Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Drakensang online

More
20 Jun 2013 12:20 #126352 by Γιώργος Λακαφώσης
Ένα free-to-play ΜΜΟRPG που παίζεται σε browser και διαφημίζεται αρκετά. Έχει σπάσει τα ταμεία με πάνω από 17 εκ. χρήστες παγκοσμίως. Τα πρώτα μηνύματα είναι άκρως ενθαρρυντικά. Αναπτύσσεται από τους ίδιους developers που δημιούργησαν και το Drakensang (single-player RPG).

[youtube:dr2evfqj]
[/youtube:dr2evfqj]

Διαβάστε το review

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Jun 2013 13:12 #126353 by Βασίλης Καμακάρης
Το είχα δει ωραίο φαίνεται αν και δεν το έχω παίξει ακόμα. Θα την βρω την ευκαιρία πάντως.

More
20 Jun 2013 13:24 #126354 by Νικολής Ασημάκης
Έχω παίξει το original single-player rpg του 2007(?) και ήταν αρκετά καλό. Αναμένουμε review.

More
20 Jun 2013 14:08 #126356 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Ζαρατοθ καμία σχέση όμως το παλιό καλό rpg με το Online που μοιάζει με το Diablo...

More
22 Jun 2013 20:33 #126497 by Γιώργος Λακαφώσης
Νομίζω ότι πλέον όλα μοιάζουν με το Diablo!

More
23 Jun 2013 01:56 #126504 by Βασίλης Καλφούντζος
Well.... Το Drakensang ξεκίνησε πολλά υποσχόμενο αλλά έπεσε στην πορεία. Προσωπικά, δε μ άρεσε καθόλου...

[align=center] GameWorld Facebook page [/center]

More
26 Jun 2013 15:35 #126785 by Γιώργος Λακαφώσης
Σήμερα ανέβηκε το review του Drakensang online! Περιμένω τα σχόλιά σας ώστε να αναπτύξουμε την συζήτηση.
Προσωπικά θεωρώ ότι εξαρχής δεν μπορεί να συγκριθεί με τα μεγαθήρια του χώρου όπως το Diablo αλλά είναι ένα πολύ αξιοπρεπές browser-based MMORPG το οποίο είναι πολύ δημοφιλές, με συνεχή support από την εταιρεία και ενδιαφέρουσα ιστορία. Επίσης για όσους δεν γνωρίζουν καλά αγγλικά είναι μεταφρασμένο μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια στα ελληνικά.
Εγώ το απήλαυσα όσο ασχολήθηκα μαζί του αλλά στον υπέροχο κόσμο των video games...έχω σημαντικότερα πράγματα να κάνω.
Διαβάστε το review

More
17 May 2015 03:06 #160999 by Άκης Ζαχαριάδης
έχω ασχοληθεί σχεδόν 2 χρόνια και κάτι, ωραίο παιχνιδάκι, στυλ diabloII. Με τα προβλήματα στο full-bugs. και είναι game -pay to win

More
17 May 2015 03:22 #161002 by Τάσος Μαραγκός
Eπαιζα και εγω ενα διαστημα.Βασικα ακομα υπαρχει στο pc μου,αλλα επειδη δεν αφιερωσα πολυ χρονο και δεν εστρωσα σωστο παικτη το αφησα.Ειχε καλο community,χωρις την κακη κατασταση πχ του lol και τετοια...

More
17 May 2015 03:37 #161007 by Άκης Ζαχαριάδης

pro-patzis wrote: Eπαιζα και εγω ενα διαστημα.Βασικα ακομα υπαρχει στο pc μου,αλλα επειδη δεν αφιερωσα πολυ χρονο και δεν εστρωσα σωστο παικτη το αφησα.Ειχε καλο community,χωρις την κακη κατασταση πχ του lol και τετοια...

Ε??? μήπως ειχες κανει κατα forum μεριά να δεις τον χαμο που γινότανε!! ο σκοτωμός τα ban έπεφταν βροχή :ohmy: