Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Το AION θα κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου

More
10 Jul 2009 14:30 #56063 by Μάνος Γρυπάρης

Το νέο MMORPG της NCSoft θα κυκλοφορήσει στις 25/9/2009, ενώ στα πλάνα της εταιρείας είναι και οι ειδικές προσφορές για όσους το προπαραγγείλουν.

Η μεγάλη στιγμή για την NCSoft έφτασε. Το AION, ένα νέο MMORPG το οποίο οι fans του είδους περίμεναν με ανυπομονησία, θα κυκλοφορήσει τελικά νωρίτερα απ' ότι περιμέναμε και συγκεκριμένα στις 25 Σεπτεμβρίου.

Αν είστε ανυπόμονοι για την κυκλοφορία του τότε μπορείτε να το προπαραγγείλετε μπαίνοντας στο www.aiononline.com/preorder . Προκαταβάλλοντας μόλις 5 ευρώ από την αξία του, προμηθεύεστε από το online κατάστημα της NCSoft έναν Preorder code και χρησιμοποιώντας τον κερδίζετε τα εξής προνόμια. Καταρχήν θα σας επιτραπεί να συνδεθείτε στους επίσημους servers 48 ώρες πριν την επίσημη έναρξη. Αλλά επειδή αυτό ακούγεται λίγο, έχει και συνέχεια. Μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου θα γίνουν τέσσερα beta events στα οποία θα μπορείτε να συνδεθείτε και να παίξετε κανονικά (για λίγα 24ωρα) την beta έκδοση του παιχνιδιού η οποία όμως δεν θα έχει ιδιαίτερες διαφορές σε σύγκριση με την τελική έκδοση. Με το preorder ουσιαστικά εξασφαλίζετε άμεση πρόσβαση και στα τέσσερα αυτά events. Το πρώτο από αυτά είναι μεθαύριο Πέμπτη (2-4 Ιουλίου).

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Jul 2009 14:48 #56405 by Esperos
Μπορείτε μέσω του e-shop να το προ παραγγείλετε το παιχνίδι και να σας αποστείλουν κλειδί για όλες της ΒΕΤΑ. Το αρχικό κόστος είναι 5 ευρό και ύστερα πληρώνετε το υπόλοιπο ανάλογα την έκδοση που διαλέξατε.

www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCG.02037

More
15 Jul 2009 15:02 #56410 by Stathis Yannacopoulos
Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το εν λόγω παιχνίδι αλλα το πήρε το μάτι μου στο direct 2 drive σε αρκετά καλή τιμή. Βέβαια δεν είχα και τοοοοοσο καλό d-load rate 1-2 φορές τελευταία που δοκίμασα να κατεβάσω παιχνίδια που έχω αγοράσει απο εκεί

www.direct2drive.co.uk/6/8143/pr ... U-Download

More
15 Jul 2009 15:07 #56411 by Esperos
Δε σου αρέσουν τα ΜΜΟ γενικότερα ή απλά παίζεις πχ wow, l2, warhammer και δε σου αρέσει αυτο?
Γιατί απο τι κατάλαβα τελικά δε το κατέβασες οπότε πως ξέρεις ότι δε σου αρέσει ΑΝ υποθέσουμε πως παίζεις ΜΜΟ?
Οι φωτογραφίες και τα video πάντως αν εκεί στηρίζεσαι δε λένε κάτι.
Στο λέω αυτό γιατί ξέρω πάρα πολλά παιδιά που μόλις έπαιξαν το ΑΙΟΝ πουλάνε τον παίκτη τους στο L2 official όπου είναι 70+ level με 2 sub και πολλά + στα όπλα.
Μάλιστα αν θες σε φαίρνω σε επαφή μαζί τους αν θες να αγοράσεις τίποτα.

More
15 Jul 2009 15:20 #56414 by Stathis Yannacopoulos
Γεια aposperitis. Έχουμε βρεθεί και λίγο στους Necrosis μαζί. Κοίτα.. με 3 80level στο AOC και 2 40 στο Warhammer αποφάσισα οτι τα ΜΜΟ τουλάχιστον σε αυτή την φάση δεν είναι για εμένα. Θεωρώ οτι hunting για τα epixx μια ανούσια διεργασία και το pvp σε κανένα δεν με ικανοποίησε όχι απαραίτητα για λόγους gameplay.
Επίσης δεν είναι τυχαίο οτι πλην του έμπειρου WoW όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια πάσχουν στο end-game. Για να μη παρεξηγηθώ δεν κατακρίνω τα παιδιά που παίζουν μήνες για ενα epic κομμάτι απλά εγώ δεν γουστάρω. Ήθελα να παίξω ενα full pvp game όπως είναι το Warhammer αλλά δυστυχώς το πρόβλημα balance κάνει το παιχνίδι ανούσιο. Στο Conan θα έπαιζα μόνο σε pvp servers αλλά το χαζοganking δεν σου επιτρέπει να κάνεις ενα νεο char επομένως δοκίμασα σε pve πήγα 80 και βαρέθηκα..
Δεν αποκλείω το AION να πετυχένει σε αυτές τις κάτηγορίες απλά δεν νομίζω οτι θέλω να μάθω παίζοντας το τι συμβάνει και πως αυτό μου κάθετε εμένα. Ίσως αργότερα. Πάντως θα ήθελα να με παραπέμψεις σε κάποιο λινκ για το τι γίνεται στο endgame του AION γιατί δεν το κρύβω οτι έχω περιέργεια να μάθω απλά δεν θα ήθελα να γίνει αυτό μετά απο κάμποσο καιρό leveling.
Επειδή ξέρω οτι ψάχνεσαι και εσύ καιρό να βρεις ενα σταθερό mmo χαίρομαι γιατί βλέπω οτι το βρήκες.

Υ.Γ Και να μου χάριζαν end game chars lineage/wow δεν θα τους έπαιρνα :)

More
15 Jul 2009 15:40 #56416 by Esperos
Δε σε αδικώ που νιώθεις έτσι! Και μόνο που είπες warhammer τα κατάλαβα όλα!

Δυστυχώς με τα ΒΕΤΑ δεν ξέρουμε το end game και θα το μάθουμε τελευταία στιγμή.

Ελπίζω να μην γίνει σαν το warhammer.

Θα σε κρατώ ενήμερο πάντως σε ότι μαθαίνω,

Θα τα ξαναπούμε συμπολεμιστή!

More
15 Jul 2009 15:45 #56417 by Stathis Yannacopoulos
Να είσαι καλά. Να σου πώ την αλήθεια και στο Conan και Wahammamer θα έμενα αν υπήρχε πολύ καλή παρέα (απλά φύγανε οι καλύτεροι μου φίλοι και στα 2 games) κάτι που φαίνεται οτι φτιάχνετε εκεί. Επομένως δεν αποκλείεται να τα πούμε κάποια στιγμή :D

More
15 Jul 2009 15:53 #56418 by Esperos
Έχω πολλούς απο τους Necrosys με πρωτεργάτη τον Magister!!!!

Έχουμε καλή παρέα να είσαι σίγουρος για αυτό. Σκέψου πως έχω 400 μέλη και για την Λεγεώνα μας διάλεξα μόνο 90, με κριτήριο την πείρα και την καλή παρέα.

Άμα μπεις στο ventrilo μας θα καταλάβεις!

More
16 Jul 2009 22:33 #56504 by Ρωμανός Βογιατζής
aprosperittis είναι καλύτερο το AION από L2????

More
16 Jul 2009 23:10 #56510 by Esperos
Με το χέρι στην καρδιά λέω ναι! Δεν θα σου λείψει το L2 γιατί έχει ότι είχαμε μάθει και στο L2 συν πολλά καινούργια. Για παράδειγμα boss-siege.
Για να σου δώσω να καταλάβεις είναι σαn να παίζεις wow με παίκτες L2. Έχει πάρει το στυλ παιξίματος αυτών των 2 και έχει προσθέσει και πολλά καινοτόμα στοιχεία.
Μπορείς να δεις φωτογραφίες και Video απο τους παίκτες μου στο L2 μέσα απο το site που έχω φτιάξει ειδικά για αυτό

www.aion-el.ucoz.com/index/0-69

www.aion-el.ucoz.com/photo/

και γενικά χάζεψε το www.aion-el.com και στο www.aion-wiki.ucoz.com/