Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Half-Life 2

More
26 Aug 2014 16:32 #148639 by Μάνος Γρυπάρης
Half-Life 2 με VR Headset

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Feb 2015 19:57 - 20 Feb 2015 22:28 #157014 by Χρήστος Λύκας
Καλησπέρα, παιδιά! Θα ήθελα να μου πούνε όσοι έχουν παίξει το mod "Alchemilla" για το Half-Life 2 αν είναι worth να παίξεις Silent Hill σε First-Person και πως σας φάνηκε η εμπειρία αυτή.

Απαντήστε και όσοι έχετε παίξει το Playable Teaser του Silent Hills στο PS4.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)
Last edit: 20 Feb 2015 22:28 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
27 Mar 2015 21:58 #158628 by Πιέρρος Φουστέρης
Update mod!

O Filip Victor, δημοσίευσε ένα νέο συγκριτικό βίντεο που δείχνει τις διαφορές ανάμεσα στο Half-Life 2: Update και την κανονική έκδοση του παιχνιδιού. Διαβάστε περισσότερα για το mod και, παράλληλα, παρακολουθήστε το βίντεο.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
01 Apr 2015 19:47 #158861 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
Μάγκες θέλω βοήθεια. Πήρα το HL2 άρχισα να παίζω το έκλεισα, την άλλη μέρα που το ξανάνοιξα πήγα να κάνω load τα saves και σε κάθε save που έκανα load με έβγαζε πάλι πίσω στο αρχικό μενού. Any ideas?

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
03 Apr 2015 12:30 #158917 by Μάνος Γρυπάρης

TheRedWood wrote: Μάγκες θέλω βοήθεια. Πήρα το HL2 άρχισα να παίζω το έκλεισα, την άλλη μέρα που το ξανάνοιξα πήγα να κάνω load τα saves και σε κάθε save που έκανα load με έβγαζε πάλι πίσω στο αρχικό μενού. Any ideas?

Το βασικότερο: Σε τι format σου συνέβη αυτό?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
03 Apr 2015 15:12 #158926 by Λευτέρης Νταβερνιάρης

Manos wrote:

TheRedWood wrote: Μάγκες θέλω βοήθεια. Πήρα το HL2 άρχισα να παίζω το έκλεισα, την άλλη μέρα που το ξανάνοιξα πήγα να κάνω load τα saves και σε κάθε save που έκανα load με έβγαζε πάλι πίσω στο αρχικό μενού. Any ideas?

Το βασικότερο: Σε τι format σου συνέβη αυτό?

όταν λες φορματ, τι εννοείς? :blink: (αν εννοείς OS τα 8.1 έχω, αν πάλι εννοείς αν το έχω πειρατικό, όχι, το έχω κανονικά αγορασμένο στο steam, τη κανονική του έκδοση όχι την GOTY)

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
12 Jul 2015 13:18 #164877 by Νικόλαος Ζαρκαδας
Ξερει κανεις αληθεια που εχει χαθει το episode 3???ετσι οπως το πανε εχω ξεχασει τι επαιξα στο 2...(φυσικα και δεν εχω ελπιδες πια να το δω.μαλλον κατευθειαν νεο Half-Life θα βγαλουν)

More
24 Feb 2016 22:43 #177099 by Myrmidon
Replied by Myrmidon on topic Half-Life 2
Half Life 3 confirmed :woohoo:

Attachments:

More
12 May 2017 11:03 #198328 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Half-Life 2 VR mod

Βρίσκεται στο Steam Greenlight με νέο τρέιλερ.

Μια ομάδα modders κατάφερε να μεταφέρει το Half-Life 2 σε VR και ζητούν από τους φαν της σειράς να τους ψηφίσουν στην καμπάνια τους στο Steam Greenlight, έτσι ώστε να μπουν στο κατάστημα. Στο τρέιλερ μπορείτε να δείτε το mod εν δράσει. Οι developers υπόσχονται υποστήριξη χειριστηρίων πλήρους κίνησης, 3D GUI για VR, ρεαλιστικές αλληλεπιδράσεις με τα όπλα και βελτιωμένα εφέ, υφές, μοντέλα και χάρτες.

Δείτε το βίντεο και διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση.
Attachments:

More
26 Aug 2017 00:14 #204391 by Πιέρρος Φουστέρης
Πρώην σεναριογράφος της Valve δημοσίευσε πρωτόλειο για το Episode 3 του Half-Life 2.

Ο πρώην σεναριογράφος της Valve Marc Laidlaw αποκάλυψε τις αρχικές του σκέψεις για το Episode 3 του Half-Life 2. Το site του έπεσε λόγω επισκεψιμότητας.

Προ εκπλήξεως βρέθηκαν οι fans της σειράς Half Life καθώς από το πουθενά ο πρώην σεναριογράφος της σειράς Marc Laidlaw ανέβασε στο προσωπικό του site ένα κείμενο που έφερε τεράστιες ομοιότητες με τη σειρά Half-Life και ονομαζόταν Epistle 3. To site του μάλιστα έπεσε από τις πολλές επισκέψεις, όπως φυσικά θα περίμενε κανείς καθώς γίνεται πάντοτε χαμός όταν υπάρχει και η παραμικρή πληροφορία που αφορά το Half-Life. Να τονίσουμε πως ο Laidlaw ήταν ο μοναδικός σεναριογράφος για τα Half-Life 1 και 2, ενώ έφυγε από την Valve στις αρχές του 2016.

Να διευκρινίσουμε πως αυτό δε σημαίνει πως το κείμενο που δημοσιεύτηκε αποτελεί την επίσημη ιστορία του Half Life 2: Episode 3 σε όποια κατάσταση και αν αυτό βρίσκεται. Αποτελεί πιθανότατα όμως μια ματιά στο τι είχε στο μυαλό του για το μέλλον της σειράς ο Marc Laidlaw, χωρίς να αποκλείεται βέβαια ότι η Valve κράτησε τις ιδέες του. Στο κείμενο δε γίνονται σαφείς αναφορές στα ονόματα χαρακτήρων του Half Life, αν είστε όμως έστω και λίγο μυημένοι στη σειρά θα τις καταλάβετε αμέσως.

Δείτε το tweet του Laidlaw και το κείμενο που ανέβασε στο site του στο σχετικό άρθρο .

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister