Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Full range ή Limited?

More
28 Dec 2012 02:48 #117379 by wavee
Full range ή Limited? was created by wavee
Γεια σας. Στο PS3 υπαρχουν 2 επιλογες οταν παω στις ρυθμισεις Display setttings και RGB. Full range και Limiited. Ποιο ειναι καλυτερα πιστευετε? Εγω οταν το βαζω Full εχει πολυ ωραια χρωματα αλλα ειναι καπως σκοτεινο. Οταν το βαζω Limited εχει περισσοτερη φωτεινοτητα το μαυρο αλλα τα χρωματα δεν ειναι τοσο καλα οσο στο Full. Εσεις που το εχετε ρυθμισει αυτο? Ευχαριστω!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Dec 2012 03:10 #117380 by Μάνος Γρυπάρης
Η default επιλογή είναι Limited και προτείνται για τις περισσότερες τηλεοράσεις.

Από εκεί και πέρα όμως αν έχεις HD τηλεόραση μπορείς να επιλέξεις την Full και να ανεβάσεις την φωτεινότητα της TV. Σε βοηθάει ειδικά στο να βλέπεις τα περιβάλλοντα με μεγαλύτερη λεπτομέρεια.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
28 Dec 2012 03:31 #117381 by wavee
Replied by wavee on topic Full range ή Limited?
H τηλεοραση μου ειναι HD. Τις ρυθμισεις της τηλεορασης τις εχω προεπιλεγμενες "Κανονικο". μολις ειδα οτι η τηλεοραση μου εχει μια ρυθμιση "αισθητηρα φωτος". Οταν το επιλεγω "Οχι" η εικονα ειναι αρκετα φωτεινη ενω οταν το επιλεγω "ναι" μειωνεται η φωτεινοτητα. Τι μου προτεινεις να βαλω? Να αλλαξω την φωτεινοτητα οπως ειπες ή την ρυθμιση "Αισθητηρα φωτος"?

More
26 Jun 2013 04:07 #126750 by Μάνος Γρυπάρης
Αφησε τον αισθητήρα φωτός στο "Όχι" για να εχεις οπως λες φωτεινοτητα. Αν χρειαστεις παραπανω φωτεινοτητα απλα ανεβασε το brightness.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
28 Jun 2013 17:31 #126985 by wavee
Replied by wavee on topic Full range ή Limited?
οκ