Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Age of Conan: Αξίζει?

More
29 Jul 2008 13:47 #45163 by Giannis
Replied by Giannis on topic Age of Conan: Αξίζει?
nai c exw steilei 2 pm to mail mou einai:
bitso1989@gmail.com

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Jul 2008 15:22 #45166 by Petros
Replied by Petros on topic Age of Conan: Αξίζει?

BeCaUsE\ wrote: eisai fanboy afti einai i gnomi mou gt pefteis san xaros amesos na 8a pseis ena paixnidi me pragmata pou den diapistoses apo monos sou alla diavases apo allou? exo gnostous pou pigan mesa ston proto mina 56+lvl kai nai o assasin einai xalasmenos kai alla tetia alla afta sou vgenoun meta afinoume to offtopic lager dose mou to e-mail sou na sou steilo to trial key (an mou esteiles pm gia kapio logo den exei er8ei)

Πές μου μια class να παίξω μήπως μου αρέσει..! και όχι δεν είμαι FANBOY!! Όλα τα λέω από γενική σκοπιά! έλεος δηλαδή... Όποιος θέλει ας πάει να το παίξει σκασίλα μου. έχετε πυστέψει οτι είναι παιχνίδι της προκοπής αλλα δεν είναι. Δεν πρόκειται να φτάσει την ποιότητα του Lotro , guild wars , wow. Τα οποία κάνουν κάποια πράγματα καλύτερα..

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
29 Jul 2008 15:47 #45167 by Esperos
Προσεξε τι λες: "......έχετε πυστέψει...." οπως πολυ σωστα καταλαβες ειμαστε πολοι και εσυ μονος, αρα εμεις ειμαστε σωστοι και αντικιμενικοι ενω εσυ μαλλον καπου το εχεις χασει και μαλιστα με τις λαθος κριτικες σου παρασειρης και αλους να κανουν το λαθος που κανεις και εσυ.Ειτε σου αρεση ειτε οχι ακομα και με τα προβληματα που εχει ειναι καλυτερο απο το wow και ποσο μαλλον απο το GW που δεν εχει ουτε τα μισα απο αυτα που εχει το wow και ειναι λογικο αφου ειναι δωρεαν δε θα ασχολιοντουσαν και πολυ οι προγραμματιστες του.Οσο για το Lotro το conan τον Αυγουστο μολις μπει το Dx 10 σε γραφικα το εχει φάει και αυτό όσο για ολα τα αλλα ειναι καθαρα θεμα γουστου, εγω μεχρι 12lvl νομιζω καταφερα να το παω μετα το βαρεθικα αμεσως, ουτε το ωραιο pvp του conan εχει ουτε τιποτα, ειναι καθαρα παιχνιδι που βασιζεται στην ταινια και τιποτε αλλο.
Το wow σου αρεσει γιατι απλα το εμαθες και ισως πετυχες και κατι σε αυτο, στο conan που θελει να δουλεψει λιγο παραπανω το μιαλο και να καταφερεις μονος σου καπια πραγματα οπως εγω που πηγα 79lvl χωρις party και βλακειες γιατι πολυ απλα αφηνα πισω τα q που ηταν δυσκολα εκανα ολα τα ευκολα και μολις επερνα 2-3lvl ξαναγυρναγα πισω και τα τελειωνα τα group q μονος μου, τοσο απλά. Το conan ειναι pvp καθαρα παιχνιδι και απευθηνετε σε ενήλικο κοινο, αυτο τα λεει ολα! Αν εισαι pve τυπος το conan δεν ειναι για σενα, αντε στην blizzard να σου πιασει τον κωλο που οτι και να κανει σου ζηταει μια 50ρου για να το βαλεις στο pc σου και ασε εμας τους βλακες να παιρνουμε τσαμπα οτι expansion θελουμε. Οσο για της υποσχεσης της Funcom που δε κρατησε για θυμησου οτι απο προπερση ειχα ανακοινωση στην εκπομπη μου αυτα που βαζει φετος η blizzard!!!
Ποιος λοιπόν αργησε? Ποιος δε κρατησε εγκερα τις υποσχεσεις του? Και για να τελειωνουμε θα πω κατι που το λενε ολοι οι παιχτες μεσα απο τα καναλια του conan:χιλιες φορες να μπορω να παιξω ΤΩΡΑ αυτο που θελω εστω και με προβληματα και στην πορεια να ορημασουμε ολοι μαζοι και να το νιωθουμε δικο μας παρα να περιμενουμε 4 χρονια για να το παρουμε τελειο οπως κανει η Blizzard (που εδω που τα λεμε ακομα το διορθώνει....και πληρωνετε για να βλεπετε και τους warlock να σας τσακιζουν γιατι ειναι οι αγαπημενοι της blizzard και φροντιζουν σε καθε exp να μας το θυμιζουν) ΚΟΡΟΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

More
29 Jul 2008 15:49 #45168 by Gabriel
Replied by Gabriel on topic Age of Conan: Αξίζει?
den 8a sou po ego ti 8a pai3eis 8a psaxteis kai 8a vreis mia class pou sou aresei ntemek exeis pe3ei tosa mmo kai den exeis ma8ei na dialegeis class enas filos mou sto wow eixe kanei 5 60arides mexri na vrei ton kalitero gia aftona ante tora pou ema8es 5 pramata pane pesta se kanan anideo filo sou na xerese kai nai afto eitan flame

More
29 Jul 2008 17:40 #45170 by Νικολής Ασημάκης

aposperittis\ wrote: Προσεξε τι λες: "......έχετε πυστέψει...." οπως πολυ σωστα καταλαβες ειμαστε πολοι και εσυ μονος, αρα εμεις ειμαστε σωστοι και αντικιμενικοι ενω εσυ μαλλον καπου το εχεις χασει και μαλιστα με τις λαθος κριτικες σου παρασειρης και αλους να κανουν το λαθος που κανεις και εσυ.Ειτε σου αρεση ειτε οχι ακομα και με τα προβληματα που εχει ειναι καλυτερο απο το wow και ποσο μαλλον απο το GW που δεν εχει ουτε τα μισα απο αυτα που εχει το wow και ειναι λογικο αφου ειναι δωρεαν δε θα ασχολιοντουσαν και πολυ οι προγραμματιστες του.Οσο για το Lotro το conan τον Αυγουστο μολις μπει το Dx 10 σε γραφικα το εχει φάει και αυτό όσο για ολα τα αλλα ειναι καθαρα θεμα γουστου, εγω μεχρι 12lvl νομιζω καταφερα να το παω μετα το βαρεθικα αμεσως, ουτε το ωραιο pvp του conan εχει ουτε τιποτα, ειναι καθαρα παιχνιδι που βασιζεται στην ταινια και τιποτε αλλο.
Το wow σου αρεσει γιατι απλα το εμαθες και ισως πετυχες και κατι σε αυτο, στο conan που θελει να δουλεψει λιγο παραπανω το μιαλο και να καταφερεις μονος σου καπια πραγματα οπως εγω που πηγα 79lvl χωρις party και βλακειες γιατι πολυ απλα αφηνα πισω τα q που ηταν δυσκολα εκανα ολα τα ευκολα και μολις επερνα 2-3lvl ξαναγυρναγα πισω και τα τελειωνα τα group q μονος μου, τοσο απλά. Το conan ειναι pvp καθαρα παιχνιδι και απευθηνετε σε ενήλικο κοινο, αυτο τα λεει ολα! Αν εισαι pve τυπος το conan δεν ειναι για σενα, αντε στην blizzard να σου πιασει τον κωλο που οτι και να κανει σου ζηταει μια 50ρου για να το βαλεις στο pc σου και ασε εμας τους βλακες να παιρνουμε τσαμπα οτι expansion θελουμε. Οσο για της υποσχεσης της Funcom που δε κρατησε για θυμησου οτι απο προπερση ειχα ανακοινωση στην εκπομπη μου αυτα που βαζει φετος η blizzard!!!
Ποιος λοιπόν αργησε? Ποιος δε κρατησε εγκερα τις υποσχεσεις του? Και για να τελειωνουμε θα πω κατι που το λενε ολοι οι παιχτες μεσα απο τα καναλια του conan:χιλιες φορες να μπορω να παιξω ΤΩΡΑ αυτο που θελω εστω και με προβληματα και στην πορεια να ορημασουμε ολοι μαζοι και να το νιωθουμε δικο μας παρα να περιμενουμε 4 χρονια για να το παρουμε τελειο οπως κανει η Blizzard (που εδω που τα λεμε ακομα το διορθώνει....και πληρωνετε για να βλεπετε και τους warlock να σας τσακιζουν γιατι ειναι οι αγαπημενοι της blizzard και φροντιζουν σε καθε exp να μας το θυμιζουν) ΚΟΡΟΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Μάριε, Μάριε.... Σε πιάνω αδιάβαστο... Το Lotro είναι βασισμένο στα ΒΙΒΛΙΑ και όχι στις ΤΑΙΝΙΕΣ. Οι μισοί χαρακτήρες που παρουσιάζει δεν βρίσκονται στις ταινίες αλλά στα βιβλία.

More
29 Jul 2008 18:41 #45172 by Giannis
Emena prosopika den m arsei ka8olou to stil tou lotro ollo to game einai ena quest exei prea grafika kai kosmo alla to na trexei na kneis quests eidika stin arxi einai poly bareto....

More
29 Jul 2008 18:43 #45173 by Giannis
Oso afora to aoc einai 15 gb to game all 5 ta updates kai einai kai elatomatiko
:?

More
29 Jul 2008 18:44 #45174 by Gabriel
Replied by Gabriel on topic Age of Conan: Αξίζει?
to lotro apo oso 3ero mono quest einai ousiastika kai rp lawl

More
29 Jul 2008 18:51 #45175 by Esperos
Φιλε Νικολη δεν με πιανεις αδιαβαστο απλα στο μιαλο μου ειχα οτι οι παιχτες που θα το παιξουν ειναι αυτοι που ειδαν και αγαπησαν την ταινια και οχι αυτοι που διαβασαν τα βιβλια μιας και ειναι σεβαστα λιγοτεροι! Και πως θα μπορουσα να ειμαι αδιαβαστος αλλωστε οταν με ειχες βαλει κατω και μου εξηγουσες επι ωρες τις διαφορες των βιβλιων απο τις ταινιες αλλα και ολες τις παραληψεις αυτης προς αυτα!!!!! :wink:

(Οι υπολιπες ωρες ηταν για να με πεισεις να παιξω ΚΟΤΟΡ!!!!!!! :evil: )

More
29 Jul 2008 19:12 #45177 by Giannis
File BeCaUse se euxaristw gia to friend trial code to pexnidi kalo fenetai alla den m aresei o xerismos 8a to koitaksw kai allo pantos... :cool: