Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Conduit (Wii)

More
16 Jul 2009 11:18 #56454 by Μάνος Γρυπάρης

Nikolaras wrote: Το τσεκουρωσες λιγο. :? Παντως εγω για το online του θα το παρω.Εχω ακουσει οτι ειναι εξισου καλο με του Mario KAίRT No LAG.Αλλα σιγουρα θα γεμισει με cheat.

Πριν μας την πεις για τις βαθμολογίες να κοιτάς πρώτα τι έβαλαν τα άλλα sites γιατί υπάρχουν βαθμολογίες κατά ΠΟΛΥ χειρότερες από αυτή που του βάλαμε εμείς (και καλύτερες, δεν αντιλέγω). Κι απ' ότι βλεπω τώρα στο Gamerankings εχει 72% και στο Metacritic 70%

Κάθε review είναι υποκειμενικό. Πάντως καλύτερη βαθμολογία ειδικά σε γραφικά και ήχο ήταν αδύνατο να πάρει. Ούτε φυσικά στην αντοχή γιατί τις αποστολές τις τελειώνεις σε λίγες ωρίτσες και σου μένει μόνο το online.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Jul 2009 13:31 #56464 by Nikolaras
Replied by Nikolaras on topic The Conduit (Wii)

Manos wrote:

Nikolaras wrote: Το τσεκουρωσες λιγο. :? Παντως εγω για το online του θα το παρω.Εχω ακουσει οτι ειναι εξισου καλο με του Mario KAίRT No LAG.Αλλα σιγουρα θα γεμισει με cheat.

Πριν μας την πεις για τις βαθμολογίες να κοιτάς πρώτα τι έβαλαν τα άλλα sites γιατί υπάρχουν βαθμολογίες κατά ΠΟΛΥ χειρότερες από αυτή που του βάλαμε εμείς (και καλύτερες, δεν αντιλέγω). Κι απ' ότι βλεπω τώρα στο Gamerankings εχει 72% και στο Metacritic 70%

Κάθε review είναι υποκειμενικό. Πάντως καλύτερη βαθμολογία ειδικά σε γραφικά και ήχο ήταν αδύνατο να πάρει. Ούτε φυσικά στην αντοχή γιατί τις αποστολές τις τελειώνεις σε λίγες ωρίτσες και σου μένει μόνο το online.

Xαλαρωσε ρε δεν στην ειπα αμεσως με πηρες μονοτερμα :roll: Την γνωμη μου ειπα απλα.Ενταξει δεν ειναι και το καλυτερο παιχνιδι και οντως δεν του αξιζει πανω απο 8 ουτε κατω απο 7 που το εβαλλαν καποια αλλα sites.

Please Log in or Create an account to join the conversation.