Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

DC Universe Online

More
13 Nov 2011 22:35 #101357 by MaTeKoN
Replied by MaTeKoN on topic DC Universe Online
Παιδιά εγώ που ασχολούμαι εδώ και μισή βδομάδα, έχω να πω πως έχω εντυπωσιαστεί. Για Free-to-Play είναι απίστευτο με εξαιρετικά γραφικά για MMO. Επίσης σε κρατά σε συνεχή δράση με τις αμέτρητες (σοβαρά αμέτρητες) (το ξαναλέω, ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ) αποστολές που έχει. Είναι πολύ χορταστικό παιχνίδι γενικότερα με πάρα πολλά πράγματα να κάνεις. Σήμερα έκλεισα 6ωρο!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Nov 2011 04:25 #101368 by Γιάννης Μπόκας
Το δοκίμασα κι εγώ και μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλό για Free. Έχω φτιάξει έναν τυπά που πετάει και κρατάει dual pistols. Πολύ μαφία λέμε!

More
14 Nov 2011 10:19 #101371 by Μπάμπης Γιαλαμάς

x_yannis wrote: Το δοκίμασα κι εγώ και μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλό για Free. Έχω φτιάξει έναν τυπά που πετάει και κρατάει dual pistols. Πολύ μαφία λέμε!

Καλά τον Neo απο το Matrix έφτιαξες?

More
14 Nov 2011 14:54 #101382 by MaTeKoN
Replied by MaTeKoN on topic DC Universe Online
Όποιος θέλει ας μου πει να τον κάνω add. Btw είμαι hero.
Αν κάποιος θέλει από μόνος του να με κάνει add ή βαριέται να γράφει στο forum, ας με addάρει. Username : Tsaf

More
15 Nov 2011 13:11 #101419 by eliminator
Replied by eliminator on topic DC Universe Online
DC Universe Online: 1 εκατομμύριο νέοι παίκτες

Τελικά το free-to-play κάνει δουλειά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Sony Online Entertainment, από τη μέρα που το DC Universe Online έγινε free-to-play, οι χρήστες του oμώνυμου MMORPG έχουν αυξηθεί κατά ένα εκατομμύριο. Οι μισοί από αυτούς τους νέους παίκτες ασχολούνται με την έκδοση για PC και οι άλλοι μισοί με την έκδοση για PS3.

Το DC Universe Online κυκλοφόρησε στις 14 Ιανουαρίου 2011 για PC και PS3 και την 1η Νοεμβρίου του ίδιου χρόνου έγινε free-to-play. «Το DC Universe Online μπήκε στην λίστα μαζί με τους υπόλοιπους επιτυχημένους free-to-play τίτλους της SOE, συμπεριλαμβανομένων των Free Realms και Star Wars: Clone Wars Adventures», δήλωσε ο επικεφαλής του Development της Sony Online Entertainment, Lorin Jameson.

Με αυτά του τα σχόλια, ο Lorin Jameson είναι σαν να μας λέει έμμεσα ότι το DC Universe Online δεν θεωρούνταν επιτυχημένο όλο αυτό τον καιρό. Επίσης, δεν αναφέρθηκε καθόλου στο αν η εταιρία είχε αύξηση των εσόδων μετά από την αλλαγή σε free-to-play. Πάντως, σύμφωνα με στατιστικές, το 20% που παίζουν free-to-play games, θα αγοράσουν κάτι έστω για μια φορά, άρα σε κάθε περίπτωση η Sony αναμένεται να βγει κερδισμένη.

Γιάννης Μπόκας

More
18 Nov 2011 19:47 #101567 by Γιάννης Ρέμας
ρε παιδιά σας παίζει αυτές τις μέρες το game γιατί εμένα μου βγάζει error

More
19 Nov 2011 01:25 #101582 by Μπάμπης Γιαλαμάς
Όποιος μπορέσει ας κάνει και μία GTP Clan. Όχι τίποτα άλλο να έχουμε το όνομα έτοιμο.

More
19 Nov 2011 12:39 #101600 by Άγγελος Φασούλης

legend10 wrote: ρε παιδιά σας παίζει αυτές τις μέρες το game γιατί εμένα μου βγάζει error

Δεν βλέπω να αναφέρουν πουθενά κανένα πρόβλημα. Που στο βγάζει το error;

More
19 Nov 2011 14:17 #101603 by xristamati
Replied by xristamati on topic DC Universe Online
ούτε εγώ έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής. όλα παίζουν μια χαρά.

More
22 Nov 2011 15:11 #101742 by Μάνος Γρυπάρης
Από την ημέρα που έγινε free-to-play μέχρι σήμερα το DC Universe Online άυξησε κατά 700% τα κέρδη του !

Αυτό από μόνο του δείχνει πόσο σημαντικό είναι το free-to-play σύστημα με τις προαιρετικές πληρωμές. :D

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)