Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ziggurat

More
13 Mar 2015 21:05 - 13 Mar 2015 21:05 #157936 by Παντελής Δασκαλέλος

To indie FPS/RPG έρχεται στο Xbox One την επόμενη εβδομάδα.

Η Milkstone Studios ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Ziggurat στο Xbox One.

Πρόκειται για roguelike FPS με αρκετά RPG στοιχεία και ενδεχομένως σε κάποιους παλιότερους να θυμίσει το Hexen και το Heretic. To Ziggurat κυκλοφορεί ήδη από τα τέλη της περασμένης χρονιάς στα PC και έχει αποσπάσει θετικές κριτικές από το σύνολο της gaming κοινότητας του Steam.

Δείτε παρακάτω το launch τρέιλερ για το Ziggurat στο Xbox One:
Όπως είδατε στο βίντεο η εν λόγω indie δημιουργία αντλεί στοιχεία από διάφορα genres. Κατόπιν αυτού, το gameplay διακρίνεται για την ποικιλία του, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτό συναντάμε και random generated dungeons.

Εσάς πως σας φαίνεται το Ziggurat;

To Ziggurat κυκλοφορεί ήδη για PC στο Steam και θα διατεθεί στο Xbox One στις 20 Μαρτίου.
Last edit: 13 Mar 2015 21:05 by Παντελής Δασκαλέλος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Jun 2015 18:02 #162298 by Παντελής Δασκαλέλος
Από την στιγμή που είδα το πρώτο τρέιλερ του Ziggurat στο Xbox One μπορώ να πω ότι μου κίνησε την περιέργεια. Αυτός ο συνδυασμός FPS με dungeon crawling και RPG με ιντρίγκαρε ενώ ο rogue χαρακτήρας του έκανε ακόμη πιο ελκυστικό το όλο πακέτο. Πράγματι το Ziggurat με κέρδισε αμέσως, καθώς άρχισα να πραγματοποιώ συνεχόμενα runs στον κόσμο του. Εξακολουθώ να το βρίσκω ελαφρώς πιο δύσκολο από ότι θα ήθελα, αλλά κάθε φορά που πεθαίνω όλο και κάτι κερδίζω, κάτι που κάνει τα επόμενα runs πιο εύκολα. Κοινώς όσο παίζεις τόσο περισσότερο εθίζεσαι. Ελάχιστα games καταφέρνουν να είναι τόσο εθιστικά και το Ziggurat είναι ένα από αυτά. Μέχρι στιγμής είναι το καλύτερο indie μετά το Ori and the Blind Forest. Κοινώς τσιμπήστε το με κλειστά τα μάτια.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το σχετικό review κάνοντας κλικ εδώ .

More
05 Jun 2015 20:51 #162313 by Apostolos
Replied by Apostolos on topic Ziggurat
Πολύ καλό φαίνεται :ohmy: ! Το artwork μου θυμίζει ένα παλιό επιτραπέζιο από τα 80s ή τα 90s δεν είμαι σίγουρος, το "Heroquest".