Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Ναι, κατεβάζεις τα διαθέσιμα games και DLC της χώρας όπου έφτιαξες account και δεν έχεις πρόβλημα.fits79 wrote: Αν στη κονσολα φτιαξουμε 3 profile
01. Ελληνικο - πρωτευων
02. Αμερικανικο
03. Ιαπωνικο
θα μπορουμε να κατεβαζουμε dlc κ.τ.λ. απο αμερικανικα και γιαπωνεζικα παιχνιδια στους αντιστοιχους λογαριασμος αλλα να παιζουν κανονικα και στον ελληνικο(Παιχνιδια & dlc)?
Τα saves θα μείνουν στα αντίστοιχα προφίλ που έφτιαξες.Και τα save τους πρεπει να γινουν στο αντιστοιχο profile ή και στο ελληνικο να ειναι δεν θα εχω καποιο προβλημα?
Διαφορετικό email. Αυτή η ερώτηση είναι άλλωστε κάτι που μπορείς να δοκιμάσεις κι ο ίδιος μέσα σε λίγα λεπτά.Ολα τα primary accounts/profiles μιας κονσολας μπορουν να εχουν ενα μειλ ή πρεπει σε καθε account να δηλωσω και διαφορετικο μειλ?
Μέχρι 16.Επισης μεχρι ποσα πρωτευων accounts μπορω να εχω σε μια κονσολα ps4?
Δεν έχει ανακοινώσει κάτι η Sony δυστυχώς.Επισης με τους ελλατωματικους μοχλους οσο αφορα το πλαστικο στους αναλογικους που φθείρετε πολυ ευκολα αλλαξε κατι?
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Θελω να σε ρωτησω αν γνωριζεις τιποτε για το Νever winter online για το ps4 αν θα βγει τελικα
Καλημέρα και χρόνια πολλά Κωσταντίνε. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει επίσημο service για τις κονσόλες PlayStation στην Ελλάδα.
fits79 wrote: Νομιζω το αναφερα ηδη οτι την εχω σε επιπεδο μερος αλλα λογο των δυο αυτων πλαστικων που εχει η κονσολα μονο σταθερη δεν ειναι.
Αν τα βγαλεις γιατι βγαινουν μια χαρα σταθερη και δεν κουνιεται καθολου ειναι.
Και μιλαω παντα για το νεο μοντελο c-chassis cuh-12.... μοντελο ετσι.
Η ερωτηση μου ειναι για ποιο λογο λοιπον εχει εξ' αρχης αυτα τα δυο πλαστικα απο κατω η κονσολα στη μεση της στο πανω και κατω μερος της.