Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Counter-Strike non steam

More
09 Jul 2008 16:01 #44693 by gorginoc
Καλησπερα παιδια, ειμαι νεος στην σελιδα και ειπα να συστηθω.
με λενε γιωργο κ ποτε δν τραγουδαω (μουσι)

Τεσπα εχω ενα προβλημα με το game (Counter strike: Source) Το οποιο 8ελω να παικσω NON STEAM
κατεβαζω το game

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Jul 2008 16:07 #44694 by Esperos
Replied by Esperos on topic Counter-Strike non steam
Καλησπερα και καλος ηρθες στην παρεα μας, σου ευχομαι καλα Post και καλη διασκεδαση.
Για το προβλημα σου δεν ειμαι και ο πιο ειδικος αλλα αν το παιχνιδι ειναι αντιγραφη και κατεβαζεις patch μηπως το εντοπιζει και στο μπλοκαρει? Εχεις κανα φιλο που να εχει το ιδιο παιχνιδι και να του ειναι ολα καλα? Αν ξερει κανεις απο τα παιδια εδω που ασχολουνται με το συγκεκριμενο παιχνιδι να εισαι σιγουρος πως θα σε βοηθησουν.

More
09 Jul 2008 16:17 #44695 by gorginoc
Replied by gorginoc on topic Counter-Strike non steam

aposperittis\ wrote: Καλησπερα και καλος ηρθες στην παρεα μας, σου ευχομαι καλα Post και καλη διασκεδαση.
Για το προβλημα σου δεν ειμαι και ο πιο ειδικος αλλα αν το παιχνιδι ειναι αντιγραφη και κατεβαζεις patch μηπως το εντοπιζει και στο μπλοκαρει? Εχεις κανα φιλο που να εχει το ιδιο παιχνιδι και να του ειναι ολα καλα? Αν ξερει κανεις απο τα παιδια εδω που ασχολουνται με το συγκεκριμενο παιχνιδι να εισαι σιγουρος πως θα σε βοηθησουν.

to kserw gia afto ekana k edw post... k oson anafora

More
09 Jul 2008 16:21 #44697 by Petros
Replied by Petros on topic Counter-Strike non steam
To Counterstrie source από μόνο του δεν μπορείς να το παίξεις Offsteam μόνο αν το πάρεις αντιγραμμένο απο πουθενά. Τη να κάνουμε ετσι ειναι τα πράγματα στο Steam

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
09 Jul 2008 16:26 #44698 by gorginoc

JaCk_RiDeR\ wrote: To Counterstrie source από μόνο του δεν μπορείς να το παίξεις Offsteam μόνο αν το πάρεις αντιγραμμένο απο πουθενά. Τη να κάνουμε ετσι ειναι τα πράγματα στο Steam

ti ennoeis adigrameno? na s dwsw ligo to site apo opou to katevasa? k na m peis.. www.ffforce.eu sta DOWNLOADS!

More
09 Jul 2008 19:40 #44707 by gorginoc
kanenas allos re paidia??!

More
10 Jul 2008 16:37 #44738 by Μάνος Γρυπάρης
Ανοιξε topic στο forum του Counter-Strike. Το forum "New Gamer" είναι για να συστήνεσαι μόνο κι όχι για να ρωτάς απορίες.
Αν δεν έχεις αγοράσει το παιχνίδι αυθεντικό τότε μην ρωτήσεις το οτιδήποτε γιατί δεν κάνουμε συζητήσεις για πειρατικά.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)