Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Το αγαπημένο σας MMORPG?

Poll: Ποια είναι τα αγαπημένα σας MMORPG? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Age of Conan
3 2.6%
AION
12 10.3%
Cabal Online
3 2.6%
City of Heroes/Villains
3 2.6%
Darkfall
4 3.4%
Dungeons & Dragons Online
2 1.7%
EVE Online
5 4.3%
Guild Wars 1/2
14 12.1%
Lineage 2/3
16 13.8%
MU Online
1 0.9%
RF Online
No votes 0%
Runes of Magic
2 1.7%
Silkroad Online
No votes 0%
Star Trek Online
1 0.9%
Star Wars: The Old Republic
5 4.3%
Tabula Rasa
1 0.9%
Ultima Online
4 3.4%
Warhammer Online
1 0.9%
World of Warcraft
39 33.6%
Total number of voters: 58
Only registered users can participate to this poll
More
06 Jun 2008 19:29 #43157 by Νικολής Ασημάκης
Ναι.
1ον, αναγκάστηκα να ξεκινήσω από την αρχή διότι το trial ήταν σε αμερικάνικους server, ενώ όταν το αγόρασα, είχα τους ευρωπαϊκούς.
2ον, έχω να παίξω από Φεβρουάριο διότι μου έλειξε η συνδρομή!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Jun 2008 19:55 #43160 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Lager\ wrote: Ασχολεισται με online games?  Οπως wow,Guild wars,final fantasy xi κ.τ.λ  Αν ναι πιο ειναι το αγαπημενο online game?

Τώρα τελευταια ασχολούμε με τα παιχνίδια της εταιριας ijji ( www.ijji.com/ ) έχουν αρκετη πλάκα και ειναι και δωρεαν ΟΛΑ.. Βεβαια αυτα τα games είναι για όσους εχουν ακόμα ενυδρεια(Μ'αρεσε αυτο το ενυδρείο aposperiti!! :lol: ).. γιατι στα περισσοτερα τα γραφικα THEY SUCK. Αυτο που με πόρωσε ειναι το GUNZ: The Duel

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
07 Jun 2008 17:38 #43255 by Giannis
to lotro einai poly kalo game alla afto p den m aresei einai oti basizetai sta quest poly etsi to stamatisa.. :roll:

More
02 Jul 2009 22:21 #55589 by Ρωμανός Βογιατζής
Lineage2 και ξερο ψωμι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

More
26 Oct 2009 17:44 #63480 by Αντώνης Μπιθούλκας
Lineage 2, AION και δε συμμαζεύεται!!!!

More
11 Nov 2009 17:34 #64689 by BigBang
World of Warcraft, γιατί ψοφάω για raids και epic items.
Όπως και για τα cinematic trailers του παιχνιδιού. Κόλλημα.

Προσθέσαμε και γκάλοπ. Ψηφίστε όλοι.

More
12 Nov 2009 17:27 #64818 by Μάνος Γρυπάρης
Το Darkfall γιατί:
1)Είναι το μόνο MMORPG με real-time σύστημα μάχης. Χτυπάς, μπλοκάρεις και γενικά ότι κάνεις είναι σε πραγματικό χρόνο. Κάτι αντίστοιχο με το Oblivion δηλαδή.
2)Έχει το πληρέστερο A.I. εχθρών, ακόμα και σε σχέση με το Oblivion! Την ώρα της μάχης, οι εχθροί σου τρέχουν γύρω σου και σε χτυπούν, τρέχουν μακριά και σου ρίχνουν με το τόξο (καθένας τους έχει διάφορα όπλα!) κ.ο.κ. Όταν η ενέργειά τους τελειώνει, θα τρέξουν να σωθούν από σένα πανικόβλητοι κι εσύ θα πρέπει να τρέξεις πίσω τους να τους σκοτώσεις
3)Όταν σκοτώνεις έναν εχθρό παίρνεις ακριβώς τα αντικείμενα που έχει. Τσεκούρι..ασπίδα...τόξο...ότι ακριβώς βλέπεις να χρησιμοποιεί όταν σου επιτίθεται.
4)Full loot (loot=λάφυρα): Δηλαδή, όποιος σκοτώνεται χάνει τα αντικείμενα που έχει εκείνη τη στιγμή πάνω του! Φυσικά όλοι οι χρήστες έχουν bank για να αποθηκεύουν τα αντικείμενα. Αυτή είναι και η μαγεία του ρεαλισμού και όχι να ανασταίνεσαι στην πλησιέστερη πόλη μαζί με τα αντικείμενά σου!

Και πολλοί άλλοι λόγοι. Γενικά, άμα πάιξετε Darkfall για τουλάχιστον ένα μήνα, μετά θα ξενερώνετε αμέσως με το σύστημα μάχης των άλλων MMO. Όταν θα βγει στα καταστήματα το παιχνίδι (γιατί ακόμα το παίζετε online μέσω του site) τότε θα καταλάβετε καλύτερα τι εννοώ.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
17 Dec 2010 20:19 #86320 by Esperos
Όντος το DF ήταν από τα πιο διασκεδαστικά ΜΜΟ που είχα παίξει ποτέ. Μπράβο στην ομάδα του!!!!

Πλέον δεν παίζω τίποτα έλλειψη χρόνου βλέπετε.....Ωστόσο έχω τις κεραίες μου ανοικτές μήπως βγει κάτι που θα ταράξει τα νερά και μπορώ να παίξω 1-2 ωρίτσες την ημέρα (Αχχχχχ που είναι τα υπέροχα 14ωρα.... :cry: )
Το 2011 πιστεύω θα μας δώσει τις παλιές αυτές συγκινήσεις.

More
10 Feb 2011 14:59 #89554 by vIL
δεν έχω πολυασχοληθεί με το είδος αλλά το Guild Wars μου είχε αρέσει. και κεντρική ιστορία για να παίζεις μόνος σου αλλά και online τμημα για όποιον το θέλει. και το καλύτερο, δίχως συνδρομη!

More
11 Feb 2011 02:17 #89604 by Γιώργος Λόλας
Το Guild Wars είναι όντως από τις καλύτερες προτάσεις που κυκλοφορούν. Έχει εξαίσιο PVP και story. Μετά από αυτό, θα έλεγα ότι το αγαπημένο μου είναι το Lineage 2 λόγω της κουβέντας που πιάνεις πολλές φορές στο clan/ally/world chat και ξεχνιέσαι με τις ώρες :) Γενικά είναι πολύ "παρεϊστικο" mmorpg. Αλλά μόλις βγει το Rift, όλες οι ισορροπίες θα αλλάξουν :P