Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Warhammer Online: Age of Reckoning

More
01 Jul 2008 18:56 #44395 by Esperos
Οπως εχουμε πει και στα φορα του conan καλυτερα που κυκλοφορησε στην ωρα του εστω και με αυτα τα bugs παρα να περιμεναμε 4 χρονια οπως εκανε η Blizzard με το wow για να βγει κατευθειαν τελειο.Επισης καθε μερα βελτιωνει παρα πολλα πραγματα, εχει βγει γυρω στο 1,5Gb διορθωτικο patch που φτιαχνει απειρα προβληματα, επισης αναμενουμε μεχρι τελος Ιουλιου ενα τεραστιο patch που θα το κανει απλα τελειο το παιχνιδι (παρτε μια γευση στο post που εβαλα στο conan).
Μονο το νερο σου αρεσε? Φιλε μου μαλλον κατι λαθος εχεις κανει στις ριθμισεις του παιχνιδιου η το pc σου δεν αντεχε περισσοτερο, γιατι εγω σε αναλυση 1680χ1050 με ολα στο maximum enable και το bloom (το πιο βαρυ κομματι του παιχνιδιου) μεχρι και στα textures εβαλα high res και αντιαλαιζινγ χ4 πιστεψε με δεν βλεπω μονο το νερο τελειο!!!!
Εν πασει περιπτωση τα παντα ειναι θεμα γουστου, το wow εγινε αυτο που παντα επρεπε να γινει εξ αρχης ενα σωστο και σοβαρο παιχνιδι για μεγαλους ΚΑΙ ΜΟΝΟ για αυτους που μεγαλωσαν με τα strategy και τα αγαπησαν, το lotr για τους φανατικους των βιβλιων, το Lineage για τα 12 χρονα που τους αρεσει το PK το warhammer για αυτους που επεζαν με τα table rpg και το conan για αυτους που τους αρεσε η ταινια (γιατι δε νομιζω κανεις να εχει διαβασει τα βιβλια του Howard) αλλα και γιατι ειναι ενα παιχνιδι που εχει ειδη οτι παρουσιαζουν η θα παρουσιασουν ολα τα παραπανω.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Jul 2008 19:16 #44399 by Panagiotis Grigoropoulos
Κοίτα άμα είσαι τρελλός με το Conan δεν υπάρχει περίπτωση να σου φανεί αλλατωματικό. Παρόλαυτα όταν αγοράζεις ένα προιόν πρέπει να είναι 100% τελειωμένο. Και μόνο που το παιχνίδι έχει 3213241 bugs είναι μείον. Αντε και πές τα γραφικά είναι άψογα...το ότι όλοι έιναιο μογγολοι σου αρέσει περισσότερο απο τα καρτουνιστικα γραφικα, με τα μοβ σπαθια, τις φουξιες στολες και τον βιολετι ουρανό? Το WAR το έχεις παίξει? Γιατι ακόμα είναι σε beta αλλά τα γραφικά του και το περιβάλλον του εμένα μου φάινονται πολύ πιο ωραία απο του Conan. Δεν είναι θέμα γούστου. Είναι θέμα προσωπικής άποψης. Εννοείται πως εμένα το Conan σαν παιχνίδι δε μου λέει και πολλά οπότε σίγουρα δεν πρόκειται να καταλάβω τι του βρίσκεις. Το αντιθετο ισχύει και για σένα.
Επίσης το WoW δεν ήταν ποτε παιχνίδι για μεγάλους και σοβαρούς. Ήταν παιχνίδι που σκόπευε σε όλες τις ηλικίες και αυτό το ξέρει όποιοσδήποτε. Κατα την δική μου άποψη το μόνο παιχνίδι που είναι καλύτερο απο το WAR μέχρι τώρα είναι το Darkfall που δεν έχει βγεί ακόμα.

More
01 Jul 2008 19:32 #44400 by Panagiotis Grigoropoulos
Εννοείται πως αυτή η συζήτητση δεν είναι προσωπική μάχη ούτε μάχη μεταξύ Warhammer και του Conan. Άλλωστε οι αγοραστές παιχνιδιών έδειξαν ποιο παιχνίδι θεωρούν καλύτερο (παρότι το WAR δεν έχει βγεί ακόμα.). Συζήτηση να γίνεται απλά

More
01 Jul 2008 19:34 #44401 by Esperos
Ναι μου αρεσει το Conan αλλα δεν αρνουμε τα ελατωματα του, δεν αρνηθηκα τα πολλα bugs του ποτε, ειπα πως βελτιονετε μερα με την μερα. Επισης μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μη πεις, γιατι οταν βγει το warhammer εκει να δουμε ποσα bugs θα εχει. Γιατι πρεπει να εισαι πολυ αφελης για να πιστευεις πως θα βγει εξαρχης μια χαρα, το wow μπορει να απευθεινετε σε ολες τις ηλικιες αλλα οι μονοι που μπορουν να το εκτιμήσουν ειναι οι μεγαλοι αφου μονο εμεις μεγαλωσαμε με τα warcraft τις γαματες εκεινες εποχες, σημερα οι πιτσιρικαδες (η πλειοψυφια) το βλεπουν και βγαζουν καντήλες με τα γραφικα του, γιατι το wow δεν ειναι γραφικα αλλα η τεραστια ιστορια του και το αθανατο gameplay του.
Εχω παιξει beta του warhammer μιας και ειμαι ο αποκλειστικος ΜΜΟ beta tester του site μας και οτι online βγαινει το κλειδι το εχω πρωτος, ποτε δε μιλαω η κρεινω κατι αν δε το εχω δει, ειπα και στην αρχη του πρωτου μου post πως παρουσιαζει ομορφες καινοτομιες (οπως να μεγαλωνει ο παιχτης σωματικα αναλογα το lvl του ή να σερνεις τον βασιλια των εχθρων σου απο το αλογο σου, η να περνεις παρασημα πανω στην στολη σου αναλογα με την ποσοτητα και το ειδος των mobs που εχεις καθαρισει) αλλα δεν ειναι αρκετα για να το κανουν μοναδικο. Κοινως πολυς ντορος για το τιποτα...

