Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πρόβλημα με red light στο PS3

More
11 May 2014 10:45 #144476 by Βασίλης Σπετσιέρης
Καλημέρα.Το έχω από το 2007,80άρι και ''χοντροκομμένο'' (φυσικά).Προ διετίας του άλλαξα σκληρό και έβαλα 320άρι.Εδώ και τρεις μέρες που παίζω infamous,μετά από 25-30 λεπτά gameplay,σβήνει μόνο του και αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπάκι.Το πατάω μια φορά,γίνεται σταθερό κόκκινο,μετά άλλη μια φορά για να γίνει πράσινο και ξεκινάει.Μου βγάζει τα κλασικά,δηλαδή ὀτι δεν έκανε σωστό shut down και ότι θα κάνει έλεγχο που μπορεί να πάρει 3 ώρες,το κάνει για 20 δευτερόλεπτα και voilà,όλα κομπλέ.Είμαι σίγουρος ότι δεν είναι πρόβλημα που δημιουργείται από το παιχνίδι,καθώς στην αρχή έπαιζα με τις ώρες ,προτού σβήσει.Χτες,προτού ξεκινήσω,επειδή ήταν κρύο,το έβγαλα από το ρεύμα για κανένα 20λεπτο και προσπάθησα να το καθαρίσω με ηλεκτρική σκούπα.Μετά έπαιξα για κανένα 3ωρο σερί χωρίς προβλήματα (όπου και το τερμάτισα).Αλλά σήμερα το πρωἰ,πάλι τα ίδια.20 λεπτά και γεια μας.Εν τω μεταξύ,θα έπαιρνα όρκο ότι έστω και για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου όταν έσβησε,πριν αναβοσβήσει το κόκκινο λαμπάκι,είδα ένα στιγμιαίο κίτρινο.Το ξεκίνησα πάλι,έβγαλα το παιχνίδι και έκανα shut down.Τι πιστεύετε?Είναι ετοιμοθάνατο ή θέλει απλά καθάρισμα?Δεν έχει ανοιχθεί ποτέ πέρα από την αλλαγή σκληρού δίσκου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 May 2014 11:13 #144477 by jimbl
Φοβαμαι οτι ηρθε ο καιρος να το χαιρετησεις. Δυστυχως, τα παλια μοντελα κονσολων ειναι τα χειροτερα. Αν και υπαρχει μια τελευταια ελπιδα. Οταν το δικο μου το 60αρι backwards compatible απο το 2006(!) έκανε μαγκιες και εσβηνε μόνο του, έκανα το εξής: Εβγαλα καλωδια και σκληρο, και μετά swiffer και πιστολακι για τα μαλλια για τη σκόνη.Αν αυτο δεν δουλεψει παρε το support της σονυ. Και αν ουτε αυτο δουλεψει, πάρε απλα ένα σλιμ, πλεον τα βρισκεις με 150-200 ευρω και ειναι κατα τη γνωμη μου πολυ καλυτερο απο το ps4 η το xbox one.

SNAAAAAAAAAAAAAAAKE!!!!

More
11 May 2014 11:19 #144478 by Βασίλης Σπετσιέρης
Δεν σκοπεύω να πάρω ps4 ούτως ή άλλως.Χωρίς bc είναι άχρηστο για τουλάχιστον μια διετία.Απλά ανησυχώ για τα super slim.Διαβάζω δεξιά και αριστερά ὀτι υπερθερμαίνονται εύκολα.Παρεμπιπτόντως,αυτό που έχω,δεν είναι ζεστὀ όταν σβήνει.Όπου και να το πιάσω είναι κρύο,ίσως ελάχιστα ζεστό στο κάτω μέρος.Δεν ξέρω για το εσωτερικό βέβαια.

More
11 May 2014 14:39 #144488 by Sotiris Greece
Για να αποφύγεις την υπερθέρμανση βάζεις το μηχάνημα όρθιο. Προσωπικά έχω την slim έκδοση από το 2010 όρθιο πάντα και χρησιμοποιώ usb gadgets δηλαδή αυτά εδώ και ένα usb hub με τροφοδοσία ρεύματος δεν χρειάζεται να συνδεθούν στις θύρες usb του PS3. Δύο ανεμιστηράκια φτάνουν ένα βάζεις από την μια μεριά και ένα από την άλλη και το κρατάει δροσερό.

More
11 May 2014 22:53 #144515 by jimbl
Σωστές οι προαναφερθέντες συμβουλές. Γενικά μην βάζεις οποιαδήποτε κονσόλα σε χώρο που δεν αεριζεται επαρκώς, για παράδειγμα κάτω απο την τηλεόραση σε ράφι. Γω για παράδειγμα έχω ακουμπισμένο το 3 πάνω στο παλιό μου VCR που εχει μεταλλική επιφάνεια 30 εκατοστά απο την τηλεόραση. Ακόλουθα και τις προτάσεις μας όμως και δώσε μας feedback.

SNAAAAAAAAAAAAAAAKE!!!!