Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Crysis

More
13 Mar 2008 16:19 #41291 by Petros
Replied by Petros on topic Crysis
Βλακείες ...... καταρχήν δεν εχει νόημα να βάλεις τόσα πολλά βαρέλια... και δεύτερων το παιχνίδι δεν υπάρχει υπολογιστής που να το τρέχει σαν να παίζεις Packman στα very High γραφικά εγω το παίζω στα High σε ανάλυσης 1920

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Mar 2008 02:16 #41343 by Αντώνης Κατρής
Replied by Αντώνης Κατρής on topic Crysis
Αυτό το πράμμα δε θέλει απλά γίγαντα για να παίξει άψογα αλλά κάτι εξωγήινο. Πραγματικά απορώ τι σκέφτονταν αυτοί οι άνθρωποι όταν υπολόγιζαν τις απαιτήσεις και κυρίως το πόσο δυνατό σύστημα θες για να το απολαύσεις στο 100%?

More
20 Aug 2010 15:15 #76956 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Crysis
Πω πω. Το παιχνίδι απλά δεν υπάρχει. Το παίζω συνέχεια από το προηγούμενο καλοκαίρι. Είναι το καλύτερο FPS όλων τον εποχών. Μάνο νομίζω πως θα πρέπει να ανοίξει και μια καινούρια στήλη στα FPS. Έχω ξετρελαθεί. Είναι το μόνο παιχνίδι που με πώρωσε όσο κανένα άλλο.

More
09 Sep 2011 16:42 #98248 by Άγγελος Φασούλης

Το πρώτο Crysis στις κονσόλες

Το original Crysis του 2007 έρχεται σε PS3 και Xbox 360 .

Η Electronic Arts και η Crytek ανακοίνωσαν ότι το Crysis θα κυκλοφορήσει σε μια ανανεωμένη έκδοση, σε PS3 και Xbox 360 .

Το Crysis θα είναι διαθέσιμο ως DLC μέσω του Playstation Network και του Xbox Lice αντίστοιχα. Θα περιλαμβάνει αναβαθμισμένο μοντέλο φωτισμού, ανανεωμένα οπτικά εφέ και πλήρη υποστήριξη στερεοσκοπικού 3D.

Το κόστος του Crysis θα είναι μόλις 20 ευρώ ή 1600 Microsoft points αντίστοιχα και το αναμένουμε μέσα στον Οκτώβριο.

More
08 Oct 2012 20:13 #113077 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Ένα βιντεάκι που έφτιαξα με στιγμές από το Crysis(Delta difficulty πάντα)

[youtube:3qz6i1t7]
[/youtube:3qz6i1t7]

PC user forever !!!