Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

<Ensidia> απο το WoW στο Aion!

More
24 Aug 2009 19:12 #59002 by Vins
Πριν μερικες μερες, καθως "ελιωνα" στα forums, βρηκα ενα topic με το παρακατω link!
> www.twitvid.com/B538B

Για οσους βαριουνται να το δουνε, το video αυτο διχνει τον Kungen(leader των Ensidia) και μια "random" κοπελα που λογικα ειναι και αυτη μελλος στους Εnsidia(δεν την ξερω :? ), να μιλανε για το Aion και για τα μελοντικα σχεδια τους.

Για οσους δεν ξερουν τους Ensidia(κομματακι δυσκολο αν παιζεις WoW), Ειναι ενα guild που δημειουργιθηκε απο την ενωση των Nihilum και Sk-gaming.

Nihilum. Το καλητερο guild του WoW μεχρι και το τελος του TBC(1xpansion). Ειχε τα περισσοτερα First Kills σε raid dungeons για παραπανω απο 3-4χρονια.

Sk-gaming. To μονο Guild που μπορεσε να περασει τους Nihilum στo τελος του ΤBC, δινοντας το τελιωτικο χτυπιμα στον Kil'Jaden.

To θεμα αυτο εχει μεγαλη σημασια, κατα την γνωμη μου, γιατι...
1.Σιγουρα gamers οπως οι Ensidia θα ανεβασουνε τον πηχη στο endgame content του Αion.
2.Σαν να ειναι οι πρωτοι που χτυπανε το καμπανακι του κυνδινου στην Blizzard =P

Υ.Γ. sorry για τα τυπογραφικα λαθη αλλα εχω χρονια να γραψω ελληνικα σε forum, επιδη παιζω WoW γυρο στα 3 χρονια σε server οπου μονο το 5% (και αν) ειναι ελληνες(συντομα θα δοκιμασω Aion ^^ )

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Aug 2009 20:52 #59011 by Stathis Yannacopoulos
Για να είναι τόσο επίσημο δεν αποκλείεται να πήραν και κάποια φράγκα η bonus. Όπως και να έχει νομίζω οτι όποιο παιχνίδια παρουσιάστηκε ως WoW killer έφαγε τα μούτρα του. Βλέπε Age of conan και Warhammer. Καλύτερα λοιπόν να τραβήξει το δρόμο του και να καλύψει το κενό στο pvp που δεν μπόρεσαν ούτε καν το και καλα pvp oriented Warhammer ούτε το AoC να το κάνουν. Δεν ξέρω αν έχει δει κανείς το pve endgame του ΑΙΟΝ εγώ όμως αν παίξω θα παίξω 90% για το pvp που με ενδιαφέρει και περισσότερο.

More
24 Aug 2009 21:18 #59012 by kostas
Το aion θα ειναι ενα καλο παιχνιδι που ομως ουτε αυτο θα μπορεσει να νικησει το wow γιατι πολυ απλα οπως και τα αλλα που απετυχαν (conan, WAR) δεν εχει το pve και τον κοσμο του wow.
Το μονο παιχνιδι που βλεπω εγω να μπορει να το κανει αυτο ειναι το SW:the old republic.
Αλλα πιστευω θα πετυχει πολυ περισσοτερο απο τα αλλα 2 wow-killers γιατι βαδιζει σε μια συνταγη που ειχε αποδοχη(Lineage) με στοιχεια απο το wow,αλλα θα ειναι αρκετα?
Αυτο με τους Ensidia μας δείχνει οτι το aion εχει μεγαλο hype αλλα τι θα κανει ενα PVE guild (PvP δεν ειναι?) σε ενα PvP game?Λογικα δεν θα αφησουν το wow αλλα θα επεκταθουν στο aion..
Παντως αν μετακινηθουν στο aion σιγουρα θα ειναι κατι πολυ σημαντικο για το community του.

Λογικα το aion θα αρχισει με πολυ καλες πωλησεις που μπορει να φτασουν και το εκατομμυριο και πανω (οπως και τα αλλα 2) και μετα απο 1-2 μηνες θα δουμε την πορεια του..
Λογω του τι δεν πρεπει να εχει bugs (αφου εχει κυκλοφορήσει στην κορεα και κινα και δεν ειδα στην beta) και θα εχει καλο PvP ισως να μπορεσει να τους κρατισει αλλα αμα δεν εχει εστω και λιγο καλο PvE θα εχει προβλημα,ειδικα με την ανακοίνωση του expansion του wow κοντα στην κυκλοφορία του εγω βλεπω να χανει πολλους συνδρομητες :P (και εμενα αν παιζω aion μεχρι τοτε :P )

More
24 Aug 2009 21:39 #59013 by Vins
Δεν ξερω πως θα παει το game.Το θεμα ειναι οτι σιγουρα διχνει πιο απειλητικο απο οτι εχουμε δει ως τωρα και σιγουρα πιο ολοκλιρομενο απο τα αλλα wowkillers.

Tωρα με το θεμα των Ensidia. Σιγουρα υπαρχουν παιχτες που κανουν και pvp kai pve. Δεν νομιζω οτι θα εχουν προβλημα οσο αναφορα το pvp.Mην ξεχνας οτι πολλα pve encounters ειναι οσο δισκολο ειναι να κανεις pvp στα 2.5k rating.

και για να κανω πιο ενδιαφερων το topic, οριστε μερικα pics με ατομα τις Blizzard να δοκιμαζουν το Aion. :D

[img
[img
[img

Y.Γ To καινουριο xpansion τις Blizzard προσοπικα δεν μου λεει τιποτα.Απλα κανει το game πιο ευκολο και βαζει μερικα καινουρια στοιχεια μεσα. Το βασικο αιτιο που με εκανε να βαρεθω το wow ειναι οτι εχει καταντησει ενα τεραστιο Instance. Οτι και να κανεις "solo" στο main world ειναι απλα ανουσιο. + Dead world pvp=fail

More
24 Aug 2009 21:46 #59014 by Stathis Yannacopoulos
Το δυνατό σημείο του ΑΙΟΝ είναι οτι κυκλοφορεί σχεδόν χωρίς bugs όταν στο aoc βαρούσαμε το κεφάλι μας στον τοίχο. Εγώ σκεφτόμουνα να παίξω champions online και ακόμα δεν έχω αποφασίσει.. Είμαι ανάμεσα σε ΑΙΟΝ και CO.