Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Crysis 3

More
01 Feb 2013 19:49 #119869 by Χριστιάνα Θάνου
Σήμερα δοκίμασα την beta και δεν ξέρω για εσάς αλλά τα γραφικά δεν μου φαίνονται τόσο epic όσο έλεγαν...
Το multiplayer είναι καλό, σχεδόν επιπέδου COD αλλά λίγο πιο δύσκολο γιατί φοράνε όλοι τις στολές τους και γίνονται αόρατοι. Μετά από δύο τρία matches, συνήθισα το περιβάλλον και το πως κινούνται οι αντίπαλοι. Πηδάνε παντού, πατάνε πάνω σε μέρη που φαίνονται άβατα και οι snipers βρίσκονται σχεδόν παντού!
Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι δεν κατάφερα να κάνω πάνω από 10 kills την στιγμή που στο call of duty κάνω κατά μέσο όρο 28-30.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Feb 2013 20:55 #119871 by Βασίλης Καμακάρης
Εγώ το κατέβασα κανονικά και μου πέταξε αυτό.
[img

Το έψαξα για την κάρτα μου και δύστυχος δεν το βρήκα.

More
01 Feb 2013 21:39 #119872 by Χριστιάνα Θάνου
OOps, εγώ το κατέβασα στο PS3 ξέχασα να το πω. Βασίλη σου προτείνω να κάνεις το ίδιο.

More
01 Feb 2013 22:45 #119879 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Εγώ είδα το Demo στο xbox 360. Συμφωνώ μαζί σου Glamorous. Εντάξει, δεν είναι και "απλά" αλλά όπως έγραψες δεν είναι ούτε epic. Λέτε να το επανακυκλοφορήσουν του χρόνου στις νέες κονσόλες με καλύτερα γραφικά;

More
02 Feb 2013 01:10 #119881 by Χριστιάνα Θάνου
Μπα, με τίποτα Aliengoa! Αυτό προϋποθέτει πολλή δουλειά και ως γνωστών οι μεγάλες εταιρίες δεν έχουν καμία όρεξη να κουραστούν για τον κοσμάκη :)
Πιστεύω ότι τα γραφικά θα είναι λίγο διαφορετικά στην κανονική βερσιόν γιατί αν δεν είναι... θα φάνε όλοι κράξιμο. Τόσο καιρό μας μιλάνε για τα super duper γραφικά, μας δείχνουν τέλεια trailers και τρελά system requirements που έχουν αναγκάσει κόσμο να αναβαθμίσει υπολογιστές για να μπορέσει να παίξει το Crysis 3. Αν τα γραφικά του παραμείνουν αυτά, πολύ φοβάμαι ότι θα χάσει την αξιοπιστία της η Crytek.

More
02 Feb 2013 11:17 #119887 by Βασίλης Καμακάρης

Glamorous wrote: OOps, εγώ το κατέβασα στο PS3 ξέχασα να το πω. Βασίλη σου προτείνω να κάνεις το ίδιο.

Αυτό θα κάνω.

More
02 Feb 2013 15:42 #119899 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Βασίλη ποια κάρτα γραφικών έχεις;

More
02 Feb 2013 16:49 #119902 by Βασίλης Καμακάρης
MSI nVidia GeForce 9800GT 1 GB DDR3 VGA/DVI/HDMI PCI-Express Video Card N9800GT-MD1G
[img

Τα προηγούμενα crysis μου τα σηκώνει για πλακά όπως και αλλά games.

More
03 Feb 2013 00:27 #119921 by Γρηγόρης Βούλγαρης
σήμερα δοκίμασα και εγώ την beta στο PS3 ...ακόμα δεν έχω βγάλει ασφαλή συμπεράσματα, αν και νομίζω το δείγμα είναι πολύ μικρό τελικά

More
06 Feb 2013 15:15 #120067 by Βασίλης Καμακάρης
Crysis 3 multiplayer beta preview

Παίξαμε την multiplayer beta του τρίτου μέρους της «ναυαρχίδας» της Crytek.
Διαβάστε περισσότερα...