Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Battlefield: Bad Company 2

More
22 Jul 2010 16:08 #75520 by dfk_7677
Replied by dfk_7677 on topic Battlefield: Bad Company 2

arkypraios wrote: Παιδια θα ηθελα να κανω δυο ερωτησεις 1) στο Battlefield δεν εχω vip code γινεται να αγορασω και αν ναι πως και ποσο κοστιζει 2) ειμαι διακοπες και εχω βαλει ιντερνετ κατ'εξοχην το οποιο ειναι 2mbps 2 στις 3 φορες που παιζω μου βγαζει προβλημα με την συνδεση και μου λεει να την κοιταξω,λετε να φταει η ταχυτητα;Αν ναι υπαρχει τροπος να διορθωσω το προβλημα;

1) Υποθέτω ότι δεν έχεις VIP code, γιατί έχεις το game μεταχειρισμένο (υποθέτοντας από το avatar σου ότι έχεις PS3). Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να αγοράσεις ένα για 15$.

2) Το πιο πιθανό είναι η σύνδεση σου να κάνει συχνά disconnect, τα games δε χρειάζονται υψηλές ταχύτητες. Αν όντως οφείλεται σε πρόβλημα της σύνδεσής σου καλό θα ήταν να κάνεις ένα τηλέφωνο στον ΟΤΕ και να του δηλώσεις το πρόβλημα.

[center:1k6ewvpz]
[img

[img
[/center:1k6ewvpz]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Jul 2010 18:29 #75525 by arkypraios

dfk_7677 wrote:

arkypraios wrote: Παιδια θα ηθελα να κανω δυο ερωτησεις 1) στο Battlefield δεν εχω vip code γινεται να αγορασω και αν ναι πως και ποσο κοστιζει 2) ειμαι διακοπες και εχω βαλει ιντερνετ κατ'εξοχην το οποιο ειναι 2mbps 2 στις 3 φορες που παιζω μου βγαζει προβλημα με την συνδεση και μου λεει να την κοιταξω,λετε να φταει η ταχυτητα;Αν ναι υπαρχει τροπος να διορθωσω το προβλημα;

1) Υποθέτω ότι δεν έχεις VIP code, γιατί έχεις το game μεταχειρισμένο (υποθέτοντας από το avatar σου ότι έχεις PS3). Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να αγοράσεις ένα για 15$.

2) Το πιο πιθανό είναι η σύνδεση σου να κάνει συχνά disconnect, τα games δε χρειάζονται υψηλές ταχύτητες. Αν όντως οφείλεται σε πρόβλημα της σύνδεσής σου καλό θα ήταν να κάνεις ένα τηλέφωνο στον ΟΤΕ και να του δηλώσεις το πρόβλημα.

Ναι οντως ps3 εχω απο που και πως μπορω να αγορασω εναν vip code;Για αυτο με την συνδεση λες να φταει το οτι εχω ασυρματο internet;Επισης εχω ανοιξει μια θυρα στο router για ενα προγραμμα αλλα δεν νομιζω να το επηρεαζει αυτο.Τελος το router μου δεν ειναι απο τον ΟΤΕ βασικα το εδιναν παλια και ακομα το υποστηριζουν απο οτι μου ειπαν οταν τους πηρα αλλα εμενα μου εδωσαν αλλο το οποιο το αλλαξα για να βαλω αυτο που εχω τωρα

More
22 Jul 2010 22:57 #75582 by dfk_7677
Το VIP code μπορείς να το αγοράσεις από το in-game store κάνοντας login στο PSN store.

Γενικά το wireless (ασύρματο) δεν είναι τόσο αξιόπιστο όσο το ενσύρματο. Το πιο πιθανό όμως είναι να έχει κανένα ψιλοπροβληματάκι η σύνδεσή σου, οπότε ένα τηλέφωνο στον OTE, ζητώντας ένα απλό έλεγχο της γραμμή σου θα ήταν η καλύτερη λύση.

Η ανοιχτή πόρτα δεν έχει καμία σημασία στο όλο θέμα.

[img

[img

More
22 Jul 2010 22:59 #75584 by arkypraios

dfk_7677 wrote: Το VIP code μπορείς να το αγοράσεις από το in-game store κάνοντας login στο PSN store.

Γενικά το wireless (ασύρματο) δεν είναι τόσο αξιόπιστο όσο το ενσύρματο. Το πιο πιθανό όμως είναι να έχει κανένα ψιλοπροβληματάκι η σύνδεσή σου, οπότε ένα τηλέφωνο στον OTE, ζητώντας ένα απλό έλεγχο της γραμμή σου θα ήταν η καλύτερη λύση.

Η ανοιχτή πόρτα δεν έχει καμία σημασία στο όλο θέμα.

Οκ σε ευχαριστω

More
17 Aug 2010 00:32 #76806 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
VIP Map Pack 5

[youtube:10qi24ml]
[/youtube:10qi24ml]

More
19 Aug 2010 17:44 #76905 by Στέφανος Τρίγγας
Βγήκε το VIP Map Pack 6 :

[center:13c98kuw][youtube:13c98kuw]
[/youtube:13c98kuw][/center:13c98kuw]

More
23 Aug 2010 15:56 #77102 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Δεν μας παρατάνε λέω εγώ. Συνέχεια VIP packs και τέτοια. Τόσο δύσκολο τους είναι να βάλουν κανα νέο map..... όλο τα ίδια και τα ίδια, χιόνι, ζούγκλα, νησιά. Άμα πια, βαρέθηκα να παίζω στα ίδια και στα ίδια. :evil: ](*,)

PC user forever !!!

More
27 Aug 2010 11:16 #77338 by dfk_7677
Νομίζω νέα map θα δουν όσοι πάρουν το Vietnam Expansion.

[img

[img

More
27 Aug 2010 11:50 #77340 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Δίκιο έχεις, αλλά και και εκεί ζούγκλα,ζούγκλα και πάλι ζούγκλα.

PC user forever !!!

More
27 Aug 2010 13:07 #77345 by Άγγελος Φασούλης
Δε φτάνει που βλέπουμε και λίγο πράσιννο, έστω και στα παιχνίδια! Τι θες πόλη, πόλη και πάλι πόλη; :P