Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

MMO RPG για το Playstation 3

More
28 May 2009 18:18 #53483 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
H Square Enix ετοιμαζεται να αποκαλυψει ενα MMORPG αποκλειστικα για τους χρηστες του PS3. Και επισημα η κονσολα της Sony δεν πιανεται. Το τελευταιο διμηνο πρεπει να ειδαμε πανω απο 10 ανακοινωσεις exclusives και φυσικα η συνεχεια αναμενεται πιο καυτη με την Ε3 να απεχει μολις 5 ημερες. Μηπως τελικα η Sony αναδειχθει σε μοναδικη νικητρια στον χωρο των κονσολων? Περισσοτερες λεπτομερειες για το παιχνιδι θα εχουμε στην συνεντευξη τυπου της Square την Τεταρτη.

Παντως μου εχει προκαλεσει τεραστια εντυπωση η μηδενικη κινητικοτητα της Microsoft. Υπαρχει πιθανοτητα να εκανε πισω, η απλα σχεδιαζει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ αντεπιθεση? Σε λιγο θα ξερουμε στα σιγουρα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 May 2009 20:09 #53491 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ολο παιχνιδια μας εοιμαζει η Square-Enix(Οχι οτι με ενοχλει :P ) Αλλα απορω πως θα ειναι ενα MMO RPG στο PS3.... Ας κανουμε αυτο που μπορουμε... ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
28 May 2009 20:59 #53496 by Νικολής Ασημάκης
Όντως... MMO RPG σε κονσόλα... Χμ... Θα ήθελα να το δω αυτό.

More
28 May 2009 22:34 #53502 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Βασικα δεν εχει διαφορα απο τα υπολοιπα. Οπως ακριβως επαιζες OBlivion, Fallout3 και τα συναφή ετσι θα παιζεις και τα MMO. Ασφαλως και μιλαμε για Action-Oriented παιχνιδια με πολυ δραση και λιγοτερα tweaks, οπως αυτα του Wow και του Lineage. Σκεψου δηλαδη το fable 2, ως MMO με χιλιαδες παικτες. Μια χαρα ειναι κατα τη γνωμη μου.

More
28 May 2009 23:39 #53504 by Νικολής Ασημάκης

More
29 May 2009 13:51 #53515 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Freak wrote: Βασικα δεν εχει διαφορα απο τα υπολοιπα. Οπως ακριβως επαιζες OBlivion, Fallout3 και τα συναφή ετσι θα παιζεις και τα MMO. Ασφαλως και μιλαμε για Action-Oriented παιχνιδια με πολυ δραση και λιγοτερα tweaks, οπως αυτα του Wow και του Lineage. Σκεψου δηλαδη το fable 2, ως MMO με χιλιαδες παικτες. Μια χαρα ειναι κατα τη γνωμη μου.

Εγω είχα στο μυαλο μου lineage2:P Καλο πρεπει να ειναι ετσι οπως το λες..

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
29 May 2009 14:12 #53520 by krassas21
Teleia!!!
Pane xronia apo thn telaitaia fora pou den h3era pio game na prwtopai3w kai autos ein sigoura o pio euxaristos ponokefalos!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

More
29 May 2009 15:41 #53533 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Καλα σιγουρα. Με τοσους τιτλους που εχει ανακοινωσει η Sony πολυ θα δυσκολευτουν να τους αγορασουν ολους. Ωστοσο σημερα ανακοινωσε πως θα διαθεσει αρκετους τιτλους ως greatest hits, κατι που σημαινει οτι θα εχουν και σημαντικη εκπτωση στην τιμη τους.