Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl

More
29 Nov 2006 10:05 #22938 by Mitropoulos Kostis
Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ "PREY" ΚΑΙ ΤΟ "DUKE NUKEM FOREVER" ΦΤΕΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΕΟΥ ΤΗΣ ΤΙΤΛΟΥ!
ΤΟ S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ SCI-FI FPS ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ, ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΑΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΟΥ ΣΥΝΑΙΒΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ(?) ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΑ ΤΕΡΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΑΣ ΟΠΟΥ

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Nov 2006 11:30 #22948 by Σπύρος Κλαουδάτος
Κρατα πισινη για το ποτε ερχεται. Εχουμε δει πολλα τα ματια μας ειδικα με αυτο το παιχνιδι. Θυμαμαι ηταν να κυκλοφορησει ανοιξη 2005...

More
30 Nov 2006 19:41 #23027 by Mitropoulos Kostis
PISTEYW PWS AYTH TH FORA EINAI ETOIMO...LENE PWS EXEI MPEI STH TELIKH EUTHEIA...EIDWMEN!

More
30 Nov 2006 21:17 #23031 by Αντώνης Παπαθανασίου
Πρίν απο περίπου ένα χρόνο "έπεσα" πάνω σε μια BETA του παιχνιδιού (γκούχ*torrent *γκούχ), όπου και έχω ακόμα σε txt μια μινι-review που είχα γράψει τότε. Enjoy.

Πρόκεται για την Build 1154:

================
Η beta έπεσε στα χέρια μου πρίν απο λίγες ημέρες. Με τα πολλά κατάφερα να την κάνω να δουλέψει και έμεινα κατευχαριστημένος. Αν και η ημερομηνία κυκλοφορίας πλησιάζει, η beta περιλάμβανε μόνο μία "πίστα", ένα κομμάτι μάλλον της τεράστιας πίστας οπου διαδραματίζεται το παιχνίδι, εντούτοις τα γραφικά καθώς και το enemy AI μου έδωσαν μια καλή εντύπωση για το τί να περιμένουμε.

Ξεκινώντας σε μια "νεκρή" περιοχή, χωρίς objectives, με λίγα κτίρια και ένα δρομάκι μέσα σε δάσος (beta είπαμε!), είπα να δοκιμάσω τα γραφικά. Έχοντας τότε ένα κατώτερο του μετρίου σύστημα όμως, δεν μπόρεσα να τα απολαύσω καθώς με όλες τις ρυθμίσεις στο maximum τα fps μου έπεφταν στο 1-2! Με λίγο πείραγμα, κατέληξα σε medium settings με καλά αποτελέσματα.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ο τρόπος που το περιβάλλον αντιδρούσε στις πράξεις σου, οτιδήποτε εκτός από τους τοίχους μπορούσε να καταστραφεί, τα φύλλα και οι θάμνοι κινούνταν όταν περπατούσες επάνω σου, ενώ ακόμα και τα κοράκια που πετούσαν πέφταν νεκρά στο έδαφος όταν αποφάσιζες να το παίξεις a'la duck hunt!

Η Α.Ι. από την άλλη ήταν καταπληκτική! 9 στις 10 φορές που προσπάθησα να επιτεθώ σε ένα κατεστραμμένο φυλάκιο (το μόνο που περιελάμβανε εχθρούς) κατάφερναν να με πλαγιοκοπήσουν στο λεπτό. Και μιλάμε μόνο για τέσσερις εχθρούς, ο ένας ή οι δύο απο αυτούς (ανάλογα με την περίπτωση) με κρατούσαν καθηλωμένο 100 μέτρα μακριά απο το φυλάκιο, ενώ οι υπόλοιποι 2/3 με πλαγιοκοπούσαν αλύπητα. Κάθε φορά ενεργούσαν με τελείως διαφορετικό τρόπο, με άψογη συνεννόηση και τακτικές που μου θίμιζαν ΑΑ και CoD, μου πήρε καιρό μέχρι να καταφέρω να τους εξουδετερώσω. Χωρίς να αναφέρω οτι μία μόνο σφαίρα ήταν αρκετή για να με στείλει πάλι από την αρχή.

Αν αυτό που είδα εγώ, είναι έστω και το 1/10 της ποιότητας της A.I. που θα έχει το παιχνίδι, προβλέπω extreme απήχηση στους gamers. Ή θα το μισήσουν, ή θα το λατρέψουν :twisted:
(Δεν υπήρχε ρύθμιση της δυσκολίας για να ξέρω αν έπαιζα σε normal ή high difficulty)

Στο performance τώρα, αν και απο τα video που έχω δεί, περιμένω το STALKER να είναι playable σε σύστημα αντίστοιχο ενός P4@3GHz/AMD 3500+ με άπλετη μνήμη και τουλάχιστον 7600gs, h beta έτρεξε "ικανοποιητικά" (15-25fps-προφανώς γιατί περιλάμβανε μόνο ενα μικρό κομμάτι της πίστας) σε σύστημα P4@2.26 με ATI 9600xt 128mb, 1024RAM(@266mhz) και λειτουργικό WinXP Pro SP2 με όλα τα settings στο medium.

Λόγω του οτι είναι beta δεν δίνω ακόμα βαθμολογία.

Πληροφορίες για το παιχνίδι: www.stalker-game.com/

Σημείωση: αν αποφασίσετε να βρείτε και να κατεβάσετε την beta, κάντε το at your own risk. Έχω βάσιμες υποψίες οτι το πείραγμα των settings της beta οδήγησε στο ψήσιμο της παλιάς μου 9600xt. Προφανώς δεν άντεξε το load (έεεεεεεελα, σοβαρά; :? ).

More
11 Dec 2006 21:41 #23602 by Σπύρος Κλαουδάτος
Το Μαρτιο ερχεται και επισημα πλεον, συμφωνα με το νεο trailer.

www.gametrailers.com/gamepage.php?id=1246

More
15 Dec 2006 15:24 #23856 by Mitropoulos Kostis
gia osous endiaferontai, parte mia prwti geysi apo to paixnidaki....

video:
www.gamespot.com/pc/action/stalker/media.html

eikones:
www.gamespot.com/pc/action/stalk ... index.html

kai ypomoni mexri ton Marth!

More
10 Jan 2007 23:25 #25289 by Mitropoulos Kostis
Διαβάστε το preview του

More
18 Jan 2007 21:44 #25710 by Σπύρος Κλαουδάτος
Ωραια πραματα. Αυτη οντως φαινεται οτι θα αξιζει τα παραπανω λεφτα. Το εξωφυλλο εκπληκτικο.

More
19 Jan 2007 13:03 #25731 by Γιώργος Καβάλλος
Ένα νέο trailer κυκλοφόρησε σήμερα, αφιερωμένο στα factions του παιχνιδιού. Δείτε το trailer εδώ , και διαβάστε περισσότερα για τα factions εδώ .

Head Shot: κάθε Παρασκευή 16.00 με 18.00 στον www.gamesradio.gr , μουσική και κουβέντα για First Person Shooters!

More
16 Feb 2007 13:40 #27181 by Mitropoulos Kostis
Καινούριο trailer από το S.T.A.L.K.E.R : Shadow of Chernobyl

www.gamespot.com/pc/action/stalk ... e=trailers

#16! ...τα σχόλια δικά σας.... :armata surprised: