Καλημέρα.Το έχω από το 2007,80άρι και ''χοντροκομμένο'' (φυσικά).Προ διετίας του άλλαξα σκληρό και έβαλα 320άρι.Εδώ και τρεις μέρες που παίζω infamous,μετά από 25-30 λεπτά gameplay,σβήνει μόνο του και αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπάκι.Το πατάω μια φορά,γίνεται σταθερό κόκκινο,μετά άλλη μια φορά για να γίνει πράσινο και ξεκινάει.Μου βγάζει τα κλασικά,δηλαδή ὀτι δεν έκανε σωστό shut down και ότι θα κάνει έλεγχο που μπορεί να πάρει 3 ώρες,το κάνει για 20 δευτερόλεπτα και voilà,όλα κομπλέ.Είμαι σίγουρος ότι δεν είναι πρόβλημα που δημιουργείται από το παιχνίδι,καθώς στην αρχή έπαιζα με τις ώρες ,προτού σβήσει.Χτες,προτού ξεκινήσω,επειδή ήταν κρύο,το έβγαλα από το ρεύμα για κανένα 20λεπτο και προσπάθησα να το καθαρίσω με ηλεκτρική σκούπα.Μετά έπαιξα για κανένα 3ωρο σερί χωρίς προβλήματα (όπου και το τερμάτισα).Αλλά σήμερα το πρωἰ,πάλι τα ίδια.20 λεπτά και γεια μας.Εν τω μεταξύ,θα έπαιρνα όρκο ότι έστω και για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου όταν έσβησε,πριν αναβοσβήσει το κόκκινο λαμπάκι,είδα ένα στιγμιαίο κίτρινο.Το ξεκίνησα πάλι,έβγαλα το παιχνίδι και έκανα shut down.Τι πιστεύετε?Είναι ετοιμοθάνατο ή θέλει απλά καθάρισμα?Δεν έχει ανοιχθεί ποτέ πέρα από την αλλαγή σκληρού δίσκου.