Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Hidden & Dangerous Series

More
02 Aug 2005 16:01 - 11 Dec 2006 02:06 #172 by Μάνος Γρυπάρης
Θεωρώ το H&D ένα από τα καλύτερα FPS-Strategy που έχουν βγει ποτέ. Και βέβαια είναι από τα πιο δύσκολα. Εξομοιώνει συνθήκες πολέμου όπου αναλαμβάνετε μία ομάδα στρατιωτών (’γγλοι, συνήθως μέχρι τέσσερις το πολύ), διαλέγετε ποια όπλα θα πάρετε μαζί σας και ξεκινάτε για την αποστολή. Σε μερικές ιδιαίτερες περιπτώσεις μπορεί να έχετε και οχήματα όπως π.χ. τσιμπάκια με πολυβόλο (άντε στις τελευταίες πίστες να σας κάνουμε τη χάρη να μπείτε και σε τανκ) αλλά συνήθως οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες. ’λλοτε με Sniper, άλλοτε με χειροβομβίδες, κάθε πίστα έχει τις πατέντες της και αναλαμβάνετε σε μερικές περιπτώσεις να "καθαρίσετε ολόκληρο λόγχο". Τα Load και τα Save εκεί είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ για την επιβίωσή σας. Το παιχνίδι το έχω τερματίσει στο πιο δύσκολο επίπεδο και σε όλες του τις εκδόσεις. Εντύπωση μου έκανε ένα Expansion του παιχνιδιού όπου βρισκόσουν αντιμέτωπος με Έλληνες! Εκεί είχε πολύ πλάκα! Αντί να έχεις μπροστά σου Γερμανό να σου λέει κάτι σαν "Inglander", είχες Έλληνες οι οποίοι φώναζαν "Εγγλέζος!" και βέβαια τα γραφικά ελληνικά σπιτάκια, ποταμάκια, δάση κ.ο.κ.

Review του Hidden & Dangerous 1

Review του Hidden & Dangerous 2

Πάρτε μια γεύση κι από εικόνες

Πάντως, το αγαπημένο μου όπλο στη σειρά ήταν το Sniper. Ας πούμ εότι είχα ταυτιστεί με τον τύπο απ' την ταινία "Εχθρός προ των πυλών". Μπαμ και κάτω!  :sniper:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 11 Dec 2006 02:06 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Aug 2005 16:49 #187 by Αντώνης Παπαθανασίου
Καλό παιχνίδι όντως...αν θυμάμαι καλά πρίν λίγο καιρό κυκλοφόρησε σε freeware έκδοση :)

More
10 Oct 2005 02:31 #3842 by Μάνος Γρυπάρης
Όντως είναι FREE. ΚΑΙ αυτό προστέθηκε στα Downloads μας :wink:
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... #dldetails

Κατεβάστε το, είτε παίζετε FPS, είτε όχι. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
24 Jul 2006 14:18 #17249 by zaitsefidis
telio game exw termatisei to prwto kai to

More
11 Dec 2006 02:08 #23544 by Μάνος Γρυπάρης
Review του Hidden & Dangerous 1

Review του Hidden & Dangerous 2

Αξίζει να το δείτε!
Κατεβάστε το Hidden & Dangerous 1 (Deluxe Edition) που ειναι και free. Τρέχει και σε XP.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
11 Dec 2006 03:23 #23546 by Mitropoulos Kostis
eixa dokimasei to h&d 2,xwris na exw paiksei to 1 alla den mou polyarese, vevaia gousta einai auta...isws den mou ekatse kala logo tis polyplokotitas tou(mia na allazeis ton enan paixti, mia ton allon apo tous tesereis pou exeis). Safws kai thewritai apo ta kalytera fps-strategy pou exoun vgei mexri simera alla emena den mou kollise.

Isws tou ksanadwsw mia akomi eykairia...

More
05 Jan 2010 18:55 #67612 by Γιώργος Σουβατζίδης
Έχω τερματίσει στο δύσκολο επίπεδο το πρώτο Hidden & Dangerous και το expansion pack. Πολύ καλή ιδέα της προγραμματιστικής εταιρείας να δώσει την deluxe έκδοση δωρεάν μετά από τόσα χρόνια. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι παρά τα πολλά σφάλματά του. Τώρα μόλις άρχισα να παίζω το H&D2 και βρίσκομαι στη δεύτερη campaign στην πρώτη αποστολή. Επίσης πολύ δύσκολο και καλό παιχνίδι με λιγότερα σφάλματα αυτή τη φορά (εννοείται ότι το παίζω patchαρισμένο έκδοση 1.12). Πάντως όσον αφορά το review του Μάνου διαφωνώ κάθετα με το αδύναμο lipsync. Κατά τη γνώμη μου είχε ένα από τα καλύτερα lipsync που έχω δει.

Syberia και ξερό ψωμί!