Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Βασικές ερωτήσεις για το WoW

More
23 Aug 2006 18:38 #18470 by Νικολής Ασημάκης
Σκέφτομαι να μπω και εγώ στον κόσμο του WOW, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω τους έμπειρους μερικές ερωτήσεις σχετικά με αυτό:

1) Πόσο κοστίζει η συνδρομή;

2) Θα άξιζε να το βάλω, αλλά να παίζω λίγο λόγω σχολείου, και κατά τ' άλλα να πληρώνω;

3) Ο χειρισμός του ήρωα και του chat είναι εύκολος;

4) Μπορείς να φτιάξεις ομάδα με τους φίλους σου, αν είστε στην ίδια πλευρά; ( Alliance - Horde ) :?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Aug 2006 18:50 #18472 by Nickolas
1) 10-14 euro
2)Προσωπικη μου γνωμη ειναι πως αν εχεις σχολικες υποχρεωσεις καλυτερα να μην ξεκινησεις διοτι το WoW μπορει να γινει αρκετα εθιστικο με οτι συνεπαγεται αυτο
3)Η απλοτητα του WoW σαν MMO ειναι απο τα στοιχεια που το εχουν κανει No1 (σε πωλησεις)
4)Nαι

Live and Die

More
23 Aug 2006 19:41 #18474 by Γιώργος Φωτόπουλος

Nikolis\ wrote: Σκέφτομαι να μπω και εγώ στον κόσμο του WOW, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω τους έμπειρους μερικές ερωτήσεις σχετικά με αυτό:

1) Πόσο κοστίζει η συνδρομή;

2) Θα άξιζε να το βάλω, αλλά να παίζω λίγο λόγω σχολείου, και κατά τ' άλλα να πληρώνω;

3) Ο χειρισμός του ήρωα και του chat είναι εύκολος;

4) Μπορείς να φτιάξεις ομάδα με τους φίλους σου, αν είστε στην ίδια πλευρά; ( Alliance - Horde ) :?

1)Ανάλογα πόσο θα επιλέξεις. Αν το πας με το μήνα είναι γύρω στα 14 ευρώ.
Μπορείς να πάρεις και προπληρωμένη κάρτα 2 μηνών για 26 ευρώ.

2)Από το 1-59 τα πράγματα είναι σχετικά άνετα και μπορείς να παίζεις όπως και όσο θέλεις. Δεν παίζει δηλαδή πρόβλημα χρόνου. Από το 60 και πέρα όπου είναι τα μεγάλα instances/dungeons απαιτείται ένας βαθμός ελεύθερου χρόνου. Υπολόγισε περίπου από τις 7 το βράδυ μέχρι 11 με 12.
3-4 μέρες τη βδομάδα. Αυτό βέβαια αφορά τα μεγάλα guilds που πρέπει να πηγαίνουν τακτικά ώστε να εξοπλιστούν οι παίχτες. Τα πιο μικρά guild γενικά είναι πιο χαλαρά αλλά μπορούν να κάνουν λιγότερα dungeons άρα και λιγότερα items.

3)Βασικά το WoW είναι από τα πιο εύκολα στο θέμα χειρισμού. Σε PvE και PvP είναι συγκεκριμένα κουμπάκια που θα χρειάζεσαι, ανάλογα βέβαια το τι θα παίξεις.
Κατα βάση δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

4)Φυσικά. Αν εννοείς guild υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία που περιλαμβάνει 10 άτομα και 10 χρυσά.

Do I look like the sort of man who'd go and find unsuspecting Japanese schoolgirls in short skirts and white panties and ask them if they want to see my "Cthulu Special"?

More
24 Aug 2006 00:50 #18517 by Νικολής Ασημάκης
Η Blizzard θέτει μια συγκεκριμένη ημερομηνία για την πληρωμή; ( για να ξέρω πότε να ανανεώσω την προπληρωμένη μου ) Ακόμα αν δεν πληρώσω, επειδή δεν έχω ανανεώσει την κάρτα, εκτός από το ότι δεν θα μπορώ να παίξω, θα χάσω και το account μου και τους ήρωές μου και μετά πρέπει να ξεκινήσω από την αρχή;

More
24 Aug 2006 02:49 #18522 by Γιώργος Φωτόπουλος
Dont worry σου γράφει το account σου πότε λήγει η συνδρομή.
Αν όταν τελειώσεις και δεν έχεις σου κρατάνε "παγωμένο" το λογαριασμό σου μέχρι να τον ανανεώσεις.

Do I look like the sort of man who'd go and find unsuspecting Japanese schoolgirls in short skirts and white panties and ask them if they want to see my "Cthulu Special"?

More
21 Nov 2006 20:07 #22533 by Νικολής Ασημάκης
Μια ερώτηση που μου είρθε παίζοντας το Knight Online: Μπορείς να φτιάξεις έναν ήρωα στην Alliance και μετά έναν στην Horde ( ή το αντίθετο; )

More
22 Nov 2006 01:30 #22573 by Someone Special

Nikolis\ wrote: Μια ερώτηση που μου είρθε παίζοντας το Knight Online: Μπορείς να φτιάξεις έναν ήρωα στην Alliance και μετά έναν στην Horde ( ή το αντίθετο; )

An einai PvP h RP/PVP server oxi.

Se normal kai RP mporeis me anesh.

An theleis na exeis horde kai alliance se pvp server tha prepei na einai diaforetikoi servers

More
13 Jan 2007 21:29 #25467 by Νικολής Ασημάκης
Εγκατέστησα το free-trial που έχω από το καλοκαίρι, πάω να φτιάξω account και μου ζητάει κωδικό, κάτι το οποίο δεν έχω! Τι πρέπει να κάνω;

Υ.Γ.Την τελευταία φορά που προσπάθησα να παίξω (κατά το καλοκαίρι) μου έβγαζε ειδική επιλογή στο account creation για να φτιάξω ειδικό account για το trial, κάτι το οποίο δεν υπάρχει τώρα. Pls help!!!!

More
14 Jan 2007 16:16 #25493 by Yannis Vatis
Το trial κρατάει για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Δεν μπορείς να το χρησιμοποιείς όσο θέλεις. Πρέπει να αγοράσεις το παιχνίδι.

The Fight Club Κάθε Σάββατο 14:00 - 16:00 με τους Γιάννη Βάτη και Χάρη Φλουρή. Όλη η επικαιρότητα γύρω από τα παιχνίδια ξύλου! Θα γίνει σκοτωμός!

More
14 Jan 2007 16:48 #25495 by Petros
Μπες Talnivarr server να μιλάμε , Μίλησε στον Maximilian i Jackrider γράφοντας στο chat /w Ονομα

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR