Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Call of Duty GW Clan (PC)

Poll: Θελετε να δημιουργηθει η clan του gameworld στο MW2; (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Ναι
6 100%
Όχι
No votes 0%
Ίσως
No votes 0%
Total number of voters: 0
Only registered users can participate to this poll
More
16 Oct 2009 08:56 #62449 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Με την άφιξη του Modern Warfare 2 πιθανότατα θα φτιάξω μια clan GameWorld στο MW2. Για να φτιαχτεί αυτή, θα πρέπει αρχικά να έχω χρόνο για να την διαχειρίζομαι και να έχει η clan πολλά μέλη.

Θα θέλετε να ανοίξει μια τέτοια clan?

Σημείωση: Αν δημιουργηθεί αυτή η ομάδα θα πρέπει τα μέλη της να είναι από 10 lvl και πάνω και να έχουν παραπάνω kills και assists από deaths και βεβαίως να τηρούν και κάποιους κανόνες!

Η σελίδα είναι υπό κατασκευή και τα ονόματα των moderators και των admins δεν εχουν σχεση με αυτα του www.GameWorld.gr οτι βλέπετε στο www.gwmw2clan.webs.com ισχύει μόνο εκεί.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Oct 2009 11:41 #62454 by Stathis Yannacopoulos
Απο ότι καταλαβαίνω δηλαδή θέλεις κάτι περισσότερο απο ενα community clan, κατι που απαιτεί αφοσιώση, αρκετές ώρες κάψιμο και κάποιο συγκεκριμένο βαθμό skill. Εγω θα ρίξω μια ιδέα. Κάντε μια gameworld community clan για να παίζουν όσοι θέλουν απο εδώ παρέα.. και αφού γουστάρετε κάντε και μια War team "Sponsored" και καλά απο το gameworld για να γίνει και διαφήμηση. Προσωπικά μετά απο 3 χρόνια έντονης δραστηριότητας σε ανταγωνιστικό επίπεδο (Day of defeat source) και με πάνω απο 300 clan war δεν ξέρω αν έχω την διάθεση να ακολουθήσω το mw2 απο αυτή την σκοπια καθώς μερικές φορές όταν μπαίνεις στο τρυπάκι του ανταγωνισμου χάνεις την "χαρα" του παιχνιδιού. Πάντως δεν μπορώ να πω είναι πολύ ωραίο να προσπαθείς και να καταφέρνεις έστω ψιλοπράγματα ως clan και αυτό μου λείπει. Θα σκεφτώ καλά τι θα κάνω με το mw2. Παρ'όλα αυτά καλή επιτυχία σε ότι αποφασίσετε και είμαι πρόθυμος να σας προτείνω gaming leagues να τεστάρετε τις δυνατότητες σας. Και όπως λένε πριν τα clan war

Have fun & good luck :)

More
16 Oct 2009 13:59 #62458 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
φιλε αν θες μπορω να σε βοηθησω στη δημιουργια site μιας και στο παρελθον αλλα και ακομα εχω site σε free hosting αλλα χωρις τα ενοχλητικα webs.com/forumgreek.com κλπ

More
16 Oct 2009 15:19 #62463 by Mellberg7
Replied by Mellberg7 on topic Call of Duty GW Clan (PC)
Βασικα ξερω ενα καινουργιο site για online gaming γεια δειτε εδω!!!!!! :wink: Αν ενδιαφερεστε :roll:
www.gamesarena.gr/index.php

More
19 Oct 2009 15:21 #62559 by Μάνος Γρυπάρης

Mellberg7 wrote: Βασικα ξερω ενα καινουργιο site για online gaming γεια δειτε εδω!!!!!! :wink: Αν ενδιαφερεστε :roll:
www.gamesarena.gr/index.php

Το site που αναφέρεις δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το topic!
Αν είναι να φτιάξουμε clan τότε θα γίνει μέσα από αυτό εδώ το topic και μέσω της εκπομπής. Δεν θα τρέχουμε σε άλλα forums για να παίζουμε online τουρνουά. Αυτό το κάνουμε ήδη και μέσω GameWorld.gr.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
19 Oct 2009 16:52 #62567 by Mellberg7
Replied by Mellberg7 on topic Call of Duty GW Clan (PC)
Mαλλον εχεις δικιο σορρυ :( παντως σχεφτηκα να ειχαμε ενα site της ομαδας GAMEWORLD και να μπαιναμε σε καποιο site για πρωταθληματα κ τουρνουα στο cod

ΣΟΡΡΥ κ παλι :cry: