Καλησπέρα στο forum. Είμαι νέο μέλος της κοινότητας, βασικά πριν 30 λεπτά δημιούργησα λογαριασμό. Θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου πλέον ως casual gamer και όχι hardcore όπως την εποχή του Lineage 2 ή ΑΙΟΝ. Το παρθενικό μου ταξίδι στην rpg κατηγορία ξεκίνησε το 2003, σε ηλικία 14 ετών, με τον τίτλο Dungeon Siege και το expansion του Legends of Aranna. Επικός τίτλος! Επόμενο λιμάνι-σταθμός ήταν το Lineage II το οποίο και έπαιζα έως ότου βγήκε το ΑΙΟΝ το 2009. Το λάτρεψα το ΑΙΟΝ! Πλέον στα 30 μου, ψάχνω κάτι το οποίο θα με έκανε να νιώσω εκείνες τις πρώτες μαγικές στιγμές. Δεν ξέρω αν το μέγεθος της ηλικίας μπορεί να επηρεάσει τα standar που ζητάει κάποιος από ένα mmorpg, αλλά αισθανόμουν τόσο άδειος με όσα δοκίμασα τα τελευταία 3 χρόνια. Τίτλοι που δοκίμασα ήταν τα WoW, GW 2, Astellia, BDO, FFXIV, Lost Ark, Archeage και πολλά άλλα. Τα WoW και GW 2 με ενθουσίασαν αλλά δεν με μάγεψαν. Έτσι συνέχισα να ψάχνω σε τίτλους που είναι ακόμα under development. Το Chronicles of Elyria έδειχνε υποσχόμενο και δήλωνε επαναστατικές ιδέες στην mmorpg κατηγορία, μέχρι που πέθανε πριν καν να γεννηθεί(θεωρώ πως ήταν scam). Τώρα ακολουθώ το Ashes of Creation το οποίο δείχνει να κάνει αρκετή πρόοδο μήνα με τον μήνα και μάλιστα ξεκινά Alpha Test Phase αυτό το έτος. Επίσης αναμένω LOTR Online από Amazon! Πριν ένα μήνα καθώς googlαρα για ότι αφορά νέα στην κατηγορία mmorpg έπεσε στο μάτι μου το Saga of Lucimia. Ε, λέω, ας το δούμε και αυτό. Κλικάρω τον σύνδεσμο και με βγάζει στο official site. Ωπα λέω, προσεγμένο το site, λιτό και όμορφο, ας διαβάσουμε καμιά πληροφορία. Βλέπω πως οι δημιουργοί θέλουν λέει να καταφέρουν να φέρουν το tabletop DnD στον ψηφιακό κόσμο! Αυτό ήταν...pre-order section & test. Σκέτη ΜΑΓΕΙΑ παιδιά! Έγινα μέλος του community λοιπόν για να μοιραστώ μαζί σας αυτή την εμπειρία και που ξέρεις. Μπορεί να υπάρχουν και άλλοι εκεί έξω σαν εμένα που ψάχνουν κάτι το διαφορετικό και μαγικό, που θα τους ταξιδέψει ακόμη μια φορά στον υπέροχο κόσμο του role play gaming. Δεν χρειάζεται να σας παραθέσω κάποιο link μιας και googlάροντας το όνομα του παιχνιδιού θα βρείτε το official site του. Saga of Lucimia λοιπόν. Stay healthy and gaming all day!
Edit: Ελεύθερα ρωτήστε ότι θέλετε στο reply