Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

No one lives Forever (PC)

More
11 May 2010 21:09 #71882 by Γιώργος Σουβατζίδης
Το Νοέμβριο του 2000 βγήκε στην αγορά ένα καινούργιο FPS, το No one lives Forever. Είχα παίξει το demo του σε ανύποπτο χρόνο και μου είχε κάνει εντύπωση γιατί ήταν το πρώτο FPS που είχε εξαιρετικό χιούμορ. Το παιχνίδι διαδραματίζεται στη δεκαετία του 60 και ο παίκτης ελέγχει μία όμορφη και έξυπνη πράκτορα μιας αντιτρομοκρατικής οργάνωσης ονόματι UNITY. Η πράκτορας λέγεται Kate Archer. Σκοπός της Kate (και της UNITY) είναι να σταματήσουν μία εγκληματική οργάνωση που λέγεται H.A.R.M. Το παιχνίδι δεν είναι καθόλου τυχαίο αφού έχει βραβευτεί ως παιχνίδι της χρονιάς 2000 από τρία διαφορετικά ξένα κορυφαία περιοδικά του χώρου. Παρόλα αυτά μετά από μία πρόχειρη έρευνα στο Ελληνικό διαδίκτυο δεν κατάφερα να βρω κάποιο review για αυτό. Ο πολύ γνωστός ξένος ιστότοπος του gamespot του έβαλε βαθμολογία 9,3/10!! και φυσικά ήταν η επιλογή της σύνταξης του gamespot. Μέσα στο review αναφέρει ότι το παιχνίδι είναι ίσως αντάξιο του Half-life!! Πραγματικά δεν πίστευα στα μάτια μου όταν διάβαζα τις εξαιρετικές κριτικές που πήρε. Παρόλο που είχα παίξει το demo, τελικά για λόγους που δεν θυμάμαι αποφάσισα να μην το αγοράσω, προφανώς γιατί μου τράβηξε την προσοχή κάποιο άλλο FPS, ίσως το Soldier of Fortune. Απ' ότι θυμάμαι δεν μου άρεσε η εποχή που διαδραματιζόταν το παιχνίδι. Βέβαια τότε δεν είχα διαβάσει καμία κριτική πάνω στο παιχνίδι. Τώρα όμως που άρχισα να το βλέπω με καινούργιο μάτι σκέφτομαι να το αγοράσω.
Μήπως κάποιος το έχει παίξει; Πείτε μου τη γνώμη σας για αυτό το παιχνίδι ή για το δεύτερο μέρος του No one lives Forever 2.

Syberia και ξερό ψωμί!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 May 2010 21:42 #71885 by Νικολής Ασημάκης
Kate Archer... Kate Archer... Μπας και είχε βγει και για PS2? Θυμάμαι ένα φίλο που έπαιζε ένα FPS για PS2 με μια κοπελιά με καστανό φουντωτό καρεδάκι μαλλί. Και ενώ ήμουν... γυμνάσιο;... θυμάμαι πως είχα ρίξει γέλιο με τις ατάκες. Αν και απ'ότι θυμάμαι είχε τη βλακεία αν πυροβολείς επανηλημένα νεκρούς εχθρούς, αυτοί να γίνονται εντόσθια... :P

More
12 May 2010 15:34 #71928 by Γιώργος Σουβατζίδης
Ναι απ' ότι είδα στο gamespot είχε βγει για PS2. Η κοπελιά ήταν ακριβώς όπως την περιγράφεις.

Syberia και ξερό ψωμί!

More
21 Dec 2015 12:31 #173819 by wavee
Replied by wavee on topic No one lives Forever (PC)
Καλησπέρα. Θελω να παιξω το No One Lives Forever αλλα απ ότι φαινεται δεν λειτουργει σωστα στα καινουρια Windows. Είναι παιχνιδι του 2000. Το παιχνιδι τρεχει κανονικα αλλα δεν πυρυβολαει με το αριστερο κλικ αλλα με το F του πλητρολογιου. Επισης δεν λειτουργει και το δεξι κλικ στο παιχνιδι οποτε πρεπει να παταω το E από το πληκτρολογιο. Η κινηση με το ποντικι λειτουργει κανονικα. Ξερετε τι μπορει να φταει? Εχω δοκιμασει να αλλαξω και την συμβατοτητα από τις ρυθμισεις αλλα τιποτα.

More
23 Dec 2015 19:01 #173922 by Πιέρρος Φουστέρης
Φίλε wavee, δες αν το παρακάτω screenshot σε βοηθήσει να λύσεις το πρόβλημά σου:

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Attachments: