Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Halo 4 (Xbox 360)

More
More
21 Jul 2013 11:58 #128803 by Γιάννης Πετρόχειλος

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Jul 2013 22:03 #129051 by Γιάννης Πετρόχειλος
Ανακοινωθηκαν τα achievement του Champions Bundle DLC του Halo 4. Κλασικα achievement 343...οτι να ναι δηλαδη :P

More
26 Jul 2013 20:06 #129245 by takisant
Replied by takisant on topic Halo 4 (Xbox 360)
Κάτω οι αποκλειστικότητες.Δηλαδή επειδή δεν έχω xbox έχω να παίξω Halo από το Halo 2. :x

More
01 Aug 2013 13:33 #129780 by Αναστάσης Δουμουλιάκας
Προσωπικά το Halo 4 το βαρέθηκα πάρα πολύ γρήγορα και έχω μάλιστα 4 μήνες να ασχοληθώ μαζί του. Ελπίζω η 343 studios να έχει κάτι καλύτερο στα σκαριά και να επαναφέρει την σειρά στις παλιές καλές αποχές. Δεν είμαι καινούριος στη σειρά... παίζω από την εποχή του Halo 2 και ξέρω τι πάει να πει καλό Fps

More
01 Aug 2013 14:10 #129786 by Νικόλας Μαρκόγλου
Εγώ πάντως το κατευχαριστήθηκα το Halo 4 και μπορώ να πω ότι νοιώθω πολύ αισιόδοξος για την αξία της 343. A.I. εξαιρετική (όπως αρμόζει φυσικά στη σειρά Halo), γραφικά κατά πολύ αναβαθμισμένα και σενάριο που το πήγε πολύ καλά για μία καινούρια τριλογία, αν και θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες για το τι συνέβη με τους Covenant στο διάστημα που ο Master Chief ήταν εκτός μάχης. Η δράση είναι στα ίδια υψηλά επίπεδα και ο σχεδιασμός των περιβαλλόντων ήταν υποδειγματικός για μένα όσον αφορά ελευθερία κινήσεων και δημιουργία έντασης. Γούστα είναι αυτά εννοείται αλλά το Halo 4 πιστεύω ότι είναι ένα εξαιρετικό δείγμα FPS που καταφέρε να κρατήσει την ποιότητα της Bungie.

Πάντως οι διάλογοι μεταξύ Master Chief και Cortana ήταν πάρα πολύ καλοί και χτίσανε με ωραιότατο τρόπο τη μεταξύ τους σχέση έχοντας ακριβώς την δραματικότητα που επιβαλλόταν. Το τέλος του Halo 4 και πολλές από τις ατάκες του απλά μου μείνανε. Για μένα ήταν το καλύτερο FPS της περσινής χρονιάς.

More
01 Aug 2013 14:22 #129788 by Αναστάσης Δουμουλιάκας
Εσυ μιλάς όμως από πλευράς campaighn.. Απο αυτή την πλευρά ήταν πραγματικά υπέροχο.. Εγώ μιλούσα για το online κομμάτι, δικό μ λάθος που δεν το ανέφερα.

More
01 Aug 2013 14:25 #129790 by Νικόλας Μαρκόγλου
Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για το multiplayer. Με τα Halo ασχολιόμουν πάντα αποκλειστικά με το campaign τους. Είναι από τα πολύ λίγα παιχνίδια τα οποία τα τερματίζω σε όλες τις δυσκολίες. Κρίμα για αυτό που λες... μια που από τότε που μπήκαν στον online χορό τα Halo ξέρω ότι ήταν κορυφαία στο multiplayer. Έχει ακόμα μέλλον πάντως η 343, πιστεύω ότι κάτι θα κάνει και γι' αυτό (στο επόμενο Halo τουλάχιστον).

More
01 Aug 2013 14:32 #129791 by Αναστάσης Δουμουλιάκας
θέλω να πιστεύω σε μια επανέκδοση του Halo 2 σε aniverssary, όπως είχαν κάνει και με το Halo: Combat evolved. Ειλικρινά θα ήθελα να ξαναδώ τους servers του Halo 2 online ξανά. έχω αφιερώσει τόσες ώρες στο multiplayer κομμάτι, που πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως κατάφερα να μεγαλώσω σωματικά σωστά με τόσες λίγες ώρες ύπνου. :p

More
07 Sep 2013 21:42 #131870 by Γιάννης Πετρόχειλος
Καλησπέρα παιδιά. Έγραψα σε blog το πλήρες Story όλων των Halo όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν την πλήρη ιστορία θα τη βρουν εδώ .