ΥΓ:Ενοειτε φιλε μου πως δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου! Οπως ειπες  κουβεντα να κανουμε, πως κανουν σε εναν ποδοσφαιρικο αγωνα δυο φιλοι αλλα με αντιθετες ομαδες? Ετσι και εμεις!

More
09 Aug 2008 13:00 #45621 by Esperos
18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ θα ειναι στα ραφια!

More
09 Aug 2008 20:59 #45626 by Petros

Pantso\ wrote: Κοίτα άμα είσαι τρελλός με το Conan δεν υπάρχει περίπτωση να σου φανεί αλλατωματικό. Παρόλαυτα όταν αγοράζεις ένα προιόν πρέπει να είναι 100% τελειωμένο. Και μόνο που το παιχνίδι έχει 3213241 bugs είναι μείον. Αντε και πές τα γραφικά είναι άψογα...το ότι όλοι έιναιο μογγολοι σου αρέσει περισσότερο απο τα καρτουνιστικα γραφικα, με τα μοβ σπαθια, τις φουξιες στολες και τον βιολετι ουρανό? Το WAR το έχεις παίξει? Γιατι ακόμα είναι σε beta αλλά τα γραφικά του και το περιβάλλον του εμένα μου φάινονται πολύ πιο ωραία απο του Conan. Δεν είναι θέμα γούστου. Είναι θέμα προσωπικής άποψης. Εννοείται πως εμένα το Conan σαν παιχνίδι δε μου λέει και πολλά οπότε σίγουρα δεν πρόκειται να καταλάβω τι του βρίσκεις. Το αντιθετο ισχύει και για σένα.
Επίσης το WoW δεν ήταν ποτε παιχνίδι για μεγάλους και σοβαρούς. Ήταν παιχνίδι που σκόπευε σε όλες τις ηλικίες και αυτό το ξέρει όποιοσδήποτε. Κατα την δική μου άποψη το μόνο παιχνίδι που είναι καλύτερο απο το WAR μέχρι τώρα είναι το Darkfall που δεν έχει βγεί ακόμα.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου . Αν και άρχισα Conan δεν με συγκίνησε καθόλου μονο για τα πρώτα 20 level. To Warhammer θα ήθελα να το δοκιμάσω αλλά μόνο trial. Εξάλλου περιμένω το stargate worlds.

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
09 Aug 2008 21:07 #45627 by Petros

aposperittis\ wrote: Εχω παιξει beta του warhammer μιας και ειμαι ο αποκλειστικος ΜΜΟ beta tester του site μας και οτι online βγαινει το κλειδι το εχω πρωτος, ποτε δε μιλαω η κρεινω κατι αν δε το εχω δει, ειπα και στην αρχη του πρωτου μου post πως παρουσιαζει ομορφες καινοτομιες (οπως να μεγαλωνει ο παιχτης σωματικα αναλογα το lvl του ή να σερνεις τον βασιλια των εχθρων σου απο το αλογο σου, η να περνεις παρασημα πανω στην στολη σου αναλογα με την ποσοτητα και το ειδος των mobs που εχεις καθαρισει) αλλα δεν ειναι αρκετα για να το κανουν μοναδικο. Κοινως πολυς ντορος για το τιποτα...
!

ντόρος για το τιποτα; Γιατι για το Conan δεν έγινε ντόρος για το τίποτα? Εξάλλου ο καθένας το βλέπει διαφορετικά και κρίνει με τα δικά του κριτήρια.

More
10 Aug 2008 03:42 #45634 by Esperos
Το warhammer βασιζεται στα επιτραπεζια και εκει αποσκοπει να πιασει την τεραστια μεριδα των φανατικων, το Conan παρουσιαζει καινοτόμα στοιχεια που αξιζε ο ντορος, μη κοιτας που εσένα δε σε βόλεψαν η δε τα εκτίμησες. Εδω εχουνε τρελαθει ολοι με το ανερχομενο exp του wow και λενε "κοιτατε ρε κατι νεα skills" για τον warlock πχ και το conan οτι βαζει τωρα το wow τα εχει είδη!

More
10 Aug 2008 04:25 #45635 by Petros
Maybe but maybe not, το Warhammer πρέπει να είναι πολύ ωραίο. αλλά θα το δω μέσω Trails και μόνο. Πάντως έχει γίνει γνωστή η μανία σου και η πώρωση σου με το Conan. Και όλα τα παιχνίδια είναι καλά αρκεί να έχεις μια καλή παρέα!\

Δεν ξέρω αν τα έχει είδη , αλλά δεν είναι το σωστό μέρος για να το συζητήσουμε και ούτε θέλω να το συζητήσω.

More
11 Aug 2008 10:00 #45652 by Esperos
Αν θελετε ενα καλο guild και να μπειτε στην παρεα μας ριξτε μια ματια εδω www.greekwarhammer.com/