Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Sotaneg wrote: Μακαρι να βγει κατι καλο...
Η ατμοσφαιρα στα προηγουμενα ηταν φοβερη, ελπιζω τωρα που θα ναι και σε κονσολες να μην γινουν απληστοι και το χαλασουν!!
Ξερουμε αν θα ναι και στις 2 ή θα ναι PC και Xbox360 μονο??
PS
Ζητω το gaming του Ανατολικου blog....
ThunderHawk wrote: Παιδιά θέλω μια βοήθεια, δεν έχω παίξει το παιχνίδι άλλα θέλω να το πάρω. Αν κάποιος έχει παίξει το πρώτο μπορεί να μου πει αν είναι καλό να το πάρω και μετά αν είναι πάρω μετά και το. Γιατί το παιχνίδι φαίνεται πολύ καλό και θα ήθελα να το δοκιμάσω.
Alcatraz wrote:
ThunderHawk wrote: Παιδιά θέλω μια βοήθεια, δεν έχω παίξει το παιχνίδι άλλα θέλω να το πάρω. Αν κάποιος έχει παίξει το πρώτο μπορεί να μου πει αν είναι καλό να το πάρω και μετά αν είναι πάρω μετά και το. Γιατί το παιχνίδι φαίνεται πολύ καλό και θα ήθελα να το δοκιμάσω.
Το παιχνίδι το έχω παίξει αλλά δεν το έχω τερματίσει. Μου φάνηκε αρκετά καλό. Το είχα παρατήσει μάλλον επειδή κόλλησα σε ένα σημείο. Το είχα ξεκινήσει με βαθμό δυσκολίας φουλ και για αυτό το παράτησα. Παλιά όπλα...αν θυμάμαι καλά πολεμάς με κάτι μεταλλαγμένους, εφόσον το παιχνίδι είναι Ουκρανικής παραγωγής και λαμβάνει χώρα στο Τσέρνομπιλ.