Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Lineage2 server Full Kamael και Garcia updated!

More
03 Jan 2009 19:23 #49822 by Esperos
Λοιπον παιδια ανοιξε ενας server απο ενα παλικαρι ο οποιος ειναι full ανανεωμενος με ολα τα τελευταια expansion του
L2. Τον εφτιαξε ενας γνωστος μου που εχει σα σκοπο να ενωσει ολους τους παλιους παιχτες του Bnb, dios, Extreme και γενικα ολους αυτους που δοκιμασαμε και μας απογοητευσαν ειτε με τις διαφορες κλικες των παικτων με τους Gm, ειτε με το ξαφνικο κλεισιμο τους και εμεις να ψαχνομαστε που ειναι ο παικτης μας και ο κοπος μας. Ο server ειναι παρα πολυ προσεγμενος και κανει backup καθε 1 δευτερολεπτο! Δεν προκειται να χασετε τον παικτη σας και φυσικα ο κοπος σας δε προκειτε να παει χαμενος ΠΟΤΕ! Ανοιξε πριν 11 μερες και εχει ως τωρα 110 παικτες, οσοι θελετε να στηριξετε αυτη την προσπαθεια ειστε ολοι καλοδεχουμενοι, σκοπος μας ειναι να ξυπνησουμε τις παλιες καλες ρομαντικες εποχες του L2.

Nα προσθεσω πως εχουμε και την καλυτερη clan του server αφου εχουμε τα μεγαλυτερα lvl μεσα αλλα και τον ιδιο τον gm (ΠΡΟΣΟΧΗ Ο GM ΔΕ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΑΣ), οσοι θελετε να μπειτε στην ομαδα μας πειτε μου απο εδω να σας βαλω!

To link για να μπορεσετε να συνδεθειτε στον server ειναι αυτο:

www.l2battlenet.tk

Και τα στατιστικά του ειναι αυτα:

experienxe = x5
sp = x10
drop = x6
party exp = x3
paerty sp = x6
spoil = x6

O server ειναι νομιμος και εχει αδεια απο την Ncsoft για ολα! Δε προκειτε να χασετε τιποτα, ελατε να γινουμε μια μεγαλη παρεα!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Jan 2009 21:20 #49829 by Μπάμπης Χαραλάμπους

aposperittis wrote: Λοιπον παιδια ανοιξε ενας server απο ενα παλικαρι ο οποιος ειναι full ανανεωμενος με ολα τα τελευταια expansion του
L2. Τον εφτιαξε ενας γνωστος μου που εχει σα σκοπο να ενωσει ολους τους παλιους παιχτες του Bnb, dios, Extreme και γενικα ολους αυτους που δοκιμασαμε και μας απογοητευσαν ειτε με τις διαφορες κλικες των παικτων με τους Gm, ειτε με το ξαφνικο κλεισιμο τους και εμεις να ψαχνομαστε που ειναι ο παικτης μας και ο κοπος μας. Ο server ειναι παρα πολυ προσεγμενος και κανει backup καθε 1 δευτερολεπτο! Δεν προκειται να χασετε τον παικτη σας και φυσικα ο κοπος σας δε προκειτε να παει χαμενος ΠΟΤΕ! Ανοιξε πριν 11 μερες και εχει ως τωρα 110 παικτες, οσοι θελετε να στηριξετε αυτη την προσπαθεια ειστε ολοι καλοδεχουμενοι, σκοπος μας ειναι να ξυπνησουμε τις παλιες καλες ρομαντικες εποχες του L2.

Nα προσθεσω πως εχουμε και την καλυτερη clan του server αφου εχουμε τα μεγαλυτερα lvl μεσα αλλα και τον ιδιο τον gm (ΠΡΟΣΟΧΗ Ο GM ΔΕ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΑΣ), οσοι θελετε να μπειτε στην ομαδα μας πειτε μου απο εδω να σας βαλω!

To link για να μπορεσετε να συνδεθειτε στον server ειναι αυτο:

www.l2battlenet.tk

Και τα στατιστικά του ειναι αυτα:

experienxe = x5
sp = x10
drop = x6
party exp = x3
paerty sp = x6
spoil = x6

O server ειναι νομιμος και εχει αδεια απο την Ncsoft για ολα! Δε προκειτε να χασετε τιποτα, ελατε να γινουμε μια μεγαλη παρεα!

Λιγο νωριτερα να το έλεγες θα εμπαίνα τωρα ασχολουμαι με τον Zeus 2 www.linezeus.gr (anoikse extes)

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
08 Jan 2009 11:59 #49848 by Esperos
Ε σιγα ρε ποσο ανεβηκες! Εγω σε μια μερα πηγα 30! Η παρεα πανω απο ολλα! Θα ερθουν και αλλα παιδια ομορφα θα περασουμε!

More
21 Feb 2009 20:07 #50741 by Γεράσιμος Βαγγής
afou ftiaxnete private server, giati den anevazete toulaxiston ta rates gia na einai pio prosito gia tous paiktes?

oi pvp servers exoun perissotero xavale kai kratane kai ton kosmo, arkei na min einai full apo bugs

More
21 Feb 2009 23:44 #50751 by kostas
ρε παιδια εχω μια απορεια! τελικα υπαρχουν νομιμοι private servers? και πως γινεται αυτο? πως δινει την αδεια της ncsoft? :o
εχω διαβασει για τον l2j αλλα δεν παραβιαζει πατεντες και δικαιοματα της ncsoft πανο στο παιχνιδι? :?

More
23 Feb 2009 14:20 #50808 by Fovos
l2j einai basizmeni pano se java den exei sxesi me ton official einai san ena allo game alla an piraxeis kapoia pragmata pano sto l2j mporeis na ginis paranomos.

More
28 Feb 2009 22:55 #51069 by kostas
ναι αλλα και παλι δεν χρισιμοποιει το σεναριο και τους μηχανισμους του παιχνιδιου?

More
01 Mar 2009 00:48 #51073 by Fovos
nai apla einai basismena ola se java kai den einai to idio kai oti exei to ftiaxnh h omada tou l2j oso mporei na einai poio koda ston official alla den einai ta ali8ina arxia apo official.

More
01 Mar 2009 01:47 #51075 by ilias73
Θα το δω και θα σας πω αν θα παιξω...

More
01 Mar 2009 01:48 #51076 by ilias73
Δεν με αφηνει να μπω :?: