Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Counter-Strike: Αγαπημενα Οπλα

More
09 Aug 2010 12:59 #76532 by Γιώργος Δημόπουλος

TheReaper wrote:

psydition wrote: Όλα τα όπλα είναι καλά αν ξέρεις να τα δουλεύεις ;)

Δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο. Αν είσαι παίκτης, είσαι παίκτης. Γιατί να ξεχωρίσεις ένα από τόσα όπλα; Είσαι γονιός π.χ. Θα πεις ποτέ ότι το ένα παιδί σου είναι καλύτερο από το άλλο; Ή ότι είναι το αγαπημένο σου και το άλλο παιδί θα το αφήσεις στην τύχη του;

To παρακανες νομιζω reaper.ολοι εχουν αγαπημενα οπλα.Εγω πχ ο αγαπημενος μ τροπος να τους τρωω στο codmw2 ηταν να εχω στο revolver με tactical knife κ να τρεχω να τους σφαζω αλλα δν σημαινει οτι ειναι κ ο καλυτερος τροπος σε ολες τις πιστες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Aug 2010 13:12 #76533 by Lalo007
Και κατι ακομα...Τα οπλα δεν ειναι παιδια.Ειναι οπλα.Καποια ειναι πιο αποδοτικα,αλλα λιγοτερο,καποια για μακρινες αποστασεις και αλλα για κοντινες.Τα οπλα ειναι φτιαγμενα για να σκοτωνουν,οποτε σε καμια περιπτωση δεν εισαι εστω και ΣΑΝ τα παιδια.Εκτος βεβαια αν θεωρεις τα οπλα παιδια σου. :mrgreen:

More
09 Aug 2010 15:25 #76544 by Ιβάν
Συμφωνώ με τον Λάζαρο. Κάποια όπλα όπως το πολυβόλο στο CSS δεν είναι πολύ αποτελεσματικό, γιατί με αυτό δεν μπορείς να σκοτώσεις κάποιον από μακριά και από κοντά κιόλας χαλάς πάρα πολλές σφαίρες. Ακόμα και σε πόλεμο δεν θα πάρεις όλα τα όπλα μαζί σου, θα πάρεις αυτά που νομίζεις εσύ πως θα χρησιμεύσουν.

More
09 Aug 2010 19:28 #76560 by Aνέστης Αδαμίδης
Ρε σεις, δεν με καταλάβατε. Όλα τα όπλα έχουν τα κόλπα τους. Εγώ έμαθα να τα χρησιμοποιώ σχεδόν όλα. Το machine gun με δυσκολεύει ακόμη στον χειρισμό π.χ. Αλλά δεν σημαίνει ότι επειδή το ένα κάνει για μακρινές αποστάσεις θα το χρησιμοποιώ μόνο σε μακρινές αποστάσεις ή επειδή ένα άλλο είναι για κοντινές αποστάσεις δεν θα βαράω από μακριά. Όλα τα όπλα έχουν το γλυκό σημείο τους. Κι αν το βρεις τότε ρίξε. Αλλά κανένα δεν πιστεύω ότι είναι άχρηστο. Και να δώσω ένα παράδειγμα.

Μπήκα πριν κάνα-δυό βδομάδες σε ρώσικο server, όπου εκεί αν δεν το κατέχεις έχεις γίνει κοντοσούβλι. Σε μια πίστα όπου όλοι οι T έψαχναν να σκοτώσουν CT για ένα m4 και ένα Bullpup εγώ πήγαινα με το Five Seven το πιστολάκι και το P90. Και ήμουν 3ος στο τέλος του γύρου με 49 kills και 12 deaths. Αν και όλοι είχαν τα ίδια όπλα(m4 όλοι και eagle στην πλειοψηφία), μόνο δύο πρώτοι είχαν πάνω από 70 και μετά ήμουν εγώ 3ος και είχα τους λιγότερους θανάτους(σ' αυτό ήμουν 2ος για την ακρίβεια κατά 3 περισσότερους από τον πρώτο). Έτσι είναι. Αν ξέρεις να τα χειρίζεσαι τα όπλα, πας και βαράς. Τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες.

More
09 Aug 2010 19:46 #76562 by Lalo007
Ναι ρε ανεστη σωστα αυτα που λες,αλλα εδω γραφουμε το αγαπημενο μας οπλο.Οχι οποιο θεωρεις αποδοτικοτερο,γιατι οπως ειπες ολα τα οπλα εχουν το δυνατο τους σημειο,αλλα οποιο σου αρεσει εσενα,οτι και αν σημαινει αυτο.εμενα για παραδειγμα μου αρεσει το dragonuv γιατι γουσταρω να καθαριζω απο αποσταση και το dragonuv ειναι οτι πρεπει για αυτη τη δουλεια.Ειναι ενα οπλο που ξεχωριζει για μενα.Αυτο δεν σημαινει οτι τα αλλα οπλα δεν ειναι αποδοτικα ή δεν ξερω να τα χειριζομαι.Απλα το χαρακτηριζω ως αγαπημενο οπλο.

More
18 Sep 2010 18:20 - 24 Sep 2010 18:38 #78830 by Hercules

centroman wrote: dn xerw an tha diafonisete mazi m alla epeidi exo kapoia ebeiria sto cs k exw parei meros se arketa clan matches tha pw tn lista ton sovarwn oplon ..ola ta alla kata tn gnomi m dn ftourane k einai moufes!!!

1) APO pistolakia ta mona pou sobara einai to glock to usp k to deagle!
2)karabines:opoios pernei mallon einai noob :D :x
3)apo ayti tn katigoria to mono sobaro oplaki einai to sub machine.!
4)edw einai arketa:gia ct to clarion k to m4 k gia terror to defender k to ak 47[boulpaup k krieg einai moufes!]
apo sniper rifles to awp k to scout einai ta mona kala!
5)opoios pernei ayto to oplo to machine gun pragmatika aporw gti xanei to xrono tou pezontas cs!!!!!

Φίλε μου εδώ βλέπω πραγματικά πόσο χάλιας παίχτης του CS είσαι (χωρίς παραξήγηση πάντα).
Αν ξέρεις να παίζεις με καραμπίνες (ειδικά την αργή) είσαι ο πιο περιζήτητος παίχτης για μια ομάδα. Στην ομάδα μου πάντα παίρνω καραμπίνα και γίνετε ο χαμός...οι αντίπαλοι με καλούν συνέχεια cheater επειδη τους καθαρίζω με μια σφαίρα στο μισό μέτρο (και καλά πώς τους πέτυχα).
Το 5-1 (το πολυβόλο φτίαχτηκε με σκοπό να καθήλωσει τον αντίπαλο και να μην μπορεί να βγεί από την θέση του, δίνωντας χρόνο στην ομάδα σου να ξεφύγει ή να αλλάξει κατεύθυνση. Επίσης είναι χρήσιμο στους καμπέρηδες: αν έχει κρυφτεί πίσω από μια πόρτα με λίγο γαζωματάκι τον έχεις φάει (δεν χρειάζεται να φοβηθείς για reload; έχεις 100 σφαίρες να τον πετύχεις όχι 30). Αν μάλιστα είσαι και καλός στο σημάδι με 1-2 σφαίρες στο κεφάλι ο αντίπαλος λέει αντίο.
Τα γρήγορα sniper είναι χρήσιμα γιατί με 1 σφαίρα στο κεφάλι ένας έμπειρος παίχτης μπορεί να καθαρίσει μια αντίπαλη ομάδα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
Τα υποπολυβόλα είναι όλα χρήσιμα σε μικρές αποστάσεις λόγο της ταχυβολίας τους.

Το Counter Strike είναι ομαδικό παιχνίδι. Ο κάθε παίχτης εκπληρώνει μια συγκεκριμένη δράση. Η ομάδα μας ακολούθησε αυτήν την αρχή και πάντοτε έχουμε νικήσει. Παίζουμε στρατιγικά και όχι τύπου Ράμπο.

Kαι το αγαπημένο μου είναι η M3 Super 90 ... την οποια μαλιστα θα αγορασω οταν βγαλω την αδεια οπλοφοριας και μαζεψω 800 ακόμα ευρώ... :twisted:

The best place to go POSTAL is Greece...

It is going to be fun...

my cromosoms that define my sex are YY...so yes i am more man than you are...
Last edit: 24 Sep 2010 18:38 by Hercules.

More
24 Sep 2010 17:44 #79431 by mrpao131
M4 και AK-47. Όλα τα όπλα κάνουν την δουλειά τους άλλα κατά την άποψη μου αυτά τα δύο είναι τέλεια.

More
17 Oct 2010 13:41 #81876 by rafor
Εγω ειμαι sniperας!Το αγαπημενο μου ειναι το Magnum και τρεξτε να κρυφτειτε.Βεβαια καθε πιστα εχει αλλες απαιτησεις.Για παραδειγμα εαν παιζεις σε πιστα με πολυ ανοιχτο πεδιο και βγαινεις στο man to man, περνεις ενα machine gun και τους κανεις κρεμμυδακια!Εαν ομως παιζεις σε πιστες με διαφορα κουτια, που μπορεις να εισαι καμπερης , τοτε περνεις δαγκωτο sniper!