Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS3 Service

More
28 Jul 2014 01:58 #147121 by Katsi Giannis
PS3 Service was created by Katsi Giannis
Μου χάλασε το ps3, δε φορτώνει μετά από 5-10 λεπτά παιχνιδιού. Έχει κανείς καμιά πρόταση τι να κάνω να προσπαθήσω μόνος ή να το πάω για σέρβις και αν ναι που; Ευχαριστώ! :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Jul 2014 09:45 #147127 by deratop
Replied by deratop on topic PS3 Service

KatsiGiannis wrote: Μου χάλασε το ps3, δε φορτώνει μετά από 5-10 λεπτά παιχνιδιού. Έχει κανείς καμιά πρόταση τι να κάνω να προσπαθήσω μόνος ή να το πάω για σέρβις και αν ναι που; Ευχαριστώ! :)

Πριν το πάς για service
1 Δοκίμασε να βάλεις ένα διαφορετικό δίσκο ώστε να δείς αν το πρόβλημα εντοπίζεται και σε διαφορετικά δισκάκια.
2 Οι δίσκοι που χρησιμοποιούμε να είναι καθαροί χωρίς γρατζουνιές.
3 Υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν κατεστραμένα αρχεία στο σκληρο δίσκο και να δημιουργούν προβλήματα μπαίνουμε στο safe mode και επιλέγουμε restore file system.
4 Aν το παραπάνω δεν δούλεψε επίλεξε restore ps3 system ΠΡΟΣΟΧΗ θα διαγραφούν όλα σου τα δεδομένα από το ps3

More
13 Aug 2014 11:39 #147929 by Μάνος Γρυπάρης

KatsiGiannis wrote: Μου χάλασε το ps3, δε φορτώνει μετά από 5-10 λεπτά παιχνιδιού. Έχει κανείς καμιά πρόταση τι να κάνω να προσπαθήσω μόνος ή να το πάω για σέρβις και αν ναι που; Ευχαριστώ! :)

Αν τελικά χρειαστείς service ρώτα στο www.ebw.gr εκ μέρους μας και θα έχεις 10% έκπτωση. :wink:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)