Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Wolfenstein: The Old Blood

More
14 May 2015 20:21 #160881 by Μάνος Γρυπάρης

To νέο FPS της Bethesda αποτελεί prequel στο Wolfenstein: The New Order και είναι ουσιαστικά ένα stand-alone expansion για την σειρά.

Δείτε το βίντεό μου με τον Αριστοτέλη.

Σύντομα θα ακολουθήσει review. Ήταν να το γράψει ο Γρηγόρης Βούλγαρης που έχει λιώσει όλη τη σειρά, τελικά μας έρθε η έκδοση του Xbox One, επομένως το ανέλαβε ο Παντελής.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Jun 2015 17:37 #162295 by Παντελής Δασκαλέλος
To Wolfenstein: The New Order μου είχε αφήσει θετικότατες εντυπώσεις, για να είμαι ειλικρινής αν έλειπαν και κάποιες προσπάθειες ελάφρυνσης του κλίματος με τις σεξουαλικές επιδόσεις του Blazco θα μου άρεσε ακόμη περισσότερο. Σαφώς από πλευράς gameplay δεν υπήρχε το κάτι τόσο πρωτοποριακό εντούτοις, η MachineGames είχε αποδόσει με πειστικότητα και με φάντασια, όσο κι αν αυτό ακούγεται οξύμωρο μια εναλλακτική εκδοχή του B' Παγκοσμίου Πολέμου. Κατόπιν αυτού περίμενα το Wolfenstein: The Old Blood για να συνεχίσω την ανελέητη σφαγή των Ναζί. Το συγκεκριμένο expansion κοστίζει μόλις 20 ευρώ και το περιεχόμενο που προσφέρει είναι σχεδον αντίστοιχο με αυτό του βασικού παιχνιδιού που έκανε 60-70 όταν κυκλοφόρησε. Αυτό που με χάλασε είναι ο τρόπος με τον οποίο συνδέονται οι δύο ουσιαστικά ιστορίες, αλλά παρόλα αυτά πέρασα ευχάριστα τις 10-15 ώρες με τις οποίες ασχολήθηκα μαζί του.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το σχετικό review κάνοντας κλικ εδώ .

Please Log in or Create an account to join the conversation.