Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Πληκτρολόγιο και ποντίκι |
|
39 | 83% |
Joypad |
|
6 | 12.8% |
Wii remote |
|
2 | 4.3% |
Total number of voters: 4 | |||
Only registered users can participate to this poll |
Please Log in or Create an account to join the conversation.
bond wrote: gamepad γιατι μονο εκει μπορω να παιξω halo και ετσι και αλλιως το εχω συνηθηση
Καλά αυτό εννοείτε. Αφού το ποντίκι το χηρήζετε το χέρι σου. Ενώ στο joypad απλά "κουνάς" την ρόδα.BigBoss wrote:
bond wrote: gamepad γιατι μονο εκει μπορω να παιξω halo και ετσι και αλλιως το εχω συνηθηση
Δεν το λεω αποκλειστικα σε σενα. Απλως επειδη το ανεφερες.
Και τι εγινε που το εχετε συνηθίσει; Το mouse ειναι πιο ευστοχο και αυτο φαινεται πολυ ευκολα. Αν βάλεις να παιξουν 2 ατομα αντιπαλοι σε μια πιστα και ο ενας χειρίζεται τον χαρακτηρα του με το joystiq ενω ο αλλος με Mouse και Keyboard σίγουρα θα κανει παταγο ο δευτερος. Τι να λεμε τωρα!
Την πέταξες τώρα. Σχεδόν όλες οι εταιρίες βγάζουν τα παιχνίδια τους για PC, και πες μου FPS που δεν έχει βγει σε PC.bond wrote: καλα σίγουρα θα νικησει ο δευτερος απλα δεν μπορω πλεον να παιξω σε pc + οτι πλεον βγαινουν ποιο πολλα fps σε κονσολες
Alcatraz wrote:
Την πέταξες τώρα. Σχεδόν όλες οι εταιρίες βγάζουν τα παιχνίδια τους για PC, και πες μου FPS που δεν έχει βγει σε PC.bond wrote: καλα σίγουρα θα νικησει ο δευτερος απλα δεν μπορω πλεον να παιξω σε pc + οτι πλεον βγαινουν ποιο πολλα fps σε κονσολες