Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Call of Juarez

More
22 Aug 2006 19:25 #18411 by Μάνος Γρυπάρης
Ενα παιχνιδι Western το οποιο ανεφερα σημερα στο Μαγκαζινο.
2 ήρωες: Ο νεαρός Billy με όπλο του το μαστίγιο και ο ιερέας της πόλης. Οι ιστορίες τους συνδέονται στην πορεία του παιχνιδιού και καλούνται να αναμετρηθούν σε ένα FPS με εξαιρετικά γραφικά και απίστευτα physics.

Κατεβάστε το demo:
www.megagames.com/news/show.cgi ? ... downloads&

Περιμένουμε γνωμες (Παιχνιδι του μηνα στο περιοδικο Games)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Nov 2006 23:36 #22882 by Νικολής Ασημάκης
Από ότι έχω ακούσει είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για φέτος. Ένα πράμα όμως δεν έχω καταλάβει, στο τέλος ποιον από τους 2 ήρωες παίζεις, το θείο ή το παιδί; :?

More
28 Nov 2006 03:24 #22891 by Μάνος Γρυπάρης
Αν θυμάμαι καλά πρέπει να τελειώνεις το παιχνίδι με το παιδί και να μπορείς να συνεχίσεις με τον θείο.

Μιας και διαβάζεις περιοδικό Games, στο 3ο από τα τελευταία τεύχη (που είχε το παιχνίδι στο εξώφυλλο) το έγραφε σίγουρα στο Review.

Πάντως παίζοντάς το δεν κατάφερα ούτε καν να πιάσω όπλο στα χέρια μου. Το παιχνίδι ξεκινάει στον ρόλο του Billy, ο οποίος περνάει από μία λίμνη με ανύπαρκτα γραφικά, κατηγορίζει τον λόφο (έφαγα σαφούρα κι έφτασα την ενέργεια στο 14% για πλάκα!) και στη συνέχεια αφού κρυφτεί από έναν κολόγερο προσπαθεί -μάταια- να πάρει το όπλο του. Συγκεκριμένα θέλει λεει να μετακινήσεις ένα κουτί για να ανέβεις στο σπίτι του γέρου. Το θέμα είναι ΠΩΣ το μετακινείς.

Χειρισμός: Πέρα από τα κλασικά με Mouse Wheel μπορείτε να μεταβείτε ανάμεσα στα όπλα, με "X" να κάνετε Focus μπροστά σας και με "C" να κλωτσήσετε. Επιπλέον, υπάρχει Fire 1 (Left Mouse Click) και Fire 2 (Right Mouse Click). Από όπλα έχει αρκετά. Pistol, Rifle, Dynamite, bibble ή whip (ο μικρός έχει μαστίγιο, αν το τερματίσετε ο παπάς βγάζει βίβλιο!) και bow.

Αν το παιχνίδι είχε άφθονη δράση και πιστολίδι αλλά και καλύτερα γραφικά τότε θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον (στον ήχο κάτι γίνεται). Δεν καταλαβαίνω την λογική των εταιρειών να φτιάχνουν παιχνίδια που μας παιδεύουν.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)