Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Hatred

More
18 Dec 2014 16:50 - 18 Dec 2014 16:52 #154403 by Alex Poutachidis
Hatred was created by Alex Poutachidis
Το "Hatred" είναι το επερχόμενο παιχνίδι shooter που θα βγει το 2015 στα PC.
Ο χαρακτήρας είναι ένας κακοποιός που μισεί την ανθρωπότητα και αρχίζει μια γενοκτονία για να σκοτώσει αθώους πολίτες και αστυνομικούς.Το παιχνίδι περιέχει πολύ βία και για αυτό χαρακτηρίστηκε ως «αμφιλεγόμενο» παιχνίδι.Τον Οκτώβριο του 2014 ανακοινώθηκε trailer του παιχνιδιού.
Last edit: 18 Dec 2014 16:52 by Alex Poutachidis.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Dec 2014 17:17 #154405 by Γιώργος Κοσκινάς
Το παιχνίδι είναι σκέτη αρρώστια άντε να το παίξει αυτό τώρα κανένα 12χρονο

More
04 Jun 2015 17:06 #162243 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Hatred
Πάντως όσο το παίξαμε χθες, πέρα από τα cutscenes με τον ψυχοπαθή δολοφόνο, με αυτά τα γραφικά δεν θεωρούμε ότι η βία είναι μεγαλύτερη από το Grand Theft Auto 5 και το Mortal Kombat X που υπάρχουν στο Steam.

Ίσα-ίσα το Twitch και η Valve που το αφαίρεσε για λίγες μέρες απ' το Steam, είναι αδικαιολόγητες σε βαθμό αηδίας.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
04 Jun 2015 17:13 #162245 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Εμένα πάντως μου άρεσε το παιχνίδι, έχοντας δει αποκλειστικά το χθεσινό live. Είναι πολύ όμορφο σχεδιαστικά, απλώς ακόμα δε με έπεισε για το σενάριό του, δηλαδή τι θέλει να κάνει ο πρωταγωνιστής. Σε κάθε περίπτωση, το θάψιμο που του ρίχνουν στο metacritic είναι πέρα για πέρα άδικο.

More
04 Jun 2015 17:19 #162247 by Άγγελος Νικολάου
Είναι απλά κόμπλεξ της ανθρωπότητας , απλά αυτό το παιχνίδι φτιάχτηκε με αυτόν τον σκοπό , πλέον θα γίνει ο αποδιοπομπαίος τράγος των games και της βίας . :dry:

More
04 Jun 2015 20:57 #162261 by Apostolos
Replied by Apostolos on topic Hatred
Σχετικά με το gameplay δεν θα το έλεγε κανείς τόσο βίαιο παιχνίδι σε σχέση με άλλα παιχνίδια. Παρόλα αυτά εγώ πιστεύω είναι πιο πολύ η ιδέα. Κάτι σαν το πρώτο GTA που ουσιαστηκά είχε top down view κάμερα με μικροσκοπικά sprites και παρόλα αυτά έγινε χαμός όταν βγήκε...

More
04 Jun 2015 21:00 #162262 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Υπάρχουν τόσα και τόσα παιχνίδια που περιέχουν πολύ περισσότερη βια και αίμα.Μεγάλη βλακεία η όποια απαγόρευση που έχει φάει από steam και twitch.