Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Kings of Chaos - MMORPG με στοιχεία Strategy

More
22 Oct 2005 01:24 - 24 Feb 2006 15:10 #4388 by Μάνος Γρυπάρης
Το Kings of Chaos είναι ένα Online Browser Game, το οποίο είναι ουσιαστικά ένα Online text MMORPG με στοιχεία Strategy. Μπορεί δηλαδή να το παίξει οποιοσδήποτε διαθέτει ένα απλό modem της πλάκας καθώς κι ένα οποιδήποτε PC.

(παρεμπιπτόντως το παιχνίδι μου θυμίζει αρκετά τα παλιά text strategies που παίζαμε στις BBS κι ήτανε με turns. Οπότε περιμέναμε να πάει η ώρα 12 τα μεσάνυκτα για να παίξουμε το επόμενο turn).

[img

Διαλέγετε μία από τις παρακάτω Races:
- Humans (+20% bonus σε Gold)
- Dwarves (+35% defence bonus)
- Elves (+22% Covert bonus)
- Orcs (+30% Attack bonus)

(βασικά εγώ διάλεξα Orcs γιατί πιστεύω πως η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση :grr: :crazy2: )

Ξεκινάτε με ένα συγκεκριμένο ποσό (50.000 Gold) και καθημερινά χτίζετε τον στρατό σας.

[img

Μπορείτε να αγοράσετε όπλα, Armor κι ένα σωρό άλλα καλούδια. Με την πάροδο του χρόνου κερδίζετε χρυσό και βέβαια αν πάτε να..."χτυπήσετε" (κυριολεκτικά το εννοώ) κάποιον άλλο user, του αποσπάτε κι από εκεί χρήματα.

[img

Πάντως το upgrade που αγόρασα με το καλημέρα ήταν το "5 units per day" το οποίο κόστιζε 48.000 Gold! Κι αυτό γιατί αρχικά ξεκινάς με 0 units per day! Οπότε σκέφτηκα γιατί όχι να ρισκάρω και να έχω μια συνεχή ανάπτυξη. Πάντως όσο ανεβαίνετε τα upgrades κοστίζουν ολοένα κι ακριβότερα.

Πιστεύω ότι όσοι έχουν <<λιώσει>> με το συγκεκριμένο παιχνίδι θα έχουν να μας πουν πολλά περισσότερα και να μας δώσουν μερικά χρήσιμα tips! Εγώ σιγά σιγά αρχίζω να κολλάω πάντως :gayflag:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 24 Feb 2006 15:10 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Oct 2005 02:05 #4389 by Γιώργος Γκούμας
Mporoume na 3ekinisoume kai mia clan apo edw an 8elete...Na tin poume gamesradio.....egw 8a kanw ena sign up kai me human giati panta mou aresan oi human...(An kai pio adynamoi)

Pantws an to kanoume oloi mazi na eimaste alisida...Oxi asxetoi...Eimai o leader21.Opoios 8elei na ginei officer mou as to grapsei edw.

kante kai kanena recruit soldier patwntas ΕΔΩ

More
22 Oct 2005 02:27 - 22 Oct 2005 19:36 #4390 by Μάνος Γρυπάρης
Εγώ είμαι ο user Kotsolis (ακόμα κι εκεί, ε? :cool: )
Είχα μια απορία για το τι είναι το recruit αλλά κοίταξα στο λεξικό του in.gr . Χμμμ..."στρατολόγηση" (μαθαίνουμε και νέες λέξεις εδώ πέρα)

Πάντως καλύτερα να είσαι αραχτός και να παίρνεις 5 στρατιώτες κάθε μέρα παρά να τους παραγγέλνεις έναν-έναν.
[img

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 22 Oct 2005 19:36 by Μάνος Γρυπάρης.

More
22 Oct 2005 10:48 #4392 by Antwnhs
Μπορειτε να μπειτε ολοι απο κατω μου και να μην ξεκινησετε με το μειονεκτημνα του λιγου στρατου.Ειμαι περιπου 3000 τωρα με 20 εκατ αμυνα..Λοιπον το ναμε ειναι tropikano__FL..To μεγαλο κακο που εχει αυτο το παιχνιδι ειναι τα κλικερς διοτι καποιος που δεν εχει τι να κανει και εχει και μια δυνατη συνδεση στο νετ μπορει να κανει και 20000 κλικ την μερα που =με 17000 στρατο οποτε 600000 χρυσο..Υπαρχει κλικερ αν θελετε αλλα και χωρις κλικερ στην περασμενη age εγω σε 2 μηνες που επεζα καταφερα και ανεβηκα 55000 θεσεις αφου μπηκα 75000 κατι και τελειςσα 19953..Join my :wink:

More
22 Oct 2005 12:52 - 22 Oct 2005 19:35 #4395 by Μάνος Γρυπάρης
Πήρα και τους πρώτους 5 στρατιώτες αφού πέρασε ένα 24ωρο, άρα μπορώ να τους εκπαιδεύσω από το μενού "Mercenaries". Πιστεύω το ότι πήρα με το καλημέρα το Upgrade των 5 στρατιώτων τη μέρα ήταν η καλύτερη τακτική (αν και τώρα περιμένω να μαζευτούνε λεφτά για να εκπαιδεύσω τον πρώτο!).

[img

Έχω απορίες:
1)Πως προσθέτω κάποιον στη Buddy List?
2)Όσο περισσότερο στρατό έχεις τόσο περισσότερο χρυσό μαζεύεις? Αλλά εκπαιδευμένο στρατό εννοείται, έτσι? (δηλαδή υποτίθεται ότι βγαίνουνε και κυνηγάνε ελάφια ας πούμε και κονομάς λίγα χρήματα)
3)Αυτό το κόλπο με τα κλικς δεν το κατάλαβα. Που κάνεις κλικ για να κερδίσεις στρατό?
4)Πως μπορώ να δημιουργήσω μία Clan και να της δώσω όνομα? Μόνο το Recruiting Link βρήκα με το οποίο μπορούν οι άλλοι να μου δώσουν στρατιώτες για να ενταχθούν στο στρατό μου (αν κατάλαβα καλά).

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 22 Oct 2005 19:35 by Μάνος Γρυπάρης.

More
22 Oct 2005 14:16 #4405 by Γιώργος Γκούμας
Tropikano e3igise gia ta clikers...Kaname paparia pou mpikame monoi mas tote...

More
22 Oct 2005 14:29 #4408 by Marios Bofilakis
Molis ekana register.Username bofmar (e,kala twra) me Elves.Ama paizei kati gia clan peite to moy.Eimai mesa :wink:

All hail Super-Squirel

More
22 Oct 2005 14:37 #4409 by Γιώργος Γκούμας
Re osoi den exete kanei register kante san officer dikoi mas..Etsi 3ekina mia clan...Tosos kosmos eimaste sto site.Mporoume na kanoume stratigikes kai oti goustaroume...Min kaneta asxetous account opws emeis...Na eimaste dendro...

More
22 Oct 2005 15:02 #4410 by Marios Bofilakis
OK.Esbhsa ton account moy kai ksekinhsa san officer soy.Username bofimar race elves.

All hail Super-Squirel

More
22 Oct 2005 15:33 #4412 by Antwnhs
To καλυτερο ειναι να κανετε ρεσετ τωρα που ειναι νωρις και απλα να προσθεσετε στο ονομα _GR (Games Radio)πχ.Τωρα οποιος απο εσας θελει να ασχοληθει οντωςκαι του μενει κανμια ωρα,θα βαλει ολους τους αλλους απο κατω του σαν officers του..Μετα πρεπει να επιλεξει μια συμαχια αν θελει,κατα προτημηση την δικια μου βεβαια :wink: να μπει σαν δικος μου αξιωματικος και μετα μεσω msn θα σας δωσω οτι χρειαζεται για το κλικερ..

Δεν χρειαζεται να ειναι επεδευμενος ο στρατος για να περνεισ χρυσο και μηλαμε με το κλικερ σε μια ωρα την ημερα κανεις 1000 στρατο οποτε ανεβαζεις και τον χρυσο ανα μιση ωρα που δινει το koc.οταν πχ ο Bofmar θα καλικαρει και θα παρει πχ 1000 ο αμεσως απο πανω του θα παρει και αυτος το 50% χωρις να κανει τπτ..Τεσπα οργανωθειτε εσεις και θα σασ τα δωσω μεσω μσν ολα

Επησης σημαντικο:ΔΕΝ χρειαζεται να κανετα ρεσετ λογαριασμο για να γινεται officers καπιου απλα βαζετε το ονομα του στο search οταν τον βρειτε πατατε το κουμπι που λεει make ?name? my commander