Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

World of Warcraft the Burning Crusade

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
06 Aug 2007 12:55 #36156 by a Guest
Replied by a Guest on topic World of Warcraft the Burning Crusade
οχι, όχι, απλά το χα δει προχθες στο PCM forum, dont worry

Αν ξανακαώ τόσο και στο καινούργιο wow θα μου καεί ο εγκέφαλος ΤΕΛΟΣ

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Aug 2007 17:59 #36159 by Μάνος Γρυπάρης
Κάντε κλικ εδώ για να δείτε αναλυτικά τα νέα χαρακτηριστικά

Extra λιώσιμο για τον Μάριο. Προβλέπω με την κυκλοφορία του παιχνιδιού να τον απολύουνε λίαν συντόμως και παράλληλα να τον χωρίζει η γυναίκα!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
06 Aug 2007 18:28 #36163 by Esperos
Ο μάγκας φίλε τα έχει βολέψει μια χαρά!!! Τι θα λέγατε αν σας έλεγα πως έχω κάνει φανατικιά την γυναίκα με το Wow και όταν δουλεύω ή ξεκουράζομαι παίζει εκείνη? Και μάλιστα τα πάει παααρα πολύ καλά, μου παίρνει τα lvl νερό! Μη σας πω πως μαλώνουμε για το ποιος θα κάτσει στο Pc! Όσο για την δουλιά...μεγαλύτερους καμένους δεν εχω δει! Ολοι μέρα για το Wow λέμε και για τα raids που κάναμε!!!......... :cool:

More
06 Aug 2007 19:48 #36168 by aaaaa

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
07 Aug 2007 10:01 #36175 by a Guest
Replied by a Guest on topic World of Warcraft the Burning Crusade
Ρε συ, στους κανόνες του bitefight λέει πως ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να το δίνεις ως κείμενο μέσα σε forum topics, απλά αν θές ως signature.

Πέρα φυσικά από το :o fftopic:

More
21 Aug 2007 04:01 #36337 by Νικολής Ασημάκης
Μου φαίνετε πως θα ξαναπιάσω τον Pala μου!

More
21 Aug 2007 13:25 #36345 by Gabriel
Ναι Mάριε μας τα είχες πει όλα αυτά αλλα τα διάβαζες από περιοδικό :P τελοσπάντων και τι να λέει το TBC χάλασε όλο το game και αυτό το expansion έρχεται μονο για να κρατήσει τους παίκτες και να μην φύγουν για warhammer etc αφού μέχρι και στα official forums έγραφαν ότι θα το παρατήσουν το wow τελοσπάντων ούτε εμενα πιστεύω να κρατήσει αυτό το expansion το game ήτανε καλο την pre-TBC εποχή τώρα έχει γίνει χαλια όλοι γκρινιάζουν για κάτι αυτά είχα να πω a και ένα υστερόγραφο Μάριε κοίτα αυτό το armory να γελάσεις (ξέρεις πιάνου είναι πιστεύω)
armory.wow-europe.com/character- ... n=Zikfried

More
21 Aug 2007 15:59 #36355 by Esperos
Μα εγώ δεν είπα ποτέ πως οραματίστηκα το expansion!!!! :roll:
Λογικό είναι πως κάπου το είδα και σας το μετέφερα ακριβώς όπως είχε διαρρεύσει από την ίδια την Blizzard! Και από τι φάνηκε είχα δίκιο! σχεδόν όλα όσα είχα πει τότε νάτο τώρα που μπαίνουν! Και μάλιστα ακόμα πιο γρήγορα αφού με το νέο pach που έβαλε τώρα η όμορφη μας χιονοστιβάδα είδη ενσωματώνονται πολλά νέα καλούδια, όπως για παράδειγμα το ενσωματωμένο teamspeak!!! ολεεεεεεεεεεε λέμε!!!!!!! :P

More
21 Aug 2007 16:20 #36356 by Gabriel
E ναι δεν έχεις άδικο δεν μου είπες βασικά πια είναι τα σχέδια σου για το επόμενο expansion και τι έχεις να πεις για τον χαζούλη πρώην φίλο μας? βλέπε armory

More
21 Aug 2007 19:31 #36365 by Esperos
Επόμενο expansion= Λ Ι Ω Σ Ι Μ Ο! θα καούν και τα κάρβουνα! Ο χαζούλης φίλος μας έγινε αλάνι
Βλέπεις Νικολή? Αν έπαιζες και δε το παράταγες δε θα ήσουν ακόμα χαζός!!!

Ένα σου λέω μόνο Νικολή θυμήσου τον ύμνο των παλαντίνων...μόνο αυτό.... :twisted: