Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιο θα ειναι το καλυτερο FPS που έρχεται?

More
20 Jul 2011 11:23 #96261 by Άγγελος Φασούλης
Το Killzone 3 μπορείς να το βγάλεις από την λίστα. Πιστεύω πως δεν μπορεί να κοντράρει το Battlefield 3.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Jul 2011 11:29 #96264 by eliminator
Εντάξει το Battlefield ούτε το Modern Warfare δε μπορεί να το κοντράρει και αν βγάλω όσα δεν μπορούν κοντράρουν το Battlefield τότε η λίστα θα αποτελείται από ένα παιχνίδι :mrgreen: .
Το Killzone 3 το έβαλα κυρίως γιατί εκτός από μεγάλος τίτλος είναι exclusive για PS3 και πρέπει να μπουν και μερικά exclusives κατά την γνώμη μου στη λίστα.

More
20 Jul 2011 11:32 #96265 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Ε μετά την πατάτα το Brink δεν μπορείς να αποκαλέσεις το Killzone 3 άσχημο παιχνίδι. Απλώς είναι πιο κάτω απο τα άλλα. Η λίστα μου για το 2011 είναι

Battlefield 3

Rage (αν και δεν το έχουμε παίξει)

Killzone 3

Call of Duty Modern Warfare 3 (είμαι fan του Call of Duty αλλά όχι του Modern Warfare)

More
20 Jul 2011 11:34 #96266 by eliminator
Ξέχασες το Resistance 3 :D σε άλλο θέμα είχα δει ότι έγραψες ότι το Resistance είναι από τους αγαπημένους σου τίτλους.

More
20 Jul 2011 11:42 #96269 by Γιάννης Παναγιωτίδης
OMG, λίγο βιαστικό post, βάλε στην 1η θέση το Resistance 3!!!!

Καλά πως ήξερες ότι είναι από τα αγαπημένα μου παιχνίδια? o.O

Edit: Α τώρα είδα ότι έγραψες ότι το είδες σε προηγούμενο θέμα.

Edit 2: Θ σου πω γιατί έκανα το λάθος και το ξέχασα. Τα FPS παιχνίδια δεν μου αρέσουν τόσο όσο τα άλλα ήδη (αν και παίζω) γιατί δεν έχουν καλό story και plot. Με το Resistance έχω να πω ότι έχει μια πολύ καλή ιστορία άρα μου έφυγε εντελώς απο το μυαλό με το που είδα συνηθισμένο FPS topic. Αν με ρωτούσες αν έχω στα αγαπημένα μου παιχνίδια κάποιο FPS θα έλεγα όχι, γιατί πολύ απλά ξεχνάω ότι και το Resistance σαν παιχνίδι είναι FPS! Εξάλλου πάει και καιρός που τα έπαιξα αλλά μου είχαν αρέσει πολύ! Περιμένω πολλά απο το 3ο μέρος της σειράς! Αληθεύει ότι θα είναι και το τελευταίο?

More
20 Jul 2011 12:32 #96275 by Βασίλης Δρέττας
η δικια μου τετραδα ειναι η εξης halo anniversary στην κορυφη λογω οτι μεγαλον γαν της σειρας. Δευτερο Battlefield 3. Στην τριτη θεση το crysis 2 και τεταρτο το duke nukem :P πλακα κανω το rage

More
20 Jul 2011 15:44 #96295 by Άγγελος Φασούλης

IloveGames wrote: Περιμένω πολλά απο το 3ο μέρος της σειράς! Αληθεύει ότι θα είναι και το τελευταίο?

Μπα δεν νομίζω να τελειώσει στο τρία. Άλλωστε η Insomniac όταν είχε ερωτηθεί από το Gameinformer για το αν το Resistance 3 θα είναι το τελευταίο της σειράς η απάντηση ήταν: ''Δεν νομίζω. Πιστεύω πως το Resistance 3 είναι μία ιστορία μέσα στο Resistance universe, το οποίο μπορεί να επεκταθεί.''

More
22 Apr 2012 14:22 #107055 by eliminator

More
31 Oct 2012 14:58 #113971 by Θοδωρής Κώτσελας
εγω παντως περιμενω πολλα απο το metro last night

More
31 Oct 2012 15:05 #113974 by Kostas Milonas
Θα συμφωνησω με τον theonirvana πρεπει να αξιζει πολυ.

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR