Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

S.T.A.L.K.E.R. 2

More
16 Aug 2010 12:01 #76762 by Ιβάν
S.T.A.L.K.E.R. 2 was created by Ιβάν
S.T.A.L.K.E.R. 2 μέσα στο 2012
Η GSC Game World ανακοίνωσε την κυκλοφορία του S.T.A.L.K.E.R. 2, η επίσημη συνέχεια του μεγαλύτερου σε πωλήσεις παιχνιδιού της σειράς S.T.A.L.K.E.R, βρίσκετε τώρα στην ανάπτυξη. Μια ολοκαίνουρια multi-platform τεχνολογία η οποία αναπτύχθηκε από την GSC Game World θα αποτελέσει τον πυρήνα του παιχνιδιού.

"Μετά από τις επίσημες πωλήσεις της σειράς S.T.A.L.K.E.R που υπερέβαιναν τα 4 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, δεν είχαμε αμφιβολίες στο να αρχίσουμε να δημιουργούμε ένα νέο παιχνίδι στο κόσμο του S.T.A.L.K.E.R. Αυτό θα είναι το επόμενο κεφάλαιο του πιο δημοφιλούς παιχνιδιού που περιμένουν από εμάς", είπε ο Sergiy Grygorovych, CEO του GSC Game World.

Το S.T.A.L.K.E.R. 2 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μέσα στο 2012, χωρίς να γνωρίζουμε τίποτα επιπλέον.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Aug 2010 14:08 #76781 by Sotaneg
Replied by Sotaneg on topic S.T.A.L.K.E.R. 2
Μακαρι να βγει κατι καλο...
Η ατμοσφαιρα στα προηγουμενα ηταν φοβερη, ελπιζω τωρα που θα ναι και σε κονσολες να μην γινουν απληστοι και το χαλασουν!!
Ξερουμε αν θα ναι και στις 2 ή θα ναι PC και Xbox360 μονο??

PS
Ζητω το gaming του Ανατολικου blog....

Δεν μπορω να καταλαβω πως μερικοι μπερδευουν την Αγαπη με την Φιλια...
Αγαπη ειναι να προσπαθεις να γινεσαι καλυτερος για τον αλλον, ενω Φιλια να μην προσπαθεις να κανεις τον αλλο καλυτερο για σενα...

Αγαπαμε Alex Petraka και χαιρομαστε που γυρισε εστω και με web radio εκπομπη...

konservoradio.blogspot.com/

More
16 Aug 2010 14:14 #76784 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic S.T.A.L.K.E.R. 2

Sotaneg wrote: Μακαρι να βγει κατι καλο...
Η ατμοσφαιρα στα προηγουμενα ηταν φοβερη, ελπιζω τωρα που θα ναι και σε κονσολες να μην γινουν απληστοι και το χαλασουν!!
Ξερουμε αν θα ναι και στις 2 ή θα ναι PC και Xbox360 μονο??

PS
Ζητω το gaming του Ανατολικου blog....

Δυστυχώς Sotaneg δεν γνωρίζουμε τίποτα. Δεν έχουν ανακοινώσει σε ποιες κονσόλες θα βγει.

More
17 Aug 2010 15:52 #76827 by Στέφανος Τρίγγας
Παιδιά θέλω μια βοήθεια, δεν έχω παίξει το παιχνίδι άλλα θέλω να το πάρω. Αν κάποιος έχει παίξει το πρώτο μπορεί να μου πει αν είναι καλό να το πάρω και μετά αν είναι πάρω μετά και το. Γιατί το παιχνίδι φαίνεται πολύ καλό και θα ήθελα να το δοκιμάσω.

More
17 Aug 2010 16:49 #76830 by Ιβάν

ThunderHawk wrote: Παιδιά θέλω μια βοήθεια, δεν έχω παίξει το παιχνίδι άλλα θέλω να το πάρω. Αν κάποιος έχει παίξει το πρώτο μπορεί να μου πει αν είναι καλό να το πάρω και μετά αν είναι πάρω μετά και το. Γιατί το παιχνίδι φαίνεται πολύ καλό και θα ήθελα να το δοκιμάσω.

Το παιχνίδι το έχω παίξει αλλά δεν το έχω τερματίσει. Μου φάνηκε αρκετά καλό. Το είχα παρατήσει μάλλον επειδή κόλλησα σε ένα σημείο. Το είχα ξεκινήσει με βαθμό δυσκολίας φουλ και για αυτό το παράτησα. Παλιά όπλα...αν θυμάμαι καλά πολεμάς με κάτι μεταλλαγμένους, εφόσον το παιχνίδι είναι Ουκρανικής παραγωγής και λαμβάνει χώρα στο Τσέρνομπιλ.

More
18 Aug 2010 13:46 #76853 by Στέφανος Τρίγγας

Alcatraz wrote:

ThunderHawk wrote: Παιδιά θέλω μια βοήθεια, δεν έχω παίξει το παιχνίδι άλλα θέλω να το πάρω. Αν κάποιος έχει παίξει το πρώτο μπορεί να μου πει αν είναι καλό να το πάρω και μετά αν είναι πάρω μετά και το. Γιατί το παιχνίδι φαίνεται πολύ καλό και θα ήθελα να το δοκιμάσω.

Το παιχνίδι το έχω παίξει αλλά δεν το έχω τερματίσει. Μου φάνηκε αρκετά καλό. Το είχα παρατήσει μάλλον επειδή κόλλησα σε ένα σημείο. Το είχα ξεκινήσει με βαθμό δυσκολίας φουλ και για αυτό το παράτησα. Παλιά όπλα...αν θυμάμαι καλά πολεμάς με κάτι μεταλλαγμένους, εφόσον το παιχνίδι είναι Ουκρανικής παραγωγής και λαμβάνει χώρα στο Τσέρνομπιλ.

Ευχαριστώ τότε θα το κοιτάξω το παιχνίδι και αν είναι όπως το φαντάζομαι θα μου αρέσει. :mrgreen:

More
18 Aug 2010 13:55 #76854 by Ιβάν
Στην αρχή-αρχή αν θυμάμαι καλά ξεκινάς με ένα πιστολάκι και μαχαίρι.

More
19 Aug 2010 22:34 #76940 by Ιβάν
Να και μια εικόνα που βρήκα για να πάρετε μια γεύση από το S.T.A.L.K.E.R. 2.

Δυστυχώς όμως δεν έχουμε κανένα trailer στα χέρια μας.

More
19 Aug 2010 22:51 #76944 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Εγώ δεν μπορω να ξεχασω το teaser του πρώτου S.T.A.L.K.E.R. που το είχαν απλώς διαδόσει στο internet και δεν ήξερε κανεις εαν επροκειτο για αλήθεια η ψεματα!

[youtube:2mhmxpsi]
[/youtube:2mhmxpsi]

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
20 Aug 2010 12:08 #76949 by Νικολής Ασημάκης
Από παιχνίδι ήταν τελικά; Θυμάμαι το είχε κάνει τόπικ ο Aposperittis, και ήμασταν όλοι έτσι -> 8O