Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Call of Duty: Black Ops

More
19 Nov 2010 18:24 #84420 by call of duty
στο cod bo,το combat training χρειαζεται internet???

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Nov 2010 19:38 #84430 by rafor
Replied by rafor on topic Call of Duty: Black Ops
Παιδια, θα την πω την αμαρτια μου ,δεν θα το παρω μαλλον στο Wii, γιατι για εμενα ειναι λιγακι δυσκολο και ετσι πηρα την αποφαση να δω walkthrough...τις ειδα ολες τις αποστολες και πραγματικα το σεναρια ηταν για ταινια.Το συνιστω σε ολους σας, εγω εχω παθει ΠΛΑΚΑ!!!

More
19 Nov 2010 19:51 #84432 by Νίκος Καραχάλιος

christos13 wrote: η πατατα της χρονιας....

Το καλυτερο Call of Duty της σειρας χωρις υπερβολες.....Και απο αποψη campaign αλλα και απο αποψη multiplayer...Μην λεμε μ!$%@#$% ελεος δλδ...

More
19 Nov 2010 21:10 #84439 by eliminator
Replied by eliminator on topic Call of Duty: Black Ops

Reith wrote:

christos13 wrote: η πατατα της χρονιας....

Το καλυτερο Call of Duty της σειρας χωρις υπερβολες.....Και απο αποψη campaign αλλα και απο αποψη multiplayer...Μην λεμε μ!$%@#$% ελεος δλδ...

Όσοι το έχουν πάρει και παίζουν multiplayer μου έχουν πει ότι τρώει τρελό lag.

More
19 Nov 2010 21:49 #84441 by rafor
1)Παιζει ρολο το format.2)Αναλογα και την συνδεση στο internet που εχουν αυτοι οι ιδιοι, αλλα και οι αντιπαλοι τους.

More
20 Nov 2010 01:19 #84460 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
εχει γινει το πιο ευκολο fps.....για 5χρονα εντελως μιλαμε.....τι perks τι killstreaks τι noobies ειναι ολες αυτες.....και φυσικα απο το οτι το φτιαχνει η treyarch δεν χριαζεται να το παιξει κανεις για να καταλαβει οτι το παιχνιδια εχει TA bugs....

More
20 Nov 2010 09:06 #84475 by rafor
Το εχεις δοκιμασει?Εαν ναι τοτε, μπορεις σιγουρα να εχεις ολοκληρωμενη αποψη.Αυτο οτι δεν χανεις, πιστευω ειναι για να διευκολλινει τη ροη του σεναριου.Βεβαια , δινει μικροτερο χρονο για gameplay,αλλα μολις το τερματισεις σιγουρα θα εχεις εκπλαγει.

More
20 Nov 2010 11:36 #84480 by Νίκος Καραχάλιος

christos13 wrote: εχει γινει το πιο ευκολο fps.....για 5χρονα εντελως μιλαμε.....τι perks τι killstreaks τι noobies ειναι ολες αυτες.....και φυσικα απο το οτι το φτιαχνει η treyarch δεν χριαζεται να το παιξει κανεις για να καταλαβει οτι το παιχνιδια εχει TA bugs....

Το ξερω οτι εχει πολυ lag...Ειδικα στο pc..Εγω διαβασα πως σε xbox και ps3 δεν εχει τοσο πολυ αν και τωρα βγαζουν patches για να τα φτιαξουν ολα...Αν θες τραβα παιξε call of duty 2 να πουμε με ενα οπλο να χτυπας οσο θες...Και δεν ειναι το πιο ευκολο fps....Ειπαμε δλδ..Ελεος..Το καλυτερο fps ειναι απο ολα τα αλλα...Και ειμαι και τεραστιος fan του Bad Company 2 το οποιο ηταν απλα παιχνιδαρα...

More
20 Nov 2010 15:55 #84501 by Γιώργος Δημόπουλος
το οτι εχει perks και killstreaks ειναι για να ειναι πιο ενδιαφερον και δν ειναι ευκολο γιατι εχουν κ οι αλλοι perks δν εχεις μονο εσυ οπως μπορεις να τους σκοτωσεις μπορουν κ αυτοι.

More
20 Nov 2010 18:24 #84514 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Reith wrote:

christos13 wrote: εχει γινει το πιο ευκολο fps.....για 5χρονα εντελως μιλαμε.....τι perks τι killstreaks τι noobies ειναι ολες αυτες.....και φυσικα απο το οτι το φτιαχνει η treyarch δεν χριαζεται να το παιξει κανεις για να καταλαβει οτι το παιχνιδια εχει TA bugs....

Αν θες τραβα παιξε call of duty 2 να πουμε με ενα οπλο να χτυπας οσο θες...Και δεν ειναι το πιο ευκολο fps....

Εγώ ακομα παιζω Call of Duty 2. Συγκεκριμένα ασχολούμαι πολυ με το 2 και το 4. Στα υπόλοιπα το εχουν παρακάνει με τα Killstreaks.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.