Το Kings of Chaos είναι ένα Online Browser Game, το οποίο είναι ουσιαστικά ένα Online text MMORPG με στοιχεία Strategy. Μπορεί δηλαδή να το παίξει οποιοσδήποτε διαθέτει ένα απλό modem της πλάκας καθώς κι ένα οποιδήποτε PC.
(παρεμπιπτόντως το παιχνίδι μου θυμίζει αρκετά τα παλιά text strategies που παίζαμε στις BBS κι ήτανε με turns. Οπότε περιμέναμε να πάει η ώρα 12 τα μεσάνυκτα για να παίξουμε το επόμενο turn).
Διαλέγετε μία από τις παρακάτω Races:
- Humans (+20% bonus σε Gold)
- Dwarves (+35% defence bonus)
- Elves (+22% Covert bonus)
- Orcs (+30% Attack bonus)
(βασικά εγώ διάλεξα Orcs γιατί πιστεύω πως η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση :grr: :crazy2: )
Ξεκινάτε με ένα συγκεκριμένο ποσό (50.000 Gold) και καθημερινά χτίζετε τον στρατό σας.
Μπορείτε να αγοράσετε όπλα, Armor κι ένα σωρό άλλα καλούδια. Με την πάροδο του χρόνου κερδίζετε χρυσό και βέβαια αν πάτε να..."χτυπήσετε" (κυριολεκτικά το εννοώ) κάποιον άλλο user, του αποσπάτε κι από εκεί χρήματα.
Πάντως το upgrade που αγόρασα με το καλημέρα ήταν το "5 units per day" το οποίο κόστιζε 48.000 Gold! Κι αυτό γιατί αρχικά ξεκινάς με 0 units per day! Οπότε σκέφτηκα γιατί όχι να ρισκάρω και να έχω μια συνεχή ανάπτυξη. Πάντως όσο ανεβαίνετε τα upgrades κοστίζουν ολοένα κι ακριβότερα.
Πιστεύω ότι όσοι έχουν <<λιώσει>> με το συγκεκριμένο παιχνίδι θα έχουν να μας πουν πολλά περισσότερα και να μας δώσουν μερικά χρήσιμα tips! Εγώ σιγά σιγά αρχίζω να κολλάω πάντως :gayflag: