Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Οι PlayStation Community Managers απαντούν στις απορίες σας

More
11 Apr 2015 20:31 #159322 by Μάνος Γρυπάρης
Δυστυχώς επειδή ο Pad Poet έγινε European Community Manager και η Δήμητρα Καμπά, νέα Greek Community Manager, δεν έχει χρόνο να απαντάει απορίες, θα απαντήσω τις τελευταίες απορίες. Στη συνέχεια αναγκαστικά θα κλειδώσω στο topic και οποιεσδήποτε απορίες τις ρωτάτε στα topics του PlayStation forum μας .

fits79 wrote: Αν στη κονσολα φτιαξουμε 3 profile
01. Ελληνικο - πρωτευων
02. Αμερικανικο
03. Ιαπωνικο
θα μπορουμε να κατεβαζουμε dlc κ.τ.λ. απο αμερικανικα και γιαπωνεζικα παιχνιδια στους αντιστοιχους λογαριασμος αλλα να παιζουν κανονικα και στον ελληνικο(Παιχνιδια & dlc)?

Ναι, κατεβάζεις τα διαθέσιμα games και DLC της χώρας όπου έφτιαξες account και δεν έχεις πρόβλημα.

Και τα save τους πρεπει να γινουν στο αντιστοιχο profile ή και στο ελληνικο να ειναι δεν θα εχω καποιο προβλημα?

Τα saves θα μείνουν στα αντίστοιχα προφίλ που έφτιαξες.

Ολα τα primary accounts/profiles μιας κονσολας μπορουν να εχουν ενα μειλ ή πρεπει σε καθε account να δηλωσω και διαφορετικο μειλ?

Διαφορετικό email. Αυτή η ερώτηση είναι άλλωστε κάτι που μπορείς να δοκιμάσεις κι ο ίδιος μέσα σε λίγα λεπτά.

Επισης μεχρι ποσα πρωτευων accounts μπορω να εχω σε μια κονσολα ps4?

Μέχρι 16.

Επισης με τους ελλατωματικους μοχλους οσο αφορα το πλαστικο στους αναλογικους που φθείρετε πολυ ευκολα αλλαξε κατι?

Δεν έχει ανακοινώσει κάτι η Sony δυστυχώς.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Apr 2016 13:59 - 19 May 2016 13:14 #180291 by Konstantinos
Χαιρετώ τον κόσμο του Gameworld!

Θα ήθελα να σας συστηθώ ως ο νέος community manager της επίσημης ελληνικής PlayStation κοινότητας!
Κατά κόσμο Κωνσταντίνος Ντάφλος, στο PSN και τα social media Daflander, δε θα ήταν υπερβολή πως ξεκίνησα το gaming ταυτόχρονα με το να διαβάζω και να γράφω πίσω στις αρχές του '90.

Στη Sony Interactive Entertainment Europe δουλειά μου είναι να αφουγκράζομαι τον παλμό της ελληνικής κοινότητας στα επίσημα κανάλια αλλά θέλοντας να έρθουμε όσο πιο κοντά γίνεται μπορούμε να κάνουμε κουβέντα και από εδώ και να σας βοηθήσω σε όποιο βαθμό είναι αυτό δυνατό.

Το επίσημο Ελληνικό PlayStation Forum είναι εδώ και βοήθεια σε θέματα τεχνικής υποστήριξης από εδώ .

Και όπως έλεγε και ένα παλιό αγαπημένο μότο του Playstation:
"Ζήσε στον κόσμο σου, παίξε στον δικό μας"
Last edit: 19 May 2016 13:14 by GameWorld.

More
18 May 2016 02:47 - 19 May 2016 13:16 #181465 by Αποστόλης Βαγγελής
Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω τα παρακάτω:
1)Θα δούμε PlayStation Neo στην E3 2016?
2)Ίδια ερώτηση για την σειρά God of War για την οποία διέρρευσαν screenshots.
3)Η Sony επικοινωνεί με την Activision για πιθανή απόκτηση Crash Bandicoot?
4)Μεριδιο αγορας της Sony εναντι Microsoft-Nintendo στην ελληνική αγορά? (αν δεν μπορεις να πεις ποσοστο στο περιπου εστω)

Ευχαριστώ!
Last edit: 19 May 2016 13:16 by Αποστόλης Βαγγελής.

More
19 May 2016 11:38 #181504 by Konstantinos
Καλημέρα apovag

1) Το PlayStation Neo ή 4Κ ή 4.5 είναι φήμες και δεν έχουμε τίποτα επίσημο
2) Επίσης τα screenshots του GoW δεν είναι επίσημα αλλά και αν ήταν να ανακοινωθεί στη Ε3, που είναι και πολύ κοντά, δε θες να ζήσεις το συναίσθημα του να ακούς κάτι για πρώτη φορά επίσημα; Εκεί είναι η μαγεία για όσους παρακολουθούν .
3) Κάτι έχεις μπερδέψει εδώ
4) Θα το θέσω ως εξής: Πάρε 10 φίλους σου και δες τι κονσόλες έχουν. Μεγάλη διαφορά ε;

More
19 May 2016 13:16 #181507 by Αποστόλης Βαγγελής
Για το 3).
Ενοουσα του Crash Bandicoot. Το εκανα edit. Υπάρχει κάποια διάθεση πιστεύεις από πλευράς Sony? Δηλαδη ειδικα το easter egg στο Uncharted 4 δεν παιζει να ειναι τυχαιο.

More
20 May 2016 14:14 #181553 by Konstantinos
Τα δικαιώματα ανήκουν στην Activision. Τέτοιου είδους συμφωνίες γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες και μπορεί να πάρουν καιρό αν ξεκινήσουν

More
20 May 2016 23:54 #181573 by Bill Vassilatos
Καλησπερα Κωνσταντινε και απο μενα και χρονια πολλα για αυριο

Θελω να σε ρωτησω αν γνωριζεις τιποτε για το Νever winter online για το ps4 αν θα βγει τελικα ή τελικα το εκανε exclusive η microsoft για το xbox. Εχει βγει στο xbox εδω και 1 χρονο και στο ps4 τιποτα.

Σε ευχαριστω.

More
21 May 2016 09:23 #181577 by Omnibot
Καλημέρα και χρόνια πολλά Κωσταντίνε. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει επίσημο service για τις κονσόλες PlayStation στην Ελλάδα. Είχα πάει στο Χαλάνδρι για ένα απλό θέμα (joystick PSP) και μου είχαν πει ότι επειδή δεν υπάρχει service, να δώσω τη παλιά μου κονσόλα για καινούργια με κόστος 100Ε. Μου φάνηκε παράλογο. Αυτό βέβαια έχει γίνει εδώ και 6 μήνες και κατέληξα τελικά σε ιδιώτη με κόστος μόλις 10Ε.

More
23 May 2016 14:14 #181665 by Konstantinos

Θελω να σε ρωτησω αν γνωριζεις τιποτε για το Νever winter online για το ps4 αν θα βγει τελικα

Φίλε Βασίλη δεν έχουμε κάποιο νέο για το Neverwinter online. Όταν μας ενημερώνουν για κάτι τέτοιο το ποστάρουμε στην κοινότητα

Καλημέρα και χρόνια πολλά Κωσταντίνε. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει επίσημο service για τις κονσόλες PlayStation στην Ελλάδα.

Καλημέρα και ευχαριστώ. Και εσύ ό,τι επιθυμείς. Το επίσημο εξουσιοδοτημένο service PlayStation είναι η Cometron

More
23 May 2016 17:34 - 23 May 2016 23:47 #181681 by Grigoris
Κανω παραθεση το ποστ που έγραψα σε αλλο topic εδω γιατι μου ειπαν ότι το topic αυτό είναι πιο σωστό για να λαβω απαντησεις.

fits79 wrote: Νομιζω το αναφερα ηδη οτι την εχω σε επιπεδο μερος αλλα λογο των δυο αυτων πλαστικων που εχει η κονσολα μονο σταθερη δεν ειναι.
Αν τα βγαλεις γιατι βγαινουν μια χαρα σταθερη και δεν κουνιεται καθολου ειναι.

Και μιλαω παντα για το νεο μοντελο c-chassis cuh-12.... μοντελο ετσι.

Η ερωτηση μου ειναι για ποιο λογο λοιπον εχει εξ' αρχης αυτα τα δυο πλαστικα απο κατω η κονσολα στη μεση της στο πανω και κατω μερος της.

Last edit: 23 May 2016 23:47 by Μάνος Γρυπάρης.