Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Warhammer 40.000: Eternal Crusade

More
12 Jun 2013 19:14 #125837 by Βασίλης Καμακάρης
[center:1deanjvy] [/center:1deanjvy]

Νέο MMORPG για PC, PS4 και Xbox One.

Μετά το The Elder Scrolls Online, άλλο ένα MMORPG θα κάνει την εμφάνισή του όχι μόνο σε PC αλλά και στις next-gen κονσόλες όγδοης γενιάς.

Το Warhammer 4Warhammer 40.000: Eternal Crusade αναπτύσσεται απ' την Behaviour Interactive (πρώην Artificial Mind and Movement) που είχε δημιουργήσει παλιότερα το Wet . Το MMORPG θα έχει κάμερα τρίτου προσώπου και θα καλείστε να παίξετε επιλέγοντας χαρακτήρα ανάμεσα στις φατριές: Space Marine, Chaos Space Marine, Ork και Eldar. Κάθε faction θα πολεμά για να υπερασπιστεί διαφορετικό πλανήτη.

Σχετικά με το PvP, οι μάχες θα υποστηρίζουν χιλιάδες παίκτες ταυτόχρονα και τον έλεγχο οχημάτων γνωστά απ' το σύμπαν του Warhammer: 40.000, όπως τα Rhino, Predator και Ork Battlewagon. Κάθε Clan θα έχει ένα διαστημικό χώρο στο για να φυλάει τον εξοπλισμό της, τον οποίο και θα επιλέγει για να πάρει μαζί της πριν προσεδαφιστεί σε έναν πλανήτη για να δώσει μάχη.

Για το Warhammer 40.000: Eternal Crusade δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας, ούτε αν θα υπάρξει διαφορετική περίοδος κυκλοφορίας για PC, PS4 και Xbox One.

Δείτε ακόμη την παρουσία του The Elder Scrolls Online στην E3 μαζί με το σχετικό βίντεο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
More
15 Jun 2013 15:07 #126069 by Βασίλης Καμακάρης
Άμα βγει geololj θα σε κυνηγάω με Space Marine :P

More
10 Jan 2015 12:58 #155405 by Νικολής Ασημάκης
Και εγώ το περιμένω πως και πως. Έβγαλαν το καλοκαίρι ένα gameplay footage από Alpha που έπαιζαν γνωστοί reviewers όπως AngryJoe και φαινόταν αρκετά ωραίο. Και έχουν ενημερώνουν συχνά τους χρήστες με Live Twitch Footage.

More
01 Apr 2015 18:19 #158856 by Gerasimos Kontos
Εγώ έχω απογοητευτεί απίστευτα και μάλλον δεν θα το κοιτάξω καθόλου. Όταν άρχισαν οι πρώτες φήμες περί κυκλοφορίας ακουγόταν ότι θα ήταν στο στυλ του παλιού αλλά καλού Warhammer Online (βλέπε DAoC), MMORPG με focus στο PvP. Tα τελευταία βίντεο που έχω δει με gameplay μοιάζουν σαν ένα είδος 3rd person Planetside , μακάρι να αποδειχθώ ψεύτης.