβουλίου ανέφερε ότι το Playstation 5 θα φέρει επανάσταση στον ήχο.

Η Sony δήλωσε: "Έχουμε εγκαταστήσει μια προσαρμοσμένη μονάδα επεξεργασίας 3D ήχου στο Playstation 5 και αυτό μας δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε μια περίπλοκη και εντυπωσιακή ταυτόχρονα εμπειρία στον 3D ήχο. Οι παίκτες θα μπορούν να βιώσουν τον ήχο από μπροστά τους και προς τα πίσω τους, πάνω και κάτω και γενικά από όλες τις κατευθύνσεις τριγύρω τους".

Το PS5 θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2020 και θα συνοδευτεί με το χειριστήριο DualSense.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

More
24 May 2020 18:33 #234658 by Ηλιας
Μακαρι να ειναι τοσο καλο οσο λεγεται και μακαρι να βγει και σε καλη τιμη. Αν γινεται και κατω απο το xboxseriesx

More
24 May 2020 20:12 #234665 by Blood Prince

Brazhlias wrote: Μακαρι να ειναι τοσο καλο οσο λεγεται και μακαρι να βγει και σε καλη τιμη. Αν γινεται και κατω απο το xboxseriesx

Χλωμό.Με βάση τα τώρα δεδομένα θα κοστίζει πάνω από 500 € η βασική έκδοση και θα είναι ακριβότερο από το xbox series x .

[IMG

Peter Baylish

More
25 May 2020 12:28 #234675 by Ηλιας
Για νιτεντο σουιτς με βλεπω τοτε. χαχαχαχαχαχαχαχα μπουαχαχαχαχαχαχα