Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

FPS: Mouse, Controller ή Wiimote?

Poll: Ψηφίστε τον καλύτερο τρόπο χειρισμού. (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Πληκτρολόγιο και ποντίκι
39 83%
Joypad
6 12.8%
Wii remote
2 4.3%
Total number of voters: 4
Only registered users can participate to this poll
More
01 Oct 2010 19:08 #80125 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ποντικι και πληκτρολογιο, όλα τα αλλα ειναι υποκατάστατα...

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Oct 2010 20:18 #80130 by Άγγελος Φασούλης
Φυσικά και σε θέμα ακρίβειας και ταχύτητας το Keyboard & Mouse αλλά επειδή εμένα δεν μου αρέσει να παίζω στο pc αλλά στο PS3 επιλέγω το gamepad που λατρεύω κιόλας τον αναλογικό μοχλό.

More
01 Oct 2010 20:31 #80131 by Βασίλης Δρέττας
gamepad γιατι μονο εκει μπορω να παιξω halo και ετσι και αλλιως το εχω συνηθηση

More
01 Oct 2010 21:09 #80135 by Μπάμπης Χαραλάμπους

bond wrote: gamepad γιατι μονο εκει μπορω να παιξω halo και ετσι και αλλιως το εχω συνηθηση

Δεν το λεω αποκλειστικα σε σενα. Απλως επειδη το ανεφερες.

Και τι εγινε που το εχετε συνηθίσει; Το mouse ειναι πιο ευστοχο και αυτο φαινεται πολυ ευκολα. Αν βάλεις να παιξουν 2 ατομα αντιπαλοι σε μια πιστα και ο ενας χειρίζεται τον χαρακτηρα του με το joystiq ενω ο αλλος με Mouse και Keyboard σίγουρα θα κανει παταγο ο δευτερος. Τι να λεμε τωρα!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
01 Oct 2010 21:19 #80137 by Ιβάν

BigBoss wrote:

bond wrote: gamepad γιατι μονο εκει μπορω να παιξω halo και ετσι και αλλιως το εχω συνηθηση

Δεν το λεω αποκλειστικα σε σενα. Απλως επειδη το ανεφερες.

Και τι εγινε που το εχετε συνηθίσει; Το mouse ειναι πιο ευστοχο και αυτο φαινεται πολυ ευκολα. Αν βάλεις να παιξουν 2 ατομα αντιπαλοι σε μια πιστα και ο ενας χειρίζεται τον χαρακτηρα του με το joystiq ενω ο αλλος με Mouse και Keyboard σίγουρα θα κανει παταγο ο δευτερος. Τι να λεμε τωρα!

Καλά αυτό εννοείτε. Αφού το ποντίκι το χηρήζετε το χέρι σου. Ενώ στο joypad απλά "κουνάς" την ρόδα.

More
01 Oct 2010 21:28 #80140 by Βασίλης Δρέττας
καλα σίγουρα θα νικησει ο δευτερος απλα δεν μπορω πλεον να παιξω σε pc + οτι πλεον βγαινουν ποιο πολλα fps σε κονσολες

More
20 Jan 2011 16:04 #88187 by F33L
μα θελει και ερωτημα? πληκτρολογιο και ποντικι κ αγιος ο θεος.. nothing ( so far) can beat the mouse

More
20 Jan 2011 18:33 #88201 by Γιωργος Βλαχος
ποντικι και πληκτρολογιο ειναι ο πιο ακριβης συνδυασμος για τα fps παιχνιδια!!!τα αλλα δν βολευουν!!!

More
22 Jan 2011 09:26 #88341 by Ιβάν

bond wrote: καλα σίγουρα θα νικησει ο δευτερος απλα δεν μπορω πλεον να παιξω σε pc + οτι πλεον βγαινουν ποιο πολλα fps σε κονσολες

Την πέταξες τώρα. Σχεδόν όλες οι εταιρίες βγάζουν τα παιχνίδια τους για PC, και πες μου FPS που δεν έχει βγει σε PC.

More
22 Jan 2011 12:44 #88360 by Νικολής Ασημάκης

Alcatraz wrote:

bond wrote: καλα σίγουρα θα νικησει ο δευτερος απλα δεν μπορω πλεον να παιξω σε pc + οτι πλεον βγαινουν ποιο πολλα fps σε κονσολες

Την πέταξες τώρα. Σχεδόν όλες οι εταιρίες βγάζουν τα παιχνίδια τους για PC, και πες μου FPS που δεν έχει βγει σε PC.

Halo: Reach