Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Medal of Honor Allied Assault: Δημιουργία server

More
12 Apr 2010 11:13 #70634 by Μάνος Γρυπάρης

teo2202 wrote: οχι στο maintt τους εχω βαλει αφου τον σερβερ τον εχω σηκώσει απο το breakthrough setup το main ειναι φακελος του alait asualt. δοκιμασα με εναν φιλο και με το που συνδεοταν τον πεταγε εξω επιδει δεν ειχε και αυτος τους χαρτες με το που τους περασε και αυτος ολα καλα. το προβλημα ειναι οτι οσοι θα θελουν να συνδεθουν θα πρεπει να εγκαταστουν τους χαρτες και αφτοι?

στο youtube υπαρχει ενα βιντεο autodownload βγαζετε ακρη?

Επειδή το ρώτησα και στο ανάλογο forum , αν δεν έχει κάποιος το χάρτη τότε δεν μπορεί να συνδεθεί. Μπορείς να επιλέξεις τα Downloads να είναι "On" στον server και να πεις σε όσους συνδέονται να επιλέξουν το "Allow Downloads" (να είναι On) από τα Settings. Εννοείται πως απενεργοποιείτε firewall, antivirus κτλ.

christos13 wrote: μπορειτε να μου πειτε ενα καλο server.cfg να βαλω και τις καταληλες εντολες οταν κανεις δεξι κλικ στην συντομευση του server.exe?(ενοω αυτο που βαζεις στο path)

Για το server.cfg το κατάλαβα. Για τα υπόλοιπα δεν κατάλαβα απολύτως τίποτα. Γράψε αυτό που θες να κάνεις αργά, κατανοητά και με απλά λόγια.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Apr 2010 00:51 #70873 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
λοιπν στην αρχη βαζεις τον server.cfg...ολα οκ....μετα πας στην συντομευση του MOHAA_server.exe και κανεις δεξι κλικ και πατας ιδιοτητες.και στη συνεχεια σε ενα path που εχει που ηδη γραφει κατι πρεπει να προσθεσεις και εσυ κατι.

δειτε στο δευτερο βιντεο που ποσταρε ο φιλος παραπανω και προχορηστε το στο 2:10 να καταλαβετε τι ενοω

Please Log in or Create an account to join the conversation.