Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Black Desert

More
27 Dec 2015 18:26 #174211 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Το παιχνίδι φαίνεται έπος . Σε αναμονή αν κα από οτι φαίνεται θα θέλει τρελό μηχάνημα . Πάμε για ένα νέο και πιο όμορφο (από πλευράς γραφικών ) lineage λέτε ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Feb 2016 18:11 #176650 by Γιώργος Λόλας
Είναι ότι πιο υποσχόμενο στο είδος των MMORPG για τα τελευταία 10 χρόνια. Για τα γραφικά δε το συζητάω καν, μαζί με το Bless, ότι πιο όμορφο υπάρχει!

Ένας streamer, παρουσιάζει το sprint των αλόγων στο Black Desert μέσω... της επιστημονικής του ματιάς. Πραγματικά ο τύπος είναι όλα τα λεφτά! Χαχαχαχαχα

Το καλό αρχίζει στο 1:58

More
26 Feb 2016 18:08 - 26 Feb 2016 18:09 #177184 by Θάνος Ζόγκας
Έχω να παίξω MMORPG από το 2010 που σταμάτησα το World of Warcraft μετά από τέσσερα χρόνια ενεργού δράσης. Όσα έχω δοκιμάσει έως τώρα δεν με έχουν κερδίσει, καθώς αισθανόμουν ότι κάτι έλειπε (και ας είμαστε ειλικρινείς, λίγα έως κανένα MMORPG δεν έχει αγγίξει το World of Warcraft όταν ήταν στις καλές του εποχές). Ελπίζω το Black Desert να με κρατήσει για άλλο τόσο ή και παραπάνω, αφού βάσει των βίντεο και του preview από το GameWorld φαίνεται απλά επικό.
Last edit: 26 Feb 2016 18:09 by Θάνος Ζόγκας.

More
28 Feb 2016 01:47 - 28 Feb 2016 01:49 #177255 by Γιώργος Λόλας
Σύντομα θα ξεκινήσει και η προετοιμασία για το review Θάνο :)

Σήμερα ξεκινάει το headstart για όσους έχουν πάρει το Conqueror's Package. Γενικά σε ποιον server θα παίξουμε; Αυτή την στιγμή υπάρχουν 2 servers (με 9 channels ο καθένας):
- Jordine
- Alustin

Πληροφορίες για το launch:

- 28/2 παίζουν αυτοί που έχουν το Conqueror's Package (στις 10 το πρωί)
- 1/3 όσοι έχουν το Explorer's Package
- 2/3 όσοι έχουν το Traveler's Package
- 3/3 όλοι όσοι έχουν το βασικό πακέτο

Ακολουθεί και το official opening cinematic:
Last edit: 28 Feb 2016 01:49 by Γιώργος Λόλας.

More
03 Mar 2016 16:19 #177452 by Γιώργος Λόλας
Σήμερα ανέβηκε guide στη στήλη Critical Hit όπου παρουσιάζονται όλα τα classes. Ελπίζω να σας βοηθήσει να επιλέξετε το class που σας ταιριάζει περισσότερο :)

Black Desert Online: Guides για τα classes

More
06 Mar 2016 05:19 #177549 by Evan Geo
Replied by Evan Geo on topic Black Desert
με ψησε ασχημα το game ,
λέω να παρω το πακέτο των 30 , αλλά δεν είμαι σίγουρος ! εσεις ποιο πήρατε?
Το αγόρασε κανεις με paysafe?

More
08 Mar 2016 17:18 - 08 Mar 2016 17:32 #177686 by Θάνος Ζόγκας
Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι εκπληκτικά. Είναι ότι πιο καλοφτιαγμένο έχω δει σε MMORPG. Το combat system θυμίζει περισσότερο fighting game παρά RPG, κάτι που το βάζω στα συν καθώς ποτέ δεν ήμουν fan του button mashing, το θεωρούσα άκρως βαρετό και αντιπαραγωγικό. Τα αρνητικά είναι το υψηλό learning curve του παιχνιδιού και το story, καθώς προς το παρόν δεν το βλέπω να εξελίσσεται σε κάτι αξιόλογο. Ωστόσο ακόμα δεν έχω πάει ούτε level 20 οπότε ο χρόνος θα δείξει.

@vag05 το πακέτο των 30€ το θεωρώ το πιο κάλο value for money αφού το πακέτο των 50€ σου δίνει μόνο ένα mount και ένα διακοσμητικό pet (συν κάποια άλλα ψιλοπράγματα) τα οποία δεν προσθέτουν κάτι αξιόλογο στο παιχνίδι για 20€ παραπάνω.
Last edit: 08 Mar 2016 17:32 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
10 Mar 2016 14:00 #177802 by Φοίβος Ζαφείρης
Δεν ξέρω παιδιά, έπαιξα δυο μέρες στο δεύτερο Closed Beta πριν 2-3 εβδομάδες και πέραν των visuals δεν εντυπωσιάστηκα. Κυρίως δεν είμαι σίγουρος ακριβώς τι τύπος MMO είναι. Δε δείχνει να είναι ιδιαίτερα PvE-oriented (που είναι το προσωπικό μου default όταν παίζω MMO) και για να είμαι ειλικρινής με κούρασε η νεφελώδης παρουσίασή του. Είναι βέβαια b2p, είναι σε λογική τιμή, δε το αποκλείω, αλλά μονάχα μόλις υπάρχει αρκετό υλικό και κυρίως απο χρήστες για να καταλάβω τι είναι αυτό που παίζω.

More
19 Mar 2016 21:53 #178310 by Evan Geo
Replied by Evan Geo on topic Black Desert
Παίδες ψάχνω για καμοια περίσια προσκληση , αν υπαρχει στειλτε να δω αν το σηκώνει το μηχανημα μου ! :)

More
20 Mar 2016 05:37 #178332 by Θάνος Ζόγκας
@vag05 Οι ελάχιστες απαιτήσεις του Black Desert είναι οι εξής: RAM 4GB, Επεξεργαστής: Intel Core i3 530 ή Phenom 9500 Quad-Core, Κάρτα Γραφικών: GeForce GTS 250 ή Radeon HD 3870 x2, Χώρος στον σκληρό δίσκο: 40 GB. Μπορείς επίσης να ψάξεις στο official forum του Black Desert , καθώς από ότι έχω δει δίνουν αρκετά guest passes δωρεάν.