Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

World of Warcraft: Samurai LFGreeks

More
16 Dec 2008 02:31 #49637 by Apestalmenos
Καλησπέρα σε όλους,

Με την ελπίδα πως θα υπάρχουν στο forum Hardcore παίκτες του World of Warcraft, οι Samurai @ Twilight's Hammer EU ψάχνουν για Hardcore Έλληνες που να τους ενδιαφέρει να παίζουν σε επίπεδο End Game.
Το Guild ήδη υπάρχει 2.5 χρόνια και κατάφερε αφενός να τελειώσει πρώτο από όλα τα υπόλοιπα Ελληνικά Guild το The Burning Crusade (πρώτο και πριν το patch σε kills, και μετά το patch όπου τερμάτισε το παιχνίδι) και να μπει στα 400 Guilds στην Ευρώπη και επιπλέον να τελειώσει ξανά πρώτο το πρώτο μέρος των Instances του Wrath of the Lich King Content (10+25 Versions).

Θεωρούμε πως όλα αυτά έχουν γίνει μέσω αρκετά καλής οργάνωσης, κάτι που μπορείτε να την δείτε εύκολα με μια επίσκεψη στο Site μας, όπου θα σας πρότεινα να διαβάσετε την φιλοσοφία μας, τους κανονισμούς μας και φυσικά να δείτε τα Kill Stories μας, τα kills δηλαδή που έχουμε κάνει κατά καιρούς.

Αυτή την περίοδο το Guild απλά κάνει Gear & Achievements Grinding, περιμένοντας να μπει κάτι καινούργιο από την Blizzard σε Content.

Οι ανάγκες που έχουμε είναι σε Shadow Priest (1), Balance Druid (1), Hunter Survival (1), Resto Shaman (1), Holy Priest (1) και Deathknight DPS (1). Θα ανανεώνω κάθε φορά το Thread με νέες ανάγκες, αν είναι αυτό επιτρεπτό από τους Mods του Forum.

Όποιος ενδιαφέρετε να μπει στο Guild, μπορεί να συμπληρώσει μια αίτηση στο Site και κάποιος από εδώ θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Το Site -> Samurai Web Page (προτιμήστε να μπείτε με Firefox)

Ευχαριστώ για την φιλοξενία, αν προσβάλλει τους κανόνες το url του Site, πείτε μου να το βγάλω και να το δίνω μόνο σε όσους ζητάνε πληροφορίες για το Guild. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να τους παραβώ, απλά αρχίζοντας να γράφω εδώ, μάλλον είναι το introduction post μου :)

ΥΓ

Στις 10 Ιανουαρίου 2009, θα κόψουμε για μια ακόμα φορά την πίτα μας για την νέα χρονιά, στο Olympico, πίσω από το ΣΕΦ. Πέρσι είχαν έρθει περισσότερα από 60 άτομα, αν θέλετε μπορείτε να απαντήσετε εδώ ώστε να σας κρατήσουμε μια θέση. Για κουβεντούλα σχετικά με WoW Kills και όχι μόνο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 May 2009 19:58 #52825 by kontinaki
Βρισκομαι σε αλλον σερβερ αλλα μυριζομαι migrate μιας και ολα τα παιδια στο νετ ειναι στον ΤΗ.
Ειμαι Shaman αν μπορεις στειλει λιγες πληροφοριες.

Jesus was a shaman - He came back from the dead, he could walk on water, he could cure the diseased.

Please Log in or Create an account to join the conversation